Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@-Sára píše:
@Bunny puella mohla mu dát prostě malinko toho alkoholu a právě, že moraváci to tak dělají souhlas ale zas někdo musel zajistit stopy tu láhev by našli
Nedělají kurnik sopa ![]()
@Burj Chalifa píše:
Paní je mi líto, holčičky samozřejmě také. To se však nevylučuje s tím, že na některých fotkách paní působila poněkud kolotočovitě a barbínovitě. Prostě povrchněji. A to se zase nevylučuje s tím, že to mohla být velmi hodná zdravotní sestřička v DD.Ale vzhledu poněkud lacinějšího.
@Weru píše:
Tohle taky nepochopim. Da se diskutovat i slusne.
Da, jenze tady na Emiminu, to kazdy nedokaze a pro nekoho je to hodne tezky…bohuzel ![]()
@terinka4444 píše:
Toje právě super, doktor má křišťálovou kouli nebo mu to našeptává aláh sám, výsledky toxikologie nebyly, neví se, co je to za jed, ale doktor ví, že se nedá v Egyptě koupit a musel být dovežen. To je tedy důvěryhodnost jak stehno.
Ja myslim, ze doktor jen usuzoval ze stavu tech zaludku. Prislo mi, ze z nasledku jedu byl sokovan, jak kdyby tak rozlozeny zaludek jeste nevidel. Coz by asi videl, kdyby se jed v zemi vyskytoval ![]()
@N. evill píše:
Proč řešíte její vzhled? To jako kdyby měla batikované triko a dva pletené copy, tak je jí větší škoda?![]()
Život je snad život, a je jedno jestli zemřela hipisačka, barbí nebo tepláková královna ne?
@wildcherry píše:
Ale oni vi, ze to byla vrazda. Hleda se vrah. Takze ten vrah se musel dostat do pokoje behem 7minut a podat silny jed, ktery zapricinil smrt.Do te doby mely podle verze Petra jen prujem a zvracely(i kdyz otrava jidlem, ci jine prirozene sraci otravy byly vylouceny i u neho)A monika, ani Klarka si dotycneho nevsimla, protoze by snad manzelovi rekla, ze tam byl cizi clovek, dal jim neco a stahnul kalhotky.Nebo by mu to nerekla? Proc? Prece na tom byl hur, jak ony dve co tvrdi Petr. A nebo ne? Bylo jim mnohem hur, nevnimaly a on ji se svou naturou nezavolal pomoc?.Jinak se priklanim k verzi, te je velice, velice dobre informovany o deni v CR. A je rozdil, mluvit s nekym cizim o rodinnych prislusnicich a rozdil mluvit(bez jmena) o dceri a manzelce, kdyz je zna cela CR. Kdyby pouzil jmena(Monika, Klarka) urcite si narod nebude myslet, ze mluvi o sousedce a treba svagrove.Co se tyce vystupovani v TV to nehodnotim. Nemuzu, protoze mi pripada jako pohledny, duveryhodny clovek. Obrazek si delam jen podle dosavadnich informaci, ktere sam rekl a hodne, hodne nesedi.Ja bych si naopak velice prala, aby to on nebyl, jenze neverim, ze je bez viny a ano myslim si, ze smrtelnou davku jedu podal on a ne cizi clovek co se dostal tam a zpet zavrenymi dvermi
…
přesně tak a plně s tebou souhlasím a s tím cos napsala, se ztotožňuji.
@-Sára píše:
Mě ještě napadlo ale to bude asi blbost. když měli problémy se žaludkem mohli si dát něco ostřejšího co si dovezli z domova a v tom mohl být methyl na chlapa to nezabralo kvůli váze a oni mohli umřít ve spánku nemusel si ničeho všimnout ale nevíma neodsuzuju nikoho jen je mi líto rodičů paní moniky.
Methyl ti nerozlepta zaludek ![]()
@Bunny puella Mě to přijde divné. Že by za 7 minut někdo zvládl vlézt do pokoje, otrávit je(nebo donutit je aby se napili),slíknout Monice kalhotky a odejít ![]()
@Weru píše:
Ja Blesk nectu, takze ano, slysela jsem ho v TV na prime ve zpravach
A to je taky někde na netu? Ten doktor?
Jen z toho co jsem se dočetla. Zdá se mi velice nepravděpodobné, že by si Petr vymýšlel v poloze těl. Jestli to byla úkladná vražda, měl čtyři hodiny na to je dát ze země (pokud na ní zemřely) na postel, když vypovídal, že byly v posteli. - Proč by to dělal?
Reportáž zkusím najít, už si nepamatuji co za bludy jsem ještě četla ![]()
@maminka189 píše:
@Bunny puella Mě to přijde divné. Že by za 7 minut někdo zvládl vlézt do pokoje, otrávit je(nebo donutit je aby se napili),slíknout Monice kalhotky a odejít
já si myslím, že si ty kalhotky svlíkla sama a nebo, Petr, když už věděl, že mu teče do bot a neukecá to na úmrtí otravou. Nevím, fakt nevím…ale ty kalhotky to byl fakt takový výkřik do tmy. ![]()
Já nechápu co chtěl říct těma svlečenýma kalhotkama. Jestli paní měla srajdu, tak docela chápu, že by si ty kalhotky i sama sundala, i když to třeba nikdy předtím neudělala
Já měla střevní chřipku 2× a v kalhotkách jsem taky radši nespala, nebavilo mě je každou půlhodinu svlíkat a oblíkat
![]()
@maminka189 nemyslím si, že by je zabil někdo jiný, fakt ne. Pořád se víc přikláním k tomu, že to udělal on,,ale ve skrytu duše si to nepřeju, protože to je pro něj fakt konečná ![]()
@Michaela23 píše:
Já nechápu co chtěl říct těma svlečenýma kalhotkama. Jestli paní měla srajdu, tak docela chápu, že by si ty kalhotky i sama sundala, i když to třeba nikdy předtím neudělalaJá měla střevní chřipku 2× a v kalhotkách jsem taky radši nespala, nebavilo mě je každou půlhodinu svlíkat a oblíkat
![]()
přesně tak. Taky jsme to zažila, jednou, a též jsem je svlékla. Jako, pokud by byla znásilněná, tak by se určitě bránila, i kdyby jí bylo blbě sebevíc a na jejím těle by našli nějaké známky násilí…
jo táák
no, ale říkat, co to mohlo být…to chce už konečně oficiální zprávy. Snad se jich brzy dočkáme.