Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
8.8.13 23:45
@bejbyn píše:
Byl tady odkaz, že mu konzulka volala a nabízela pomoc, ale on odmítl :nevim:

Tak asi udělali, co je třeba a potřebné v dané situaci, jen se to nemedializuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadla nepř.
8.8.13 23:45
@Kdoule píše:
No, jenomže podle popisů v našich médiích zkolaboval, omdlel a prý měl zvracet krev… takže už jen tyto příznaky v souvislosti s dvěma mrtvými dalšími by přece měly vést k rozboru obsahu žaludku… Nebo jsem tak naivní, že bych si to tak představovala. :oops:

Jen o té krvi se mluvilo hned na začátku a pak vůbec. Třeba jí vůbec nezmínila ta jeho sestra, já bych burcovala na poplach, že s krvácejícím zvracením ho propustí z nemocnice :nevim:

• Citovat
  • Upravit
989
8.8.13 23:47
@Bunny puella píše:
@wildcherry asi tak a on byl ráno natolik v pohodě, že si došel na snídani. :zed: :roll: po vypumpovaným žaludku a několikanásobným nočním zvracení…no, už vidím, kdo by se šel najíst…navíc, když ještě zjistil, že jeho žena a dítě jsou po smrti…

Otazka je, jestli je to vubec pravda…pry to rikal jen nejaky ucastnik zajezdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.8.13 23:48
@wildcherry píše:
Ale oni vi, ze to byla vrazda. Hleda se vrah. Takze ten vrah se musel dostat do pokoje behem 7minut a podat silny jed, ktery zapricinil smrt.Do te doby mely podle verze Petra jen prujem a zvracely(i kdyz otrava jidlem, ci jine prirozene sraci otravy byly vylouceny i u neho)A monika, ani Klarka si dotycneho nevsimla, protoze by snad manzelovi rekla, ze tam byl cizi clovek, dal jim neco a stahnul kalhotky.Nebo by mu to nerekla? Proc? Prece na tom byl hur, jak ony dve co tvrdi Petr. A nebo ne? Bylo jim mnohem hur, nevnimaly a on ji se svou naturou nezavolal pomoc 8o?.Jinak se priklanim k verzi, te je velice, velice dobre informovany o deni v CR. A je rozdil, mluvit s nekym cizim o rodinnych prislusnicich a rozdil mluvit(bez jmena) o dceri a manzelce, kdyz je zna cela CR. Kdyby pouzil jmena(Monika, Klarka) urcite si narod nebude myslet, ze mluvi o sousedce a treba svagrove.Co se tyce vystupovani v TV to nehodnotim. Nemuzu, protoze mi pripada jako pohledny, duveryhodny clovek. Obrazek si delam jen podle dosavadnich informaci, ktere sam rekl a hodne, hodne nesedi.Ja bych si naopak velice prala, aby to on nebyl, jenze neverim, ze je bez viny a ano myslim si, ze smrtelnou davku jedu podal on a ne cizi clovek co se dostal tam a zpet zavrenymi dvermi :roll:

Jsem ho dneska viděla mluvit na Nově a normálně jsem mu uvěřila :think: Ale to, co píšeš mě vrátilo zase zpátky. A ty dveře na kartu, kterýma nikdo neprošel, ty to fakt korunují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
8.8.13 23:53
@KADLA nepř. píše:
Tak zastupitelství tvrdí, že jsou připraveni pomoct, pokud budou požádáni, že nebyli a pan Petr tvrdí, že o pomoc žádá a nikoho nezajímá a teď babo raď, kdo kecá.
Médii proběhlo, že PČR spolupracuje s egyptskými policisty ohledně výslechu příbuzných a známých, těžko říct, jestli se dá dělat i něco jiného. Stalo se to v cizí zemi, tak se musí postupovat podle jejich zákonů, si myslim. Navíc těla jsou pořád tam. Jsem zvědavá, jestli se tu udělá pitva :think:
Jinak jak unesly ty dvě češky, tak taky spoustu lidí bilo na poplach, že čr nic nedělá, že se nikdo nezajímá a MZV prohlásilo, že pátrání samozřejmě pokračuje, jen na jiných úrovních a to není na info do médií. Jestli nekecali, tak můžou probíhat aktivity, které jen veřejnosti nejsou známé.
Taky z MZV tvrdili, že dokud ho neobviní, tak oni do toho oficiálně vstoupit nemůžou :nevim:

Tak ja dnes slysela, ze tela uz jsou zde a ze jedno uz je dokonce po pitve a pohreb by snad mel byt v patek, coz je zitra, takze asi pocitaji s rychlou pitvou i druheho tela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadla nepř.
8.8.13 23:56
@renda81 píše:
těla jsou už u nás dnes dorazili na Ostravské letiště

Jsem chvíli pryč a takové novinky :) Hlavně, že bude pitva :palec:

• Citovat
  • Upravit
54030
9.8.13 00:00

Poslouchám výpověď toho kamoše 8o on tam byl osobně? 8o, herec, jak blázen a podle mého názoru mu v tom pomáhal 8o tohle je můj dojem z tohoto divadla na kamery. Je to neuvěřitelný. Všechno ví, všechno zná, všechno viděl, všude byl 8o :zed:
 https://www.emimino.cz/…nkovani/107/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 00:03
@wildcherry píše:
Hele mrknu, nerada bych vynasela spatne informace.Jen jsem omezena telefonem.Na ntb nemuzu, muj je protivnej vysedavanim mnou u emimina :lol:.V tel se to lepe kamufluje treba u hazeni pradla do pracky :mrgreen:.To ze hned zvracel, stejne to podal jako ze to nebylo pitne, ne ze mu nylo zle a nesnesl zadnou tekutinu v krku. Podal to stylem, ze treba prave to byla smrtici tekutina.

Doslova říkal, že to vypil a hned to všechno vyblil. Neříkal nic o nucení, jen že to vypil a hned to všechno šlo ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
9.8.13 00:05
@wildcherry píše:
Hele mrknu, nerada bych vynasela spatne informace.Jen jsem omezena telefonem.Na ntb nemuzu, muj je protivnej vysedavanim mnou u emimina :lol:.V tel se to lepe kamufluje treba u hazeni pradla do pracky :mrgreen:.To ze hned zvracel, stejne to podal jako ze to nebylo pitne, ne ze mu nylo zle a nesnesl zadnou tekutinu v krku. Podal to stylem, ze treba prave to byla smrtici tekutina.
:mrgreen:
Taky to mám „zakázané“. Taky na telefonu:) Říká tomu taky slepicarna?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 00:13
@Michelangelo píše:
Jsem ho dneska viděla mluvit na Nově a normálně jsem mu uvěřila :think: Ale to, co píšeš mě vrátilo zase zpátky. A ty dveře na kartu, kterýma nikdo neprošel, ty to fakt korunují :think:

pisu podle faktu co sam vypousti z pusy, to jak na me pusobi pred kamerou neresim a nehodnotim, protoze bych mu jinak verila(pripoustim opet, ze se mi vystupovanim a vzhledem libi :oops: ).Logicky by opravdu vrah musel prijit zamcenymi dvermi, podat jed, stahnout kalhotky a odejit zamcenymi dvermi pryc behem 7 minut bez povsimnuti Moniky i Klarky a nepotkat se s Petrem..Jde to? Nejde. Smrtelna davka jedu v tele holek byla prokazana jako vrazda. Rychla a ucinna. Nesedi i podavani tekutin, stravy, pece o dite milujicim otcem.Uz nemohl couvnout, pokud odmital zavolat lekarskou pomoc.Mohl jen travit co nejdelsi cas s holkama na pokoji, aby jedna z nich nezavolala tu pomoc nezavolala.Tak to vidim ja. Podle me mu nevysel dobry plan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 00:15
@Loki01 píše: :mrgreen:
Taky to mám „zakázané“. Taky na telefonu:) Říká tomu taky slepicarna?

slepicarna ne, ale slepicinec :cert:.No sere me, travim zde malo casu, skupinu jsem se kvuli nemu vzdala a drzkuje porad :cert: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 00:23

Co máte prosím s dveřmi, kterými nikdo neprošel? Žádnou podobnou informaci jsem nikde nezachytila…
Jinak, zkusím to zaspat a zase to pustit z hlavy, všude je spousta dohadů, fakta zveřejněna nejsou, takže s tím víc nic nejde. Ano, taky jsem si hned vzpomněla, že nejvíc vražd má na svědomí blízký rodinný příslušník, ale je to v cizí zemi, takže je to všechno divné, divné, divné. Být ten chlap můj syn, tak se v první řadě fakt bojím, že to v Egyptě budou blbě vyšetřovat, budou vyšetřovat tendenčně, aby to v době ramadánu hodili na cizince, aby nic neulpělo na zemi, na hotelu. Bála bych se, že se pravdu díky blbému vyšetřování stejně nedozvím. Vrahovi v Egyptě hrozí to nejhorší, to se nebojím, že by si užíval komfort českého vězení. Ale aby vůbec Egypťani byli schopní získat dost důkazů, když jsem někde četla, že snad těla svlékli ještě v pokoji, pokoj nechali volně, uklidit uklízeči, převléknout povlečení… Všechno je to divné.

Dobrou noc, přiznávám, že na nějaké validní informace zvědavá jsem. Bulvár k tomu asi nic přínosného neřekne, dosud se to tedy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.8.13 00:28
@Kdoule píše:
Doslova říkal, že to vypil a hned to všechno vyblil. Neříkal nic o nucení, jen že to vypil a hned to všechno šlo ven.

Nooo, ale podal to tak, ze to mohla pravdepodobne byt,,ta,,smrtelna tekutina co donesl nejaky uklizec. Chapu ja. Pokud by byla a on to vyzvracel, mel by aspon po zpatecni ceste poleptane cesty. Protoze si nedovedu predstavit ziravinu, nebo jed co dokaze rychle zabit a rozleptat zaludek na rosol.,ale nepoznamenat jine casti po pouziti, ci vyvrhnuti nez jen zaludek. A porad nesedi, jak mohly holky nezavisle na sobe vypit tak velke mnozstvi tekutiny s jedem, aby jim to,,pasovalo,, a umrely zaroven. Proste dostaly jednorazovy, smrtelny jed a petka s rizlou colou je zasterka, vyvolany alibi-blud vrahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.8.13 00:39

Ještě jsem zaznamenala další nesrovnalost Petra s jeho kamarádem. Petr byl pryč 7 minut, ale kamarád říká, že byl pryč 10-20 minut. Jestli je to jeho komplic a současně ten pojišťovák, tak se dozvíme, jak to bylo. Budou se rozcházet ve výpovědích a bude jasno. Ten jeho kamarád je neuvěřitelně a do detailů informovanej ( dle mého, jak bylo domluveno) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
9.8.13 00:43

Na tuto diskusi sem narazila nahodou (pritel je v praci, tak si me nikdo nedobira kvuli eMiminu :mrgreen: ). Uprimne, kdyz jsem poprve videla na Nove rozhovor s otcem rodiny, blesklo mi hlavou, ze je to chudak chlap a ze je urcite nafetlej nejakyma antidepresivama :think: ale jak se ho pak primo zeptal reporter, jestli je pod vlivem nejakych prasku a on rekl, ze ne, tak se mi z nej zvednul zaludek :poblion: jakej chlap, kterej udajne nasel svoji milovanou zenu a dcerku mrtve, se bude hned druhy den o tomto rozkecavat v televizi? Pokud neni zblbnutej praskama, tak ma teda fakt silnej zaludek.
Je mi to blby takhle psat, ale hned mi naskocila nekolik let stara kauza zoufale maminky, ktere zmizela jeji nejmilovanejsi dceruska Terezka. Urputne vsechny prosila, aby ji ji pomohli hledat, pritom davno vedela, ze ji nikdo nikdy nenajde :cert: protoze ji ozrala v posteli zalehla a udusila a pak jeste nekde v lese pohodila jeji telicko, ktere nasledne spalila :,( :,( :,(
Proste mi jeho slova neprijdou uprimna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová