Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
9.8.13 20:36

Jenom teda, když připustím myšlenku, že se Monika otrávila úmyslně, tak mi nejde do hlavy, proč hned na začátku, proč by si se svou dcerou neužila tu dovolenou, kdyby věděla, že je jejich poslední :( Pro mě je tohle hrozná představa otrávit svoje dítě. Ale! to video, kde se Monika klárky ptá, co to pije :think: Klárka odpoví, že džus a Monika ji opraví, že míchaný nápoj 8o Je to hrozný, ale proč by nenechala alespoň dopis na rozloučenou, cokoli, komukoli, email, vzkaz na FB, když ho měla :nevim: :nevim: :nevim: proč by si s malou neužila ty poslední dny. Je to děs, jsem zvědavá, zda někoho obviní. Ale já si stejně myslím, že to udělal otec, protože ty jeho výpovědi mi prostě nesedí, furt se něco mění- on je najde na posteli, doktor na zemi, proč by doktor lhal? Co by z toho měl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453

Omylem me nenapada jak by to melo jako byt. Pro me je jasny adept muslimsky uklizec (kuchar, pomocnik, doplnit dle libosti)
Ale ja jsem zaujata-klidne to reknu- muslimy nesnasim, jsem radikalni co se tyce realne hrozby muslimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki

Takže stopy po jedu byly zamaskovány louhem ten poleptal holkám žaludky, proto je těžké určit o jaký jed se jedná

• Citovat
  • Upravit
6453
9.8.13 20:38

Araw-otec mi prijde, ze reaguje adekvatne tomu co se mu prihodilo a fakt si netroufam rict jak se ma chovat a co ma rikat clovek v jeho situaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.8.13 20:39

Ale proč by si sama Monika sahala na život, když si život užívala dneska psali, že chtěla být modelka nebo co :think: proč by se tada sama chtěla zabít, když si ten život užívala a navíc proč by brala sebou dceru, když by něco takového sama udělala? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
9.8.13 20:40

Ikyky-takze jak jsem rikala-da se jen neco pridat…takze to byli egyptani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
9.8.13 20:40

Tak nevím, jestli probíhá nějaký chat, alespoň já se do něj nemůžu dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.8.13 20:41

Mi nejdou ty odpovědi na tn.cz otevřít :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
9.8.13 20:42

@vokishka píšou tam že to začne později nějkaé asi technické problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504

Tam visi takovejch lidi ze se tam nakonec nedostane nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037

Tak on už rozdal i jejich věci :! Aby mu je nepřipomínaly nebo kvůli možným stopám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
9.8.13 20:43

@Mišmiš žaludky totiž vůbec nemuseli mít rozleptané ani v době kdy umírali ani po smrti, dostali pravděpodobně prudký jed a aby se to nepoznalo a mohlo se tvrdit, že se v egyptě nedá sehnat mohl jim být žaludek louhem rozleptán později JEN SPEKULACE

• Citovat
  • Upravit
65243
9.8.13 20:43

@bejbyn Tak zase ty věci bych pochopila, je lepší dát i doma věci pryč, nechat si jen něco pro vzpomínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.8.13 20:45
@bejbyn píše:
Tak on už rozdal i jejich věci :! Aby mu je nepřipomínaly nebo kvůli možným stopám :nevim:

cože? Tak rychle, nerozdal on je už před smrtí, aby to stihl rychleji :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
9.8.13 20:45
@ikyki píše:
@Mišmiš žaludky totiž vůbec nemuseli mít rozleptané ani v době kdy umírali ani po smrti, dostali pravděpodobně prudký jed a aby se to nepoznalo a mohlo se tvrdit, že se v egyptě nedá sehnat mohl jim být žaludek louhem rozleptán později JEN SPEKULACE

jako tedy až při pitvě, myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová