Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ShadowHunter
8.8.13 20:28
@Burj Chalifa píše:
Tak společensky, lidsky je už tady vyřízený. Tu nálepku a podezření z něj už nikdo nesejme. Nicméně, u mě pochybnosti trvají. Uvidíme za pár dní.

Nesmeje, ale on byl skoro ukamenován, ač bez důkazů :zed: :zed: :zed:
Nejsem ani na jedné ani na druhé straně, jen je mi na blití z těch závěrů, z těch keců o reakci a nereakci :poblion:

• Citovat
  • Upravit
8.8.13 20:28
@Hanka79 píše:
Podle me to neudelal, videla jsem ho tedka taky ve zpravach, mne tu nektere pripadate jak supy, odsuzujete cloveka za neco, aniz by jste mely dukazy, sudte ho a upalte ho, az budete mit jasny dukazy.
Nechapu, jak tu nektere muzete vypustit spousty ohavnych veci z pusy, aniz by jste mely proti nemu jediny dukaz…az ty dukazy budete mit prosim…ale takhle? :roll:
Musi to byt hrozny, byt tam bez rodiny, v cizi zemi, ted samy otazky od medii apod.
Nehledete na to, ze ted se ozvala nejaka pani, ze ji tam otravili taky tatinka…bylo to v tv…

Přesně tak, když to vezmu, pokud to neudělal, tak je teda chudák :roll: Nevíme pomalu nic, jen plno nepodložených drbů z blesku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
8.8.13 20:30
@michahora nepr. píše:
Myslím si to taky tak o těch penězích.

Me prijde divne, ze by mel posledni 3tis, jak nekde psali. Ja tedy neznam nikoho, kdo v dnesni dobe jede do ciziny bez kreditky a jestli na uctu meli tak malo, proc si porizuji dovolenou v docela luxusnim hotelu??

Nevite, psali, ze nesmi opustit hotel? Mesto? Nebo zemi? Jestli ho limituji na pobyt v hotelu, mel by mu to nekdo hradit, ne? Asi pojistovna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@maminka189 píše:
@Weru Takhle je to ale vždycky. Jedna strana ho hájí a druhá by ho ukamenovala.Tak to bylo i u té podříznuté holčičky

Tak o tomhle nevim 8o.
Tak to chapu, kazdej mame svoji hlavu…alespon vetsina. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@Antonie Bolavá píše:
Achjo holky, já teda nevím jak vy, ale před cizími lidmi, včetně emimina, mluvím o svých blízkých taky jako o manželovi, starší a mladší dceři… Protože když vám tady napíšu, že Honza tohle a tamto, tak nebudete mít šajnu o kom mluvím. A fakt to teda neznamená, že bych je nemilovala :roll:

ale to jo, protože cizí lidi fakt neví, jak tvoje rodina vypadá, ale tady v tom případě je to jiný. Národ zná fotky, jména, odkud jsou…takže kdyby řekl Monika a Klárka, tak každej, kdo tuhle kauzu sleduje, ví o koho jde. A to Petrovi taky musí být jasný. Když mluví do televize, a navíc Novy, musí vědět, že ho večer pár set tisíc lidí bude sledovat…

• Citovat
  • Upravit
17013
@Hanka79 píše:
Podle me to neudelal, videla jsem ho tedka taky ve zpravach, mne tu nektere pripadate jak supy, odsuzujete cloveka za neco, aniz by jste mely dukazy, sudte ho a upalte ho, az budete mit jasny dukazy.
Nechapu, jak tu nektere muzete vypustit spousty ohavnych veci z pusy, aniz by jste mely proti nemu jediny dukaz…az ty dukazy budete mit prosim…ale takhle? :roll:
Musi to byt hrozny, byt tam bez rodiny, v cizi zemi, ted samy otazky od medii apod.
Nehledete na to, ze ted se ozvala nejaka pani, ze ji tam otravili taky tatinka…bylo to v tv…

Tak si o tom něco přečti. Ona je jak sup, přiživuje se na těchto dvou. Ten její táta se někde napil pančovaného chlastu, umřel na otravu metylem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Semyaza píše:
Nesmeje, ale on byl skoro ukamenován, ač bez důkazů :zed: :zed: :zed:
Nejsem ani na jedné ani na druhé straně, jen je mi na blití z těch závěrů, z těch keců o reakci a nereakci :poblion:

přesně, nejsem ani na jedná straně. Jsem jen sledovatel televizních novin :roll: A netroufnu si odsoudit člověka podle výrazu tváře.

• Citovat
  • Upravit
17630
@Weru píše:
Mne by zajimalo, jak budou reagovat ty, co ho tu obhajuji, kdyz se prokaze, ze je opravdu zabil. 8. lete dite a manzelku? :think:

no půjdu mlátit hlavou do zdi a možná se kvůli tomu i nervově zhroutím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.8.13 20:31
@kuti píše:
No jo, jenze ony statistiky bohuzel mluvi dost jasne o tom, ze vrazdy jsou nejcastejsi v rodine. A me opravdu absolutne nenapada, kdo by mohl mit zajem zabit v Egypte dve cizi zeny…bez unosu, bez znasilneji, bez okradeni, atd. 8o

Uklizecka, preci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella

@kuti nesmí opustit Egypt

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
@Timinka píše:
přesně, nejsem ani na jedná straně. Jsem jen sledovatel televizních novin :roll: A netroufnu si odsoudit člověka podle výrazu tváře.

to já taky ne. Ale jak vidíš „kriminálka emimino“ měla jasno hned od prvního slova :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
8.8.13 20:32
@kuti píše:
Me prijde divne, ze by mel posledni 3tis, jak nekde psali. Ja tedy neznam nikoho, kdo v dnesni dobe jede do ciziny bez kreditky a jestli na uctu meli tak malo, proc si porizuji dovolenou v docela luxusnim hotelu??Nevite, psali, ze nesmi opustit hotel? Mesto? Nebo zemi? Jestli ho limituji na pobyt v hotelu, mel by mu to nekdo hradit, ne? Asi pojistovna :think:

to mi teda taky přijde divný :nevim: Na druhou stranu delník a zdravotní sestra asi žádný terno plat mít nebudou :roll: Co víš no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
@Weru píše:
Uklizecka, preci :mrgreen:

počkej a co animátor? plavčík? recepčí? uklízeč? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
46867
@ikyki píše:
a mě by zase zajímalo jak budou reagovat Ti co ho tu už odsoudili když se prokáže, že je nezabil

Kdyz se opravdu prokaze, ze je nezabil, tak se za svuj nazor omluvim. Tohle mi vazne problem nedela. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.8.13 20:33
@Timinka píše:
přesně, nejsem ani na jedná straně. Jsem jen sledovatel televizních novin :roll: A netroufnu si odsoudit člověka podle výrazu tváře.
:pankac: :pankac:
Přesně tak to mám i já. Tady se na něj kydá špínabez jedinýho důkazu a někdo by ho zavřel už jen proto, že blbě kouká
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová