Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka79 píše:
Podle me to neudelal, videla jsem ho tedka taky ve zpravach, mne tu nektere pripadate jak supy, odsuzujete cloveka za neco, aniz by jste mely dukazy, sudte ho a upalte ho, az budete mit jasny dukazy.
Nechapu, jak tu nektere muzete vypustit spousty ohavnych veci z pusy, aniz by jste mely proti nemu jediny dukaz…az ty dukazy budete mit prosim…ale takhle?
Musi to byt hrozny, byt tam bez rodiny, v cizi zemi, ted samy otazky od medii apod.
Nehledete na to, ze ted se ozvala nejaka pani, ze ji tam otravili taky tatinka…bylo to v tv…
Přesně tak, když to vezmu, pokud to neudělal, tak je teda chudák
Nevíme pomalu nic, jen plno nepodložených drbů z blesku ![]()
@michahora nepr. píše:
Myslím si to taky tak o těch penězích.
Me prijde divne, ze by mel posledni 3tis, jak nekde psali. Ja tedy neznam nikoho, kdo v dnesni dobe jede do ciziny bez kreditky a jestli na uctu meli tak malo, proc si porizuji dovolenou v docela luxusnim hotelu??
Nevite, psali, ze nesmi opustit hotel? Mesto? Nebo zemi? Jestli ho limituji na pobyt v hotelu, mel by mu to nekdo hradit, ne? Asi pojistovna ![]()
@maminka189 píše:
@Weru Takhle je to ale vždycky. Jedna strana ho hájí a druhá by ho ukamenovala.Tak to bylo i u té podříznuté holčičky
Tak o tomhle nevim
.
Tak to chapu, kazdej mame svoji hlavu…alespon vetsina. ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Achjo holky, já teda nevím jak vy, ale před cizími lidmi, včetně emimina, mluvím o svých blízkých taky jako o manželovi, starší a mladší dceři… Protože když vám tady napíšu, že Honza tohle a tamto, tak nebudete mít šajnu o kom mluvím. A fakt to teda neznamená, že bych je nemilovala
ale to jo, protože cizí lidi fakt neví, jak tvoje rodina vypadá, ale tady v tom případě je to jiný. Národ zná fotky, jména, odkud jsou…takže kdyby řekl Monika a Klárka, tak každej, kdo tuhle kauzu sleduje, ví o koho jde. A to Petrovi taky musí být jasný. Když mluví do televize, a navíc Novy, musí vědět, že ho večer pár set tisíc lidí bude sledovat…
@Hanka79 píše:
Podle me to neudelal, videla jsem ho tedka taky ve zpravach, mne tu nektere pripadate jak supy, odsuzujete cloveka za neco, aniz by jste mely dukazy, sudte ho a upalte ho, az budete mit jasny dukazy.
Nechapu, jak tu nektere muzete vypustit spousty ohavnych veci z pusy, aniz by jste mely proti nemu jediny dukaz…az ty dukazy budete mit prosim…ale takhle?
Musi to byt hrozny, byt tam bez rodiny, v cizi zemi, ted samy otazky od medii apod.
Nehledete na to, ze ted se ozvala nejaka pani, ze ji tam otravili taky tatinka…bylo to v tv…
Tak si o tom něco přečti. Ona je jak sup, přiživuje se na těchto dvou. Ten její táta se někde napil pančovaného chlastu, umřel na otravu metylem ![]()
@Semyaza píše:
Nesmeje, ale on byl skoro ukamenován, ač bez důkazů![]()
![]()
Nejsem ani na jedné ani na druhé straně, jen je mi na blití z těch závěrů, z těch keců o reakci a nereakci
přesně, nejsem ani na jedná straně. Jsem jen sledovatel televizních novin
A netroufnu si odsoudit člověka podle výrazu tváře.
@Weru píše:
Mne by zajimalo, jak budou reagovat ty, co ho tu obhajuji, kdyz se prokaze, ze je opravdu zabil. 8. lete dite a manzelku?
no půjdu mlátit hlavou do zdi a možná se kvůli tomu i nervově zhroutím ![]()
@kuti píše:
No jo, jenze ony statistiky bohuzel mluvi dost jasne o tom, ze vrazdy jsou nejcastejsi v rodine. A me opravdu absolutne nenapada, kdo by mohl mit zajem zabit v Egypte dve cizi zeny…bez unosu, bez znasilneji, bez okradeni, atd.
Uklizecka, preci ![]()
@Timinka píše:
přesně, nejsem ani na jedná straně. Jsem jen sledovatel televizních novinA netroufnu si odsoudit člověka podle výrazu tváře.
to já taky ne. Ale jak vidíš „kriminálka emimino“ měla jasno hned od prvního slova
![]()
@kuti píše:
Me prijde divne, ze by mel posledni 3tis, jak nekde psali. Ja tedy neznam nikoho, kdo v dnesni dobe jede do ciziny bez kreditky a jestli na uctu meli tak malo, proc si porizuji dovolenou v docela luxusnim hotelu??Nevite, psali, ze nesmi opustit hotel? Mesto? Nebo zemi? Jestli ho limituji na pobyt v hotelu, mel by mu to nekdo hradit, ne? Asi pojistovna
to mi teda taky přijde divný
Na druhou stranu delník a zdravotní sestra asi žádný terno plat mít nebudou
Co víš no ![]()
@Weru píše:
Uklizecka, preci
počkej a co animátor? plavčík? recepčí? uklízeč? ![]()
@ikyki píše:
a mě by zase zajímalo jak budou reagovat Ti co ho tu už odsoudili když se prokáže, že je nezabil
Kdyz se opravdu prokaze, ze je nezabil, tak se za svuj nazor omluvim. Tohle mi vazne problem nedela. ![]()
@Timinka píše:
přesně, nejsem ani na jedná straně. Jsem jen sledovatel televizních novinA netroufnu si odsoudit člověka podle výrazu tváře.
Nesmeje, ale on byl skoro ukamenován, ač bez důkazů

Nejsem ani na jedné ani na druhé straně, jen je mi na blití z těch závěrů, z těch keců o reakci a nereakci