Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Timinka píše:
to přece není lež, když jemu opravdu může přijít, že prostě nikdo nepomáhá. Čistě na teoretické úrovni -jsem nevinná, sedím kdesi v Egyptě, hrozí mi reálně trest smrti (právník je mu k ničemu dokud není obviněn),vidím, že mi nikdo nepodává žádné informace, všude jen spekulace, jak jsem vrah… Taky bych řekla vy mi vůbec nepomáháte.
A jak mu mají pomoct?
@bejbyn každý reaguje jinak, oni i chlapi můžou reagovat jinak než ženy.
@bejbyn píše:
A jak mu mají pomoct?
já neříkám že mu mají pomoci, říkám, že on ve své situaci, to může vnímat tak, že mu nikdo nepomáhá
@Timinka píše:
takže když to bylo jedno tobě, znamená to, že to musí všichni mít stejně, jinak jsou vinní a ještě sobci. Vlastně je sobec, že se vůbec chce bránit
Neříkám, že je to tak.Jen jsi napsala, že NIKDO takhle neuvažuje. Mě tam lavíruje víc věcí, než to, že ze sebe dělá chudáčka ![]()
@Monika H. píše:
Drbárna a jen samé spekulace. Tak už tady většina toho člověka odsoudila, že? Ono je jednoduché odsuzovat jiné a cizí lidi. Pro odsuzovatelky - vypadá to, že jste tam byly, všechno viděly na vlastní oči, víte všechno nejlépe, k tomu vám pomůže „seriozní“ tv Nova, Blesk a podobné plátky a máte hned vraha. Víte vůbec něco o tom jak pracují média, že jim jde jen o senzaci a neváhají člověka zničit? Máte vůbec někdo zkušenost? Víte, že reportáže tv Nova jsou jen bulvár, plné spekulací, senzací, sestřihávání, překrucování. Člověk se může dostat do situací, které jasně ukazují že něco spáchal, ale nakonec se ukáže, že to tak nebylo. Jak by bylo vám, odsuzovatelkám být v jeho kůži nebo v podobné situaci? Myslíte si, že vám se nic takového stát nemůže? Kde je presumpce neviny? Hlavně zlinčovat že? Odsuzovatelky a spekulantky mi ukazují, že se lidstvo od středověku nezměnilo, kdybyste mohly, sekaly byste rovnou hlavy, že?
Co tady furt melete o médiích? Většina tu čerpá z toho, co oted poskytuje v rozhovorech, Tak co furt média?!!! Kdo může být důvěryhodnější než sám otec?
![]()
@Kdoule píše:
Vidíš, já jsem zatím nikde žádnou verzi manžela neviděla ani neslyšela. Takže jsem údaj o délce opuštění pokoje brala čistě jako popisný, ve smyslu, že byl pryč tak a tak dlouho, jinak s nimi byl stále v pokoji.
Tak se na ty rozhovory mrkni. Těch 7 minut zmiňuje X krát
Nevim jestli každý, ale minimálně většina milujících rodičů by byla tak zdrcena, že by nechtěla s nikým komunikovat max s psychologem
a že by byl už týden v šoku, že mu to stále nedochází i když má každý den 24 h na přemýšlení, může no, ale je v tom případě psychicky odolnej ![]()
@wildcherry píše:
No debil no…podle neho byly mrtvi uz kolem devate vecer
.Tomu rikam nej kamos
Jo, ten mu pomohl ![]()
Hlavně kdyby šlo o nějaký boj mezi hoteliéry, tak bude otrávená třeba káva, která se podává na snídani nebo tak. Kdo by měl jaký zisk z jedné! mrtvé ženy a dítěte ![]()
@dani24687 píše:
zrovna to píšuže takový kecy jsem dlouho nečetla, opravdu odborník hadr
Já teda nevím, ale co tohle je za člověka, co to může napsat, tu by měli zavřít, to je děsivé, kde na to přišla, dle fotek se k němu cácorka měla, však ho objímá, no jako že je nabručenej, to můj manžel taky a kor na fotkách, je taková povaha
@Broukb píše:
Nevim jestli každý, ale minimálně většina milujících rodičů by byla tak zdrcena, že by nechtěla s nikým komunikovat max s psychologem![]()
a že by byl už týden v šoku, že mu to stále nedochází i když má každý den 24 h na přemýšlení, může no, ale je v tom případě psychicky odolnej
vůůbec s tebou nesouhlasím
![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
Já teda nevím, ale co tohle je za člověka, co to může napsat, tu by měli zavřít, to je děsivé, kde na to přišla, dle fotek se k němu cácorka měla, však ho objímá, no jako že je nabručenej, to můj manžel taky a kor na fotkách, je taková povaha
to víš, asi se měl víc usmívat, takhle je to jasný - je to necita a vrah ![]()
No a že je nejmenoval jmény, já taky mluvím s cizíma lidma jako o manželovi, synovi a dceři. Ne to aby se člověk bál zemřít, aby to nova, blesk aspol nerozebírala
Jako na jedničce mají aspoň minimum etiky a zakryjí jim oči, tady ne ![]()
Však téma je co si o tom myslíte
takže nemusíme mít všichni stejný názor
![]()
Ahoj lidi,
nečetla jsem celou diskuzi, ale můj názor je ten, že ten chlap to neudělal.
Když se tehdá ztratila ta blonďatá holčička (Anička myslím že se jmenovala), tak její otec byl v tv v naprostém klidu až na mě působil i radostně (do dnes si myslím, že v tom měl prsty on sám). Otec a manžel v Egyptě se v tv pomalu zhroutil.
Nesoudila bych ho podle toho, že se rozhodl mluvit v tv a že člověk psychicky v hajzlu by to neudělal. Nikdo jsme toto neprožil tak nemůžem říct co by jsme udělali. Taky jsem byla vždycky hrdinka a křičela kdybych viděla nehodu první co by bylo letěla bych někomu pomoc HNED a nějakej strach atd. by mě nezastavil. Když jsem jí letos viděla, tak jsem se začala klepak, brečet, volat záchranku a strach mi nechtěl dovolit tam jít i když jsem šla ale nebylo to tak růžové jak jsem si to představovala. Beztak to tam semnou nakonec šlehlo (to já jen, že si to každý kreslí moc růžově i já jsem si kreslila určité sutace moc růžově a ono to je nakonec uplně jinak).
Je to katastrofa co se stalo a já doufám a i trošku věřím, že on to neudělal.