Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12064
9.8.13 09:39
@emers píše:
Opravdu nedůstojné člověka a ty lidi v bulváru přiživující se na této kauze jsou pro mě nepochopitelní zmetci!

Bulvár jen vytváří to co lidé chtějí, tímto se bulváru nezastávám, ovšem pokud by nebyla poptávka, nebyla by nabídka. Poptávajících je jen zde na diskusi více než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
9.8.13 09:40

To je tady opet elita emiminovskeho FBI. :lol: :lol:

Hele holky vim, ze vas bavi o tom diskutovat, ale vite jaky to musi byt napor pro rodinu treba? Jak jedna takovahle obvynujici diskuse muze znicit vse co doted meli? :nevim: Ja jednou cetla clanek, zrovna o necem podobnem, kde novinari hodne pospinili chlapka a ten skoncil sebevrazdou presto nakonec byl nevinej. Nevim cemu verit, neleze mi do kebule, ze by nekdo platil za dovolenou aby tam mohl zabit manzelku a dceru. Kdovi, on se bude hotel hodne pekne branit. Nejsem si jist, ze nejakej delnik z horni dolni ma proti nim sanci. Chudak.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
9.8.13 09:41
@bejbyn píše:
Tak mluvčí z našeho Ministerstva zahraničí vyvrátila jeho tvrzení, že je tam sám bez pomoci a že ho nikdo z našich nekontaktoval :nevim: Nabízeli mu pomoc hned poté, nabídli mu jak právní, tak i finanční, ale on to odmítl. A pak do televize řekne, že má jen na vodu a že mu nikdo pomoc nenabídl :! Konzulka je s ním ve spojení skoro každý den, tak proč si vymýšlí zrovna tohle :?Že by ze sebe chtěl udělat chudáčka? Proč asi? :nevim:

osobně, bych to taky nepovažovala za pomoc :think: Sedět na hotelu, v cizí zemi bych čekala oporu státu jako že mi třeba pomohou dostat se domů :think: Že mi nabídnou finanční pomoc, bych je poslala do oněch míst. Taky bych řekla, že mi nikdo nepomáhá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15404
9.8.13 09:42

Pochopte už konečně, vy co se oháníte tím, jak není zdrcený, že když člověk přijde o své nejbližší, pořádá se na něj hon jak na čarodejnice a hrozí mu vězení ještě třeba někde v Egyptě, tak se obhajovat bude a bude to dělat vždy, když bude mít možnost. Tudíž i denně přes blbou Novu. Určitě si neřekne „umřely mi dítě a manželka, tak je mi jedno, že mě zavřou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 09:45
@araw píše:
Kamarádovi očividně řekl něco úúplně jiného, než říká do televize on 8oPříspěvek upraven 09.08.13 v 08:10

No debil no :lol:…podle neho byly mrtvi uz kolem devate vecer :mrgreen:.Tomu rikam nej kamos :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
9.8.13 09:46
@dani24687 píše:
tvůj muž je ovšem velmi předvídavý, že ví, jak by se choval :palec: :potlesk:

ne jen už mu někdo blízký zemřel :roll: :roll: :roll: ovšem tobě očividně připadá normální vystupovat v tv jako by si mluvila o tom, že ti ukradly plavky z balkonu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.13 09:47
@Broukb píše:
ne jen už mu někdo blízký zemřel :roll: :roll: :roll: ovšem tobě očividně připadá normální vystupovat v tv jako by si mluvila o tom, že ti ukradly plavky z balkonu :roll: :roll:

problém možná je, že mně nepřipadá, že mluví tak, jak ty říkáš :roll:

A každý, kdo nereaguje jako tvůj muž, je vrah, jo? :potlesk:

Příspěvek upraven 09.08.13 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
9.8.13 09:48

Na Novu se dívá nejvíce lidí (bohužel) a je možné, že veřejnoprávní televize ani o rozhovory zájem neměla, nikdo nic neví, jen všichni spekulují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Broukb píše:
ne jen už mu někdo blízký zemřel :roll: :roll: :roll: ovšem tobě očividně připadá normální vystupovat v tv jako by si mluvila o tom, že ti ukradly plavky z balkonu :roll: :roll:

máš pocit že všichni lidi musí povinně projevovat smutek nebo stres stejným způsobem aby byli důvěryhodní? :think:

• Citovat
  • Upravit
11037
@Timinka píše:
osobně, bych to taky nepovažovala za pomoc :think: Sedět na hotelu, v cizí zemi bych čekala oporu státu jako že mi třeba pomohou dostat se domů :think: Že mi nabídnou finanční pomoc, bych je poslala do oněch míst. Taky bych řekla, že mi nikdo nepomáhá :nevim:

Nemusí ale lhát, že ho nikdo nekontaktoval a pomoc nenabízel! A právní pomoc znamená pomoct mu se z toho vysekat a tudíž jet domů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
9.8.13 09:49

Holky, já nevím, co si myslet, je to hrozný, taková krásná holčička si jede užít dovolenou u moře a pak tohle…
Otec mi přijde, že vypovídá chladně, na druhou stranu člověk v šoku mluví odosobněně, hlava nepobírá, že se to vše stalo…
Na druhou stranu ale zase nechápu ty zmínky typu: manželce se pro vodu nechtělo, tak jsem musel jít já (to je přece samozřejmý, že se stará chlap, ne?) a že mu bylo stokrát hůř…
Nevím, těžko hodnotit, nevíme opravdu nic a média dokáží vše přeměnit a podsunout tak, jak jim se to hodí.
Každopádně mi jich je tak moc líto… Pro rodinu to musí být strašné strašné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.8.13 09:52

@Tinakaterina no pročti pár diskuzí tady na emiminu, to bude stačit a uvidíš, že ne vždy se chlap stará :mrgreen: i mně přijde logický, že by se měl starat chlap a taky mě ta věta zarazila, že jsem si říkala „jak poslal tam manželku a ona nemohla, tak musel jít on, když bylo špatně oběma“, ale ne každej má chlapi jak my ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.8.13 09:54
@dani24687 píše:
Pochopte už konečně, vy co se oháníte tím, jak není zdrcený, že když člověk přijde o své nejbližší, pořádá se na něj hon jak na čarodejnice a hrozí mu vězení ještě třeba někde v Egyptě, tak se obhajovat bude a bude to dělat vždy, když bude mít možnost. Tudíž i denně přes blbou Novu. Určitě si neřekne „umřely mi dítě a manželka, tak je mi jedno, že mě zavřou“

A víš, že ano? Když mi umřel chlapeček doma, taky tu byla kriminálka a všechno fotila, muselo se samozřejmě počítat i s verzí, že jsem ho zabila já. No a mě to v tu chvíli bylo jedno, byla jsem tak zdrcená z jeho smrti, že jsem ani neměla náladu jim něco vyvracet, říkala jsem si, že ať mě klidně zavřou, jestli chtěj, mě je to všechno jedno.Ani se mi nechtělo žít.(samo, že přišli na to, že žádnej vrah nejsem, kriminálka u nás pracuje dobře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
9.8.13 09:55
@bejbyn píše:
Nemusí ale lhát, že ho nikdo nekontaktoval a pomoc nenabízel! A právní pomoc znamená pomoct mu se z toho vysekat a tudíž jet domů :roll:

to přece není lež, když jemu opravdu může přijít, že prostě nikdo nepomáhá. Čistě na teoretické úrovni -jsem nevinná, sedím kdesi v Egyptě, hrozí mi reálně trest smrti (právník je mu k ničemu dokud není obviněn),vidím, že mi nikdo nepodává žádné informace, všude jen spekulace, jak jsem vrah… Taky bych řekla vy mi vůbec nepomáháte.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
9.8.13 09:57
@bejbyn píše:
A víš, že ano? Když mi umřel chlapeček doma, taky tu byla kriminálka a všechno fotila, muselo se samozřejmě počítat i s verzí, že jsem ho zabila já. No a mě to v tu chvíli bylo jedno, byla jsem tak zdrcená z jeho smrti, že jsem ani neměla náladu jim něco vyvracet, říkala jsem si, že ať mě klidně zavřou, jestli chtěj, mě je to všechno jedno.Ani se mi nechtělo žít.(samo, že přišli na to, že žádnej vrah nejsem, kriminálka u nás pracuje dobře)

takže když to bylo jedno tobě, znamená to, že to musí všichni mít stejně, jinak jsou vinní a ještě sobci. Vlastně je sobec, že se vůbec chce bránit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová