Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
9.8.13 13:07

A ještě nechápu ty kalhotky, přeci měla spodek od pyžama a on si všiml, že neměla kalhotky? Jako fakt nevím, kdo a proč? Ale podle toho jak mluví jen mě bylo hůř, já jsem musel pro vodu a hlavně, že si pamatuje detail, že neměla kalhotky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
9.8.13 13:08

Tak ted jsem konecne videla jeho vcerejsi vystup, kde se mel rozbrecet a dost nepresvedcivy, zkratka komedie, pokud se najde jiny vrah, rada uznam chybu, ale neverim tomu

• Citovat
  • Upravit
9180
9.8.13 13:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
9.8.13 13:16
@EvaG píše:
A ještě nechápu ty kalhotky, přeci měla spodek od pyžama a on si všiml, že neměla kalhotky? Jako fakt nevím, kdo a proč? Ale podle toho jak mluví jen mě bylo hůř, já jsem musel pro vodu a hlavně, že si pamatuje detail, že neměla kalhotky? :think:

Já myslím, jestli on nemylsel nějaké ty kalhoty od pyžama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
9.8.13 13:18
@rachel55 píše:
Tak ted jsem konecne videla jeho vcerejsi vystup, kde se mel rozbrecet a dost nepresvedcivy, zkratka komedie, pokud se najde jiny vrah, rada uznam chybu, ale neverim tomu

prosímte nemáš na to odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
9.8.13 13:18

Já mu taky nevěřím, jsem zvědavá jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.8.13 13:19

@sikorka právě někde jsem četla, že měla jen spodek od pyžama a kalhotky ne. Ale nepamatuji si kde to bylo, jdu hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
9.8.13 13:20

Zaráží mně, jak si pamatuje detaily, jako, že v lahvi byly 4 cm vody a že byl 7 min. pryč.. Spíš mi to připadá, jako by si to vymyslel a odříkává to jako naučený text

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
9.8.13 13:21
@rachel55 píše:
Ten pan lze, lze a lze, hlavne at si ho tam nechaji a odsoudi ho tam, podle jejich prava, co se tyka Egypta, tak pokud by byl v hotelu nejaky silenec, tak by bylo v jejich zajmu ho nalezt, protoze po opakovani by to teprva byl prusvih, takze bud on to udelal a nebo pani zabila sebe a dite, ale v tom pripade by to nebylo bezduvodne a on by musel vedet, ze meli problemy, jelikoz tvrdi, jak stastni byli, tak je to o to zvlastnejsi
http://www.blesk.cz/…terstvo.html

abych ti pravdu řekla po zkušenosti a konzularnim tady v uk bych se vůbec nedivila kdyby lhalo konzulární.
Nebo si tu pomoc predstavuje každy jinak. Někde psali, ze mu nabídli právní pomoc ale zaplatit si ji musí sám. Ze mu jen seženou právníka. Tak to by mi fakt moc pomohlo.
Když mu nemuzou ani pomoct finančně a právníkem o jake finanční pomoci vůbec mluvi?

Příspěvek upraven 09.08.13 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@paola white píše:
aha tak já si zafixovala, že v půl deváté jim dal to pití uklízeč a pak on šel právě ještě jednou v noci :think:
já se držím presumpce neviny. pokud to udělal tak je debil (vybrat si pro vraždu Egypt apod.) a pokud to neudělal tak je mi ho fakt líto, protože se vyrovnává se smrtí těch nejbližších, sám v cizí zemi bez opory rodiny, s medii za prdelí a ještě se z něj všude dělá vrah.

Ani nevis, jak bych si prala aby on to nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55

„@Loki01“
http://tn.nova.cz/…n-8-8-2.html
je to myslim spis za polovinou

Příspěvek upraven 09.08.13 v 13:23

• Citovat
  • Upravit
15730
@EvaG píše:
A ještě nechápu ty kalhotky, přeci měla spodek od pyžama a on si všiml, že neměla kalhotky? Jako fakt nevím, kdo a proč? Ale podle toho jak mluví jen mě bylo hůř, já jsem musel pro vodu a hlavně, že si pamatuje detail, že neměla kalhotky? :think:

Ono se někde psalo, jak byly oblečené? :think: Měla spodek od pyžama?
Jeho výpověď je sestříhaná. Kdoví, na jakou otázku a v jaké souvislosti jim ten detail o kalhotkách řekl, sestřihem se to dostalo tam, co nám to přijde fakt divné.

Každopádně divné to celé je, o tom žádná. Akorát pro mě není divný jen on, pro mě se divně chová i ta egyptská strana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624

@EvaG Říkal to Petr na tom videu co tady na něj dávala @amazon odkaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
@Loki01 píše:
abych ti pravdu řekla po zkušenosti a konzularnim tady v uk bych se vůbec nedivila kdyby lhalo konzulární.
:think: ja vim, ale ze by az tak
  • Citovat
  • Upravit
8814
9.8.13 13:23
@rachel55 píše:
„@Loki01“ :https://www.emimino.cz/profil/loki01/ http://tn. nova. cz/zpravy/tv-archiv/televizni-noviny/televizni-noviny-br-tn-8-8-2.html

je to myslim spis za polovinou

Příspěvek upraven 09.08.13 v 13:23

nemůžeš to vložit jako odkaz na který se dá kliknout? Jsem na telefonu a nějak se mi to nechce okopirovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová