Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Clarkia píše:
Já si myslím, že to udělal on z následujících důvodů:
Pokud je pravda, a potvrdilo se z elektronického vstupu u dveří, že jen on odešel z pokoje, a po 7mi minutách se vrátil, je zřejmé, že v pokoji nikdo jiný nebyl. Velmi těžko by jim tedy podal jed někdo jiný.
A i kdyby to podal někdo jiný (uklízeč v PETce apod.), on sám měl v TV (z vlastní vůle) dost prostoru na to, aby se vyjádřil, co se v tom pokoji odehrálo, jak se zachoval, apod. On jediný ví, co se v tom pokoji stalo, a může to popsat. A tady právě začíná kolotoč jeho naprosto nesmyslných výpovědí.
Jaktože je nechal umřít ve své přítomosti![]()
, proč nezavolal pomoc, apod. Nevěřím totiž absolutně tomu, že se dá takhle podcenit situace, jak on tvrdí - že umřely po tom zvracení z ničeho nic snad v klidu ve spánku, že on si toho chudák několik hodin ani nevšiml.
Neumím si představit situaci, že rodinu potká např. střevní chřipka, všichni chodí na střídačku blejt, mají průjem.. přeci spolu komunikují, hlavně s dítětem, jak mu je?! A nečekáme na okamžik, kdy dítě vytřeští oči a zemře. Takhle snadno fakt neumřely, to mi neříkejte.Proto mě štve, když někdo zpochybňuje jeho vinu. Jako ano, kdyby se chudák nemohl k ničemu vyjádřit, byl zavřenej někde ve vazbě, tak to jsou VŠECHNO jen spekulace, které on těžko ovlivní. Ale on toho prostoru měl v TV až až. A třeba většinu populace, která to sleduje, nepřesvědčil, ať se vám to líbí nebo ne.
Ad 1) elektronické vstupy z karty nezaznaemenávají každé otevření, takže je klidně možné, že dveře otevřely zevnitř a pití si převzali od zaměstnance hotelu, tak jako několikrát předtím. čímž se jed v jeho nepřítomnosti dostal do pokoje, vstup se nezaznamenal a on o tom, že tam byl někdo cizí nic neví
Ad 2) v mé přítomnosti zemřelo hodně lidí a pokud by nebyli napojeni na přístroje tak nepoznáš jestli umřeli nebo usnuli
Ad 3) Pokud 8 leté dítě v 11 hodin zmlkne tak předpokládám, že usnulo a ne že zemřelo. Tudíž ho nechám spát a neřeším ho.
@Clarkia píše:
Těžko se pak chápe, jaktože ony údajně z ničeho nic zemřely, zatímco on to přežil naprosto bez následků.
Jediné, že mohly sníst/vypít něco, co on ne, případně co okamžitě vyzvracel. Jinak mě taky nenapadá vůbec nic. Přesto by mě zajímal rozbor obsahu jeho žaludku. Přinejmenším by to mohlo podpořit či znevěrohodnit jeho výpověď…
Notabene mrtvola přeci smrdí, co mi řikala ségra tak je to znát po pár hodinách ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
tak zase to chápu, se lekl a začal je oživovat, mu nedocvaklo, ale co mě zaráží, že ty těla tak rychle vychladly v egyptě kde je vedrotřeba měli klimatizaci zapnutou, ale i tak
4-5 hodin po smrti (údajně nastala mezi 11-12 hod. v noci) už těla jsou zřetelně chladná. Vnější teplota proces zpomalí, nezastaví.
Notabene mrtvola přeci smrdí, co mi řikala ségra tak je to znát po pár hodinách
Prej zalezi ![]()
Notabene mrtvola přeci smrdí, co mi řikala ségra tak je to znát po pár hodinách
Toto ale zase tak rychle ne.
@Weru píše:
@paola white a ty si myslis, ze po jedu, kdy holcicka byla nalezena v krecich a amely obe otevrene oci, ze jen jako vydechli???Ja teda nevim, jak tvuj muz a deti, ale moje spi se zavrenymi
ale opakuju ti, že tvoje přesvědčení se zakládá na tom, co plácl nějaký doktor do televize. Nikdo neví kdo byl. ŽÁDNÉ oficiální stanovisko ani vyšetřovací zpráva vydána nebyla tudíž se jen dohadujeme. Vše se dá logicky zdůvodnit. Nevíc teda nechápu jak někdo může být nalezen v křeči a zároveň mít ruce vzhůru ![]()
Až bude jasně od policie stanoveno v protokolu jak je našli, co pitva (ne)pokázala tak můžeme debatovat. Teď viníš člověka z vraždy blízkých na základě informací z televize, která se žene za senzací…
@Weru píše:
Takze pri resuscitaci pokladas ruce smerem nahoru a otevres jim oci tak, ze jim vylezou z dulku? mmm, tak an skole jsme s eto ucili trochu jinak
Myslela jsem, že se tu bavíme o tom, že těla údajně nalezli na zemi, zatímco otec jednoznačně tvrdí, že spaly v posteli a tak je našel…
Pokud někdo zemřel jedem v křeči, tak přirozeně toto ve své posmrtné poloze nějakou dobu zachová. Stran očí, kde jste četly ty informace? Já se po popisných věcech hodně pídila, ale takové věci jsem nenašla nikde. ![]()
@paola white ne, ja vychazim z toho, co jsme si precetla a co mi rekl tatka. Plus, ze doktor rekl, ze mely rozleptane zaludky. Proc by lhal v tomhle? Aby z nej v CR udelali pak idiota? To asi zase ne.
Vždyť on vlastně přece řekl, že si k ním šel lehnout a v tom zjistil, že nereaguje dcera a poté ani manželka. To si k nim šel lehnout až ráno?
A ještě jedna věc je, proč dle kámoše koukal na tv které nerozuměl
mozna na MTV, proc ne.
@paola white píše:
ale opakuju ti, že tvoje přesvědčení se zakládá na tom, co plácl nějaký doktor do televize. Nikdo neví kdo byl. ŽÁDNÉ oficiální stanovisko ani vyšetřovací zpráva vydána nebyla tudíž se jen dohadujeme. Vše se dá logicky zdůvodnit. Nevíc teda nechápu jak někdo může být nalezen v křeči a zároveň mít ruce vzhůruAž bude jasně od policie stanoveno v protokolu jak je našli, co pitva (ne)pokázala tak můžeme debatovat. Teď viníš člověka z vraždy blízkých na základě informací z televize, která se žene za senzací…
Segra ( zdrav. sestra) rikala, ze to mozny je. Proc by ne? Kdyz mas krece co s tebou hazi, nervova soustava zaregovala timto zpusobem ![]()
Ja nikoho nevinim, ja spekuluji a neverim, ze mluci pravdu.
@Kdoule píše:
Myslela jsem, že se tu bavíme o tom, že těla údajně nalezli na zemi, zatímco otec jednoznačně tvrdí, že spaly v posteli a tak je našel…
Pokud někdo zemřel jedem v křeči, tak přirozeně toto ve své posmrtné poloze nějakou dobu zachová. Stran očí, kde jste četly ty informace? Já se po popisných věcech hodně pídila, ale takové věci jsem nenašla nikde.
to asi ne se mnou.
Ohledne oci to rikal doktor v pitevne v TV.
Příspěvek upraven 09.08.13 v 12:23
@waycrazy11 píše:
Chapete, ze je tam sam? On je rad ze mu aspon nekdo pomaha! To ze vypovidal v televizi, tak podle me chtel uvest veci na pravou miru a aby se to uz tady v ČR začalo konečne neco resit! Egyptanum neverim, je zajimave, ze pokazde mluvi jen doktor hotelu, nni sinemuzou dovolit, aby to jejich hotel poškodilo, je to živí!
jj, třeba i ti rodiče kluků co byli zadrženi v Řecku kvůli focení…vystoupili v zoufalství v Tv, bo potřebovali pomoct..
Na druhou stranu dojem z Petrova vystoupení mám spíš negativní… ![]()
Obě měly údajně vysokou pojistku ![]()
@Clarkia píše:
Vždyť on vlastně přece řekl, že si k ním šel lehnout a v tom zjistil, že nereaguje dcera a poté ani manželka. To si k nim šel lehnout až ráno?
Proc ne, ze?