Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia píše:
A bylo by jedině dobře.
Ano to je taky pravda, raději nic nevědět, že pak nad tím člověk přemýšlí co se vlastně stalo, jestli se bát jet do Egypta na dovolenou, že se tam člověk otráví.
Ale zas na druhou stranu, když se stane takové neštěstí, tak mě fakt vytáčí, že zas naše republika dělá mrtvého brouka a nepostaví se nebo nepostará o své lidi ![]()
@Anonymní píše:
Ja se omlouvam, ale mne na panovi taky hodne veci „smrdi“. Ty jeho rozhovory v tv, fakt to vypada jako obhajoba a alibi
Vcera se k jeho reci vyjadrili znami psychologove (v jeho neprospech) a on se hned dnes snazil mluvit jinak, i kapesnicek mel nachystany… Ja mu proste neverim
Vy, ktere ho tady tak obhajujete, ze to URCITE neudelal, mate nejaky typ, kdo to tedy mohl byt?? Prece byly cely den na pokoji, s jinymi lidmi neprisly do kontaktu, piti jim nosil on…
Jsou jen dve moznosti - Monika nebo Petr. Priklanim se k Petrovi
Já tady nečetla ani jeden příspěvek, ve kterém by někdo psal, že to URČITĚ neudělal ![]()
@wildcherry asi tak a on byl ráno natolik v pohodě, že si došel na snídani.
po vypumpovaným žaludku a několikanásobným nočním zvracení…no, už vidím, kdo by se šel najíst…navíc, když ještě zjistil, že jeho žena a dítě jsou po smrti…
@kuti píše:
@Kdoule teda, kde jsi vycetla tak podrobne info i o obsahu zaludku?To jsem nikde nezaregistrovala
Nečetla jsem, slyšela jsem to v jedné z těch prvních reportáží, kdy se ještě skoro myslelo, že on umře taky, říkali to asi i v rámci uklidnění, že mu vlastně nic zlého není. Ale pak, když ten chlap včera říkal, že viděl obsah, co mu vypumpovali - hnědou tekutinu, tak si už nejsem jistá, jak doslova to znělo, ono se to do tel. sestřihává, tak je každé slovo důležité. Jestli to fakt vypumpovali, nebo jen jejich dojmy. Zdá se mi, že ta egyptská strana pouští víceméně stále dojmy, faktů minimálně, ale už jsem četla, že při předávání těl k přepravě do ČR se šéf egyptské nemocnice vyjádřil, že tak silný jed nemohl být k sehnání v Egyptě, že musel být dovezen - přitom nikdo zatím nezveřejnil, o jakou látku šlo, podle mě to nevědí a zase dojmy a dojmy.
@Bunny puella píše:
@wildcherry asi tak a on byl ráno natolik v pohodě, že si došel na snídani.![]()
po vypumpovaným žaludku a několikanásobným nočním zvracení…no, už vidím, kdo by se šel najíst…navíc, když ještě zjistil, že jeho žena a dítě jsou po smrti…
Já myslela, že na snídani šel až ten další den, ne v ten stejný den, kdy ho přijali, ale až ráno poté, pak se po snídani vrátil a oni ho z nem. propustili? Hele, ony ty informace z médií jsou nesmírně zavádějící, pak fakt nevíš, jak to vlastně opravdu bylo. ![]()
@Jaru22 píše:
to mi hlava nebere, přece nikdo nezabije své dítě jen ze strachu, že by bylo možný svědek![]()
pokud by někdo měl takovou obavu, tak se snad zbaví partnera ve chvíli kdy u toho dítě nebude
u planovane vrazdy? Vzdyt pokud by mu to vyslo, bude za nejvetsi obet.No je to morbidni, to ano.
@Kelsey píše:
Ano to je taky pravda, raději nic nevědět, že pak nad tím člověk přemýšlí co se vlastně stalo, jestli se bát jet do Egypta na dovolenou, že se tam člověk otráví.
Ale zas na druhou stranu, když se stane takové neštěstí, tak mě fakt vytáčí, že zas naše republika dělá mrtvého brouka a nepostaví se nebo nepostará o své lidi
Jako adekvátní postup diplomacie ČR bych viděla prohlášení pro média. Děláme to a to, o našeho občana se postaráme, nabídli jsme pomoc, nenabídli, těla budou přepravena tehdy a tehdy. Tečka.
To, co se tu rozpoutalo je jen a pouze práce bulváru. Hrabou se v tom jak v mršinách.
@KADLA nepř. píše:
Já tedy slyšela rozhovor s ředitelem hurg. nemocnice, že mu vypumpovali žaludek, že by v něm něco našli si nepamatuju. Upřímně by to bylo i divné, pokud byli 30hod. na pokoji bez jídla se střevní chřipkou. Ale nevykazoval žádné známky střevního onemocnění tak ho propustili. Jenže v tu chvíli se netušilo, že jde o otravu jedem, tak to nikdo moc neřešil, pokud on nezvracel a i jinak nevypadal na umření
No, jenomže podle popisů v našich médiích zkolaboval, omdlel a prý měl zvracet krev… takže už jen tyto příznaky v souvislosti s dvěma mrtvými dalšími by přece měly vést k rozboru obsahu žaludku… Nebo jsem tak naivní, že bych si to tak představovala. ![]()
Zas je taky možné, že kdyby to on neudělal, jed do pití mohl nastražit někdo jiný na úplně někoho jiného než mamku s dcerou, ale omylem se to mohlo dostat k ním.
Ten kdo by to nastražil a omylem podadl jiným osobám, by se určitě sám nepřiznal, ale podezřelý musí být automaticky otec rodiny a zas se tím pádem nedozvíme pravdu, jak to fakt bylo.
Já se pána nechci ani zastávat ani říct byl to on, jen protože je mi nepříjemné jak mluví a jak se chová, ale prostě je to celé divné, to jejich vyšetřování, té jejich policii nějak nedůvěřuju.
@Virginia píše:
Jako adekvátní postup diplomacie ČR bych viděla prohlášení pro média. Děláme to a to, o našeho občana se postaráme, nabídli jsme pomoc, nenabídli, těla budou přepravena tehdy a tehdy. Tečka.
To, co se tu rozpoutalo je jen a pouze práce bulváru. Hrabou se v tom jak v mršinách.
Souhlas.
Nicméně před 3 dny Nova uvedla, že egyptská strana požádala české min. spravedlnosti o součinnost a spolupráci v naší zemi, kterou zahájili. Toto bych čekala taky z nějakých ofic. míst, formou nějakého prohlášení, ne kusou info z víceméně bulvární Novy.
@Kelsey píše:
A víte co mě fakt štve? Jak se ke všemu staví ČR. Nikdo se nezajímá, nikdo nic neřeší, konzulát snad ani nepracuje nebo co.
Proč oni nic neřeší a nezajímá je to.
Kdyby to neprobírala média, tak nic nevíme.
Tak zastupitelství tvrdí, že jsou připraveni pomoct, pokud budou požádáni, že nebyli a pan Petr tvrdí, že o pomoc žádá a nikoho nezajímá a teď babo raď, kdo kecá.
Médii proběhlo, že PČR spolupracuje s egyptskými policisty ohledně výslechu příbuzných a známých, těžko říct, jestli se dá dělat i něco jiného. Stalo se to v cizí zemi, tak se musí postupovat podle jejich zákonů, si myslim. Navíc těla jsou pořád tam. Jsem zvědavá, jestli se tu udělá pitva ![]()
Jinak jak unesly ty dvě češky, tak taky spoustu lidí bilo na poplach, že čr nic nedělá, že se nikdo nezajímá a MZV prohlásilo, že pátrání samozřejmě pokračuje, jen na jiných úrovních a to není na info do médií. Jestli nekecali, tak můžou probíhat aktivity, které jen veřejnosti nejsou známé.
Taky z MZV tvrdili, že dokud ho neobviní, tak oni do toho oficiálně vstoupit nemůžou ![]()
Já to sleduju od začátku už se mi zdá to vyšetřování zdlouhavé informace stále nikde myslím ty oficiální a asi to bdue ještě dlouho trvat. Já bych celkem ráda už měla jasno. Je mi to celé divné a egyptské policii též moc nevěřím
@Kelsey píše:
A víte co mě fakt štve? Jak se ke všemu staví ČR. Nikdo se nezajímá, nikdo nic neřeší, konzulát snad ani nepracuje nebo co.
Proč oni nic neřeší a nezajímá je to.
Kdyby to neprobírala média, tak nic nevíme.
Byl tady odkaz, že mu konzulka volala a nabízela pomoc, ale on odmítl ![]()
@Loki01 píše:
To myslím neříkal, ze by ho to nutilo. Řekl jen, ze hned zvracel. Kukni na to ještě jednou a řekni nam co presne říkal.To, co začalo leptat začlo působit az v žaludku, proto se vytahuje ten kyanid protoze reaguje s HCL v žaludku. Třeba savo by te poleptalo všude. Takže by ho to při zvracení nepoleptalo ani kdyby tam ten kyanid byl.
Hele mrknu, nerada bych vynasela spatne informace.Jen jsem omezena telefonem.Na ntb nemuzu, muj je protivnej vysedavanim mnou u emimina
.V tel se to lepe kamufluje treba u hazeni pradla do pracky
.To ze hned zvracel, stejne to podal jako ze to nebylo pitne, ne ze mu nylo zle a nesnesl zadnou tekutinu v krku. Podal to stylem, ze treba prave to byla smrtici tekutina.
@KADLA nepř. píše:
Tak zastupitelství tvrdí, že jsou připraveni pomoct, pokud budou požádáni, že nebyli a pan Petr tvrdí, že o pomoc žádá a nikoho nezajímá a teď babo raď, kdo kecá.
Médii proběhlo, že PČR spolupracuje s egyptskými policisty ohledně výslechu příbuzných a známých, těžko říct, jestli se dá dělat i něco jiného. Stalo se to v cizí zemi, tak se musí postupovat podle jejich zákonů, si myslim. Navíc těla jsou pořád tam. Jsem zvědavá, jestli se tu udělá pitva
Jinak jak unesly ty dvě češky, tak taky spoustu lidí bilo na poplach, že čr nic nedělá, že se nikdo nezajímá a MZV prohlásilo, že pátrání samozřejmě pokračuje, jen na jiných úrovních a to není na info do médií. Jestli nekecali, tak můžou probíhat aktivity, které jen veřejnosti nejsou známé.
Taky z MZV tvrdili, že dokud ho neobviní, tak oni do toho oficiálně vstoupit nemůžou
těla jsou už u nás dnes dorazili na Ostravské letiště