Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jenom teda, když připustím myšlenku, že se Monika otrávila úmyslně, tak mi nejde do hlavy, proč hned na začátku, proč by si se svou dcerou neužila tu dovolenou, kdyby věděla, že je jejich poslední
Pro mě je tohle hrozná představa otrávit svoje dítě. Ale! to video, kde se Monika klárky ptá, co to pije
Klárka odpoví, že džus a Monika ji opraví, že míchaný nápoj
Je to hrozný, ale proč by nenechala alespoň dopis na rozloučenou, cokoli, komukoli, email, vzkaz na FB, když ho měla
proč by si s malou neužila ty poslední dny. Je to děs, jsem zvědavá, zda někoho obviní. Ale já si stejně myslím, že to udělal otec, protože ty jeho výpovědi mi prostě nesedí, furt se něco mění- on je najde na posteli, doktor na zemi, proč by doktor lhal? Co by z toho měl?
Omylem me nenapada jak by to melo jako byt. Pro me je jasny adept muslimsky uklizec (kuchar, pomocnik, doplnit dle libosti)
Ale ja jsem zaujata-klidne to reknu- muslimy nesnasim, jsem radikalni co se tyce realne hrozby muslimu.
Takže stopy po jedu byly zamaskovány louhem ten poleptal holkám žaludky, proto je těžké určit o jaký jed se jedná
Araw-otec mi prijde, ze reaguje adekvatne tomu co se mu prihodilo a fakt si netroufam rict jak se ma chovat a co ma rikat clovek v jeho situaci
Ale proč by si sama Monika sahala na život, když si život užívala dneska psali, že chtěla být modelka nebo co
proč by se tada sama chtěla zabít, když si ten život užívala a navíc proč by brala sebou dceru, když by něco takového sama udělala? ![]()
Ikyky-takze jak jsem rikala-da se jen neco pridat…takze to byli egyptani
Tak nevím, jestli probíhá nějaký chat, alespoň já se do něj nemůžu dostat.
@vokishka píšou tam že to začne později nějkaé asi technické problémy
Tak on už rozdal i jejich věci
Aby mu je nepřipomínaly nebo kvůli možným stopám ![]()
@Mišmiš žaludky totiž vůbec nemuseli mít rozleptané ani v době kdy umírali ani po smrti, dostali pravděpodobně prudký jed a aby se to nepoznalo a mohlo se tvrdit, že se v egyptě nedá sehnat mohl jim být žaludek louhem rozleptán později JEN SPEKULACE
@bejbyn Tak zase ty věci bych pochopila, je lepší dát i doma věci pryč, nechat si jen něco pro vzpomínku.
@bejbyn píše:
Tak on už rozdal i jejich věciAby mu je nepřipomínaly nebo kvůli možným stopám
cože? Tak rychle, nerozdal on je už před smrtí, aby to stihl rychleji
![]()
@ikyki píše:
@Mišmiš žaludky totiž vůbec nemuseli mít rozleptané ani v době kdy umírali ani po smrti, dostali pravděpodobně prudký jed a aby se to nepoznalo a mohlo se tvrdit, že se v egyptě nedá sehnat mohl jim být žaludek louhem rozleptán později JEN SPEKULACE
jako tedy až při pitvě, myslíš?