Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
8.8.13 21:23
@Hanka79 píše:
Da, jenze tady na Emiminu, to kazdy nedokaze a pro nekoho je to hodne tezky…bohuzel :roll:

Tak my co diskutujem normalne, se stydet nemusime :mrgreen:. I kdyz je mozne, ze ty co by se stydet mely, se nikdy stydet nebudou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

@Bunny puella Sama? Mě se to nějak nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
@Ali1988 píše:
http://www.fotoparta.cz/…27823/monika byla hezka :,(

ty fotky jsou strašné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.8.13 21:25

@Bunny puella Kdyby byl odsouzený v Egyptě tak tam by mohl dostat i trest smrti a nebo i vězení-tam to není tak nadstandartní jako tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.8.13 21:26
@N. evill píše:
A to je taky někde na netu? Ten doktor?

Jen z toho co jsem se dočetla. Zdá se mi velice nepravděpodobné, že by si Petr vymýšlel v poloze těl. Jestli to byla úkladná vražda, měl čtyři hodiny na to je dát ze země (pokud na ní zemřely) na postel, když vypovídal, že byly v posteli. - Proč by to dělal?

Reportáž zkusím najít, už si nepamatuji co za bludy jsem ještě četla :lol:

Tak to netusim. Ja jsme u rodicu a nefunguji jim repraky, takze jak to jde sleduju zpravy na prime, ale myslim si, ze na iprima.cz nekde budou.

Nene, to bylo tak, ze rekl, ze si sel lehnout a ze Klarka byla studena, mam pocit, ye v dobe smrti koukal vedle nich na samostanem luzku na TV, coz je taky zvlastni. No a lekar nebo nekdo tvrdil, ze je nasly, nebo ohledavaly na zemi :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
8.8.13 21:27
@Michaela23 píše:
Já nechápu co chtěl říct těma svlečenýma kalhotkama. Jestli paní měla srajdu, tak docela chápu, že by si ty kalhotky i sama sundala, i když to třeba nikdy předtím neudělala :nevim: Já měla střevní chřipku 2× a v kalhotkách jsem taky radši nespala, nebavilo mě je každou půlhodinu svlíkat a oblíkat :oops: :mrgreen:

Presne tohle jsem rikala manzelovi, ze se nedivim, ze ty kalhotky nemela, ja uz bych po x-tem sundani taky sundala uplne…aby me to nezdrzovalo :) vetsinou kdyz mam prujem je to v noci, tak jsem rada, ze spim bez nich :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 21:28
@maminka189 píše:
@Bunny puella Kdyby byl odsouzený v Egyptě tak tam by mohl dostat i trest smrti a nebo i vězení-tam to není tak nadstandartní jako tady…

dobré ráno :D :D to jsme tu už dávno probíraly. Vím, tam by to měl chlapec spočítaný hned. :?

• Citovat
  • Upravit
5548
8.8.13 21:28

@Weru Neříká teď něco jinýho? Že šel pro pití a pak je našel mrtvé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.8.13 21:29

@Bunny puella Tak přiznávám-nečetla jsem celou diskuzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@maminka189 píše:

Praveze, nejspis, tvrdi vzdy neco jineho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@Weru píše:Nene, to bylo tak, ze rekl, ze si sel lehnout a ze Klarka byla studena, mam pocit, ye v dobe smrti koukal vedle nich na samostanem luzku na TV, coz je taky zvlastni. No a lekar nebo nekdo tvrdil, ze je nasly, nebo ohledavaly na zemi :nevim:.

přesně tak. Mluvil přímo lékař, ještě ukazoval, jak měla Klárka nebo Monika, teď už fakt nevím, zvednuté ruce a ležely na zemi. A klapky na očích měla Monika…načež Petr pak říkal, že ji otočil na posteli a měla oči dokořán a byla mrtvá..

takže, kdo lže? Je to těžký…

• Citovat
  • Upravit
46867

@maminka189 ja mela posledni info, ze utikal pro sousedku, tak ja uz nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
8.8.13 21:30
@maminka189 píše:

jo říká, dokonce říká že tv vůbec ten den puštěnou neměli, že měli zataženo a celý den leželi v posteli a střídavě odbíhali na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@maminka189 píše:
@Bunny puella Tak přiznávám-nečetla jsem celou diskuzi :mrgreen:

aha, tak to jo. Ono, dočítat 103 stran by bylo dost.

• Citovat
  • Upravit
1598

Na webu tn.cz je diskuze je tam p. monika na facebooku a má podlitinu na krku divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová