Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wildcherry píše:
a myslis, ze by mu Monika nerekla, ze tam opet byl uklizec a dal ji jed i pro dcerku? A stahnul kalhotky?…
Proč si myslíte, že jí někdo stáhl kalhotky? ![]()
Já bych první vysvětlení viděla v tom, že si je prostě při problémech umazala a neměla energii ani chuť hledat jiné, pokud tedy neměla již umazaných víc a nedošly…
@Kdoule píše:
V obou polohách mi děti spějí, jen tedy uvolněně a nikoliv v křeči. Ale to potmě vidět a snadno poznat fakt není, zvlášť když to vůbec nečekáš…
Koukal na tv, ne?
Já mrtvolu neviděla, jen přikrytou na praxi, ale ségra mi řikalaže když je myla, byl to takový jiný zápach, ai ne intenzivní, ale zvláštní
@paola white píše:
no já teda pochopila, že když se vrátil tak už „spaly“ - byly mrtvé, takže by mu to asi logicky neřekla
Zrovna v těch 7mi min jeho nepřítomnosti jim tam někdo podá jed. Ony dvě stihnou skoro celou flašku rychle vypít a okamžitě usnout.
Tatík se vrátí, po nějaké době dorazí ten zbytek z PETky, co mu nechaly. Ihned ho vyzvrací, ale řekne si, nu což, hlavně že po tom holky usnuly. ![]()
@Weru píše:
Koukal na tv, ne?
Prosím?
Jestli myslíš, že jako běžela TV, když je našel (prý ne, přišel z koupelny a chtěl přilehnout, tak TV byla dost možná vypnutá), tak jak v tom světle poznáš, jestli jsou ruce jen natažené, nebo v křeči? Bez hmátnutí na ně?
@Weru píše:
@paola white jsi dobra, ze jsi mu videla do obliceja, ja se s tebou nebudu dohadovat.
Mam nazor jaky mam a samozrejme si tez pockam na dalsi vyjadreni, pokud nejake bude.
no teď teda nevím komu myslíš? jeden byl telefonický rozhovor a druhý právě nějaké umělé video. o původu obojího pochbuju. proto nechci tvrdit, že je zabil ani že je nezabil. TV NOva si jistě původ videa ani telefonu neověřuje. žádné oficiální zdroje ještě nepromluvili, takže to jsou všechno jen spekulace.
Jen říkám, že každý pohled na situaci se dá vysvětlit i celkem logicky v jeho nevinu.
@Clarkia píše:
Zrovna v těch 7mi min jeho nepřítomnosti jim tam někdo podá jed. Ony dvě stihnou skoro celou flašku rychle vypít a okamžitě usnout.
Tatík se vrátí, po nějaké době dorazí ten zbytek z PETky, co mu nechaly. Ihned ho vyzvrací, ale řekne si, nu což, hlavně že po tom holky usnuly.
Myslíš, že on si jako myslel, že zvrací po tom obsahu? Nemohl prostě jen zvracet, jako údajně zvracel celé odpoledne a noc? Věděl, že jsou taky vysílené, viděl, že většinu vypily, tak je nechal prostě spát…
Pořád v tomto nevidím žádné nemožné rozpory, tedy pokud při výslechu ty rozpory nevystupují na povrch. Z těchto mediálních informací je pořád možné obojí.
@Kdoule píše:
Myslíš, že on si jako myslel, že zvrací po tom obsahu? Nemohl prostě jen zvracet, jako údajně zvracel celé odpoledne a noc? Věděl, že jsou taky vysílené, viděl, že většinu vypily, tak je nechal prostě spát…
Pořád v tomto nevidím žádné nemožné rozpory, tedy pokud při výslechu ty rozpory nevystupují na povrch. Z těchto mediálních informací je pořád možné obojí.
Tu padlo o několik stran zpět, že ten obsah petky byl natolik hnusný, že se mu z toho hned navalilo a vyzvracel to. ![]()
@Weru píše:
J vedle nich nelezela
to byla reakce na ty jedy, jestli vim, kolik jich je dostupnych.Ja ne, ty ano
?Ptam se, abych te nepotkala treba na dovolene ![]()
@Kdoule píše:
Ty nechápeš ty podstatný rozpory co kydá jeden senzacechtivý bulvár přes druhý??? ![]()
@Clarkia píše:
Tu padlo o několik stran zpět, že ten obsah petky byl natolik hnusný, že se mu z toho hned navalilo a vyzvracel to.
Aha, ale on toto netvrdil, jen doslova řekl, že ty cca 4cm tekutiny ode dna vypil, protože měl žízeň a už neměli žádnou jinou vodu, ihned potom to vyblil (jeho vyjádření), ani slovo neřekl o tom, že to bylo nějak hnusné, nebo že mu to zvracení vyvolalo. Jen, že si všiml a byl překvapen, že je to říznuté kolou.
Ten pan lze, lze a lze, hlavne at si ho tam nechaji a odsoudi ho tam, podle jejich prava, co se tyka Egypta, tak pokud by byl v hotelu nejaky silenec, tak by bylo v jejich zajmu ho nalezt, protoze po opakovani by to teprva byl prusvih, takze bud on to udelal a nebo pani zabila sebe a dite, ale v tom pripade by to nebylo bezduvodne a on by musel vedet, ze meli problemy, jelikoz tvrdi, jak stastni byli, tak je to o to zvlastnejsi
http://www.blesk.cz/…terstvo.html