Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
9.8.13 00:43

@Kdoule …Co máte prosím s dveřmi, kterými nikdo neprošel? Žádnou podobnou informaci jsem nikde nezachytila…

U pokoje měli dveře na el. kartu a ta zaznamenala poslední pohyb dveří nějak o půl deváté večer. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 00:47
@wildcherry píše:
Nooo, ale podal to tak, ze to mohla pravdepodobne byt,,ta,,smrtelna tekutina co donesl nejaky uklizec. Chapu ja. Pokud by byla a on to vyzvracel, mel by aspon po zpatecni ceste poleptane cesty. Protoze si nedovedu predstavit ziravinu, nebo jed co dokaze rychle zabit a rozleptat zaludek na rosol.,ale nepoznamenat jine casti po pouziti, ci vyvrhnuti nez jen zaludek. A porad nesedi, jak mohly holky nezavisle na sobe vypit tak velke mnozstvi tekutiny s jedem, aby jim to,,pasovalo,, a umrely zaroven. Proste dostaly jednorazovy, smrtelny jed a petka s rizlou colou je zasterka, vyvolany alibi-blud vrahem.

Samozřejmě, současná smrt je jeden z momentů, který pro jed svědčí, a to pro jed, který smrtí už v malé dávce, kde to není tak závislé na množství přijatého jedu. S tím leptáním fakt netuším, máme jen tu jedinou kusou informaci, že žaludky byly rozleptané jedem. K jícnu či vyšším částem, hltanu, ústům, se výslovně nikdo nevyjádřil, nikdo. Nikdo se také nevyjádřil, jestli měl něco poleptané ten muž, ale pokud by hned potom zvracel, tak opravdu mohou být jedy, které se krátkou dobou kontaktu s tělesným povrchem nestanou aktivní. Jed může způsobit větší míru rozleptání až po smrti. Ale zase, šílený nedostatek informací.
Jsem v těch prvních článcích četla, že ten muž je manažer v Hyundai a teď jsem našla, že byl dělník, tak to je dost veliký rozdíl, a taková spolehlivost informací bude asi úplně u všech. Tož :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 00:49
@Michelangelo píše:
@Kdoule …Co máte prosím s dveřmi, kterými nikdo neprošel? Žádnou podobnou informaci jsem nikde nezachytila…U pokoje měli dveře na el. kartu a ta zaznamenala poslední pohyb dveří nějak o půl deváté večer. :nevim:

Aha? :think: A není to taky bulvární informace? Pokud ne, tak to jeho výpověď teda dost rozporuje…
Ale fakt je obrovský problém, že není žádný zdroj spolehlivých informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 00:50

@mmuerka, ano, musím říct, že ta ochota chlapa vystoupit před kamery mě poprvé dostala ke značným pochybám o všem, co řekne. Je to fakt divné, moc a všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
9.8.13 00:51
@wildcherry píše:
slepicarna ne, ale slepicinec :cert:.No sere me, travim zde malo casu, skupinu jsem se kvuli nemu vzdala a drzkuje porad :cert: :mrgreen:.

:mrgreen: a urazí me a další soudruzky kvocny:)
Jeden jak druhy kurna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 00:54
@wildcherry píše:
Protoze si nedovedu predstavit ziravinu, nebo jed co dokaze rychle zabit a rozleptat zaludek na rosol.,ale nepoznamenat jine casti po pouziti, ci vyvrhnuti nez jen zaludek.

To je další věc, jak rychle ten jed smrtil, nijak není jisté, že smrtil rychle. Dokud nebude jasné, co to je za jed, tak není jasné nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 00:55
@Loki01 píše: :mrgreen: a urazí me a další soudruzky kvocny:)
Jeden jak druhy kurna.

Můj to nekomentuje… jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 01:01
@Kdoule píše:
Co máte prosím s dveřmi, kterými nikdo neprošel? Žádnou podobnou informaci jsem nikde nezachytila…
Jinak, zkusím to zaspat a zase to pustit z hlavy, všude je spousta dohadů, fakta zveřejněna nejsou, takže s tím víc nic nejde. Ano, taky jsem si hned vzpomněla, že nejvíc vražd má na svědomí blízký rodinný příslušník, ale je to v cizí zemi, takže je to všechno divné, divné, divné. Být ten chlap můj syn, tak se v první řadě fakt bojím, že to v Egyptě budou blbě vyšetřovat, budou vyšetřovat tendenčně, aby to v době ramadánu hodili na cizince, aby nic neulpělo na zemi, na hotelu. Bála bych se, že se pravdu díky blbému vyšetřování stejně nedozvím. Vrahovi v Egyptě hrozí to nejhorší, to se nebojím, že by si užíval komfort českého vězení. Ale aby vůbec Egypťani byli schopní získat dost důkazů, když jsem někde četla, že snad těla svlékli ještě v pokoji, pokoj nechali volně, uklidit uklízeči, převléknout povlečení… Všechno je to divné.Dobrou noc, přiznávám, že na nějaké validní informace zvědavá jsem. Bulvár k tomu asi nic přínosného neřekne, dosud se to tedy nestalo.

dedukci zavrenych dveri jsem vynesla ja. Dvere byly cipovane, takze lze poznat, kdy clovek odesel a kdy znova byly dvere otevrene. Proto asi tech 7minut. Kdyby nekdo z pokoje odesel, nekdo druhy pouzil kartu a vesel po nim, opet odesel a vratil se ten co odesel prvni(Petr),slo by to poznat. Takto to chapu ja. Proto pokud 7min nebylo v kuse pretrzeno, nikdo nemohl vejit do pokoje. Mozna, ze by Petr dvere nezavrel a nechal tam zaklapku :think:.Nevim jestli se cipuje karta od pokoje, nebo dvere.Pak ale nevim, jak se prislo na 7minut. Pokud ten kratky cas vymyslel jen a pouze Petr, je hlupak, aby tvrdil ze za tak kratky cas nekdo dokazal vejit, otravit bez povsimnuti dceru a zenu(ani ony si nevsimly) a prchnout.Tak jako tak, cca do 10 min tvrdi on, nebo hole fakta elektroniky. Pokud holky mely jen srackavou, mluvit a realne uvazovat mohly, Monika urcite, aby rekla Petrovi, ze tam byla cizi osoba na,,navsteve,,.Kalhotky mu nesedely? Prece se zive Moniky mohl zeptat, proc je nema. Vzdyt jeste dalsi tri hodiny zily obe, podle neho jen s prujmem a zvracenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadla nepř.
9.8.13 01:06
@Kdoule píše:
To je další věc, jak rychle ten jed smrtil, nijak není jisté, že smrtil rychle. Dokud nebude jasné, co to je za jed, tak není jasné nic.

Právěže u déle smrtícího jedu by se projevil váhový rozdíl matky a dcery a dcera by zákonitě zemřela dříve, ne stejně.

• Citovat
  • Upravit
54030
9.8.13 01:06
@wildcherry píše:
pisu podle faktu co sam vypousti z pusy, to jak na me pusobi pred kamerou neresim a nehodnotim, protoze bych mu jinak verila(pripoustim opet, ze se mi vystupovanim a vzhledem libi :oops: ).Logicky by opravdu vrah musel prijit zamcenymi dvermi, podat jed, stahnout kalhotky a odejit zamcenymi dvermi pryc behem 7 minut bez povsimnuti Moniky i Klarky a nepotkat se s Petrem..Jde to? Nejde. Smrtelna davka jedu v tele holek byla prokazana jako vrazda. Rychla a ucinna. Nesedi i podavani tekutin, stravy, pece o dite milujicim otcem.Uz nemohl couvnout, pokud odmital zavolat lekarskou pomoc.Mohl jen travit co nejdelsi cas s holkama na pokoji, aby jedna z nich nezavolala tu pomoc nezavolala.Tak to vidim ja. Podle me mu nevysel dobry plan.

Tak já to mám jednodušší :P :mrgreen:, mě na něm totiž něco nesedí od první jeho fotky a vystoupením na Nově. Mě se nelíb ý :evil: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 01:07
@Michelangelo píše:
Ještě jsem zaznamenala další nesrovnalost Petra s jeho kamarádem. Petr byl pryč 7 minut, ale kamarád říká, že byl pryč 10-20 minut. Jestli je to jeho komplic a současně ten pojišťovák, tak se dozvíme, jak to bylo. Budou se rozcházet ve výpovědích a bude jasno. Ten jeho kamarád je neuvěřitelně a do detailů informovanej ( dle mého, jak bylo domluveno) :?

nesleduji vypovedi kamrada, ani sestry.Jen jsem je zaslechla, takze nehodnotim.Jen jsem uz par stranek(asi vcera vecer) poznamenala, ze bych se nedivila, kdyby v tom melo prsty vice lidi.Ale to me jen napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 01:21
@Kdoule píše:
Samozřejmě, současná smrt je jeden z momentů, který pro jed svědčí, a to pro jed, který smrtí už v malé dávce, kde to není tak závislé na množství přijatého jedu. S tím leptáním fakt netuším, máme jen tu jedinou kusou informaci, že žaludky byly rozleptané jedem. K jícnu či vyšším částem, hltanu, ústům, se výslovně nikdo nevyjádřil, nikdo. Nikdo se také nevyjádřil, jestli měl něco poleptané ten muž, ale pokud by hned potom zvracel, tak opravdu mohou být jedy, které se krátkou dobou kontaktu s tělesným povrchem nestanou aktivní. Jed může způsobit větší míru rozleptání až po smrti. Ale zase, šílený nedostatek informací.
Jsem v těch prvních článcích četla, že ten muž je manažer v Hyundai a teď jsem našla, že byl dělník, tak to je dost veliký rozdíl, a taková spolehlivost informací bude asi úplně u všech. Tož :nevim:.

Dobre, pokud by mu zvraceni nepodrazdilo cesty(zvracel prej az 15× do hodiny),takze zaludecni stavy, nepodrazdilo by mu je ani tekutina s jeden, ani hadice do zaludku na vyplach…Plus teda strevni potize, ktere jsou spojene s nechutenstvim(a to doktori vyloucili).Bolesti, unava, vycerpanost, nedostatek jidla…Neni to divne???Ze ve 4 rano s touto kombinaci veci a situaci je rano v poradku a doktori ho propusti? Kdyz tvrdi ze na tom byl nejhur? Jak nejhur? On nezemrel, ony ano, komu bylo tedy hur, jak to muze tvrdit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 01:27
@Kdoule píše:
To je další věc, jak rychle ten jed smrtil, nijak není jisté, že smrtil rychle. Dokud nebude jasné, co to je za jed, tak není jasné nic.

maximalne mohl smrtit cca tri hodiny podle verze Petra, kdy odesel na 7minut pryc a vrah tam vniknul a holky otravil. Minimalni doba traveni je uz na odbornicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 01:32
@Loki01 píše: :mrgreen: a urazí me a další soudruzky kvocny:)
Jeden jak druhy kurna.

no a mam se rozvest, kdyz si ho ani nechci vzit :lol:?Ja ho, i jine muze chapu :pankac:…je pul druhe, zitra frcime na dalsi dovolenou a ja tri dny sedim u tlf :mrgreen:..---na emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 01:41
@Michelangelo píše:
Tak já to mám jednodušší :P :mrgreen:, mě na něm totiž něco nesedí od první jeho fotky a vystoupením na Nově. Mě se nelíb ý :evil: :mrgreen:

Asi otazka vkusu :think: :lol:.Co v nem vidis za povahu, charskter? Uz to sice v teto diskusi padlo, ale zajima me i nazor ostatnich.Ja v nem vidim opak toho, co ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová