Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella no prave, kdo lze
. Vlastne jeste ta paska pres oci…Klarka mela ruce zdvizene.
@-Sára píše:
Na webu tn.cz je diskuze je tam p. monika na facebooku a má podlitinu na krku divné
dáš odkaz, prosím?
@Michaela23 píše:
jo říká, dokonce říká že tv vůbec ten den puštěnou neměli, že měli zataženo a celý den leželi v posteli a střídavě odbíhali na wc
@Weru a nejdřív tvrdil, že koukal na telku do čtyř do rána, pak že telku neměli vůbec zapnutou…fakt se v tom motá a to mu právě na důvěryhodnosti vůbec nepřidává ![]()
@Bunny puella píše:
přesně tak. Mluvil přímo lékař, ještě ukazoval, jak měla Klárka nebo Monika, teď už fakt nevím, zvednuté ruce a ležely na zemi. A klapky na očích měla Monika…načež Petr pak říkal, že ji otočil na posteli a měla oči dokořán a byla mrtvá..takže, kdo lže? Je to těžký…
mě by zajímalo, oni v Egyptě při vyšetřování nepoužívají foťák? Měli by to snad mít nějak zdokumentované ne? ![]()
@Bunny puella presne tak. Pokud teda by to bylo tak, ze to spachal nekdo jiny, tak s emozna v nekterych detailech spletu, ze. Stres, nervozita, smutek. Ale menit neustale vypoved…
Kdoví, jeslti ty uplně první informace byly vůbec od něho, jestli si to novináři trochu nepřikreslili
@Bunny puella píše:
přesně tak. Mluvil přímo lékař, ještě ukazoval, jak měla Klárka nebo Monika, teď už fakt nevím, zvednuté ruce a ležely na zemi. A klapky na očích měla Monika…načež Petr pak říkal, že ji otočil na posteli a měla oči dokořán a byla mrtvá..takže, kdo lže? Je to těžký…
Tak ale lekar asi na pokoj neprisel sam, ne? Bud by sel v doprovodu nekoho z recepce nebo uz s policii, takze by pro sva tvrzeni mel mit svedky. Tezko po ohlaseni umrti na recepci doktorovi jen rekli cislo pokoje, aby tam sel sam ![]()
@Michaela23 píše:
mě by zajímalo, oni v Egyptě při vyšetřování nepoužívají foťák? Měli by to snad mít nějak zdokumentované ne?
já si myslím, že to zdokumentovaný mají, ale na veřejnost nechtějí nic vypustit. Nevím…ale dle fotek by bylo jasný, kde je našli…
@Michaela23 píše:
mě by zajímalo, oni v Egyptě při vyšetřování nepoužívají foťák? Měli by to snad mít nějak zdokumentované ne?
Je to divny ze? vsude v ceskych i americkych kriminalkach vidime, jak nejdriv misto cinu i s mrtvyma foti a pak teprve jsou zkoumat tela a tady nic…ani nepisou, ze by zkoumali lahve z kterych pili apod…je to cely divny i co se ohledani mista cinu tyce ![]()
@sikorka píše:
Kdoví, jeslti ty uplně první informace byly vůbec od něho, jestli si to novináři trochu nepřikreslili
Ty udaje rikal doktor v TV
@kuti píše:
Tak ale lekar asi na pokoj neprisel sam, ne? Bud by sel v doprovodu nekoho z recepce nebo uz s policii, takze by pro sva tvrzeni mel mit svedky. Tezko po ohlaseni umrti na recepci doktorovi jen rekli cislo pokoje, aby tam sel sam
tak jasně, že přišel s někým, ale v telce mluvil lékař. Nikdo jiný, tak píšu, co řekl lékař. S kým přišel a co přesně viděli, to fakt netuším…