Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mili84
8.8.13 16:07
  • Citovat
  • Upravit
8814
8.8.13 16:08
@Genovesa píše:
@Loki01 Nechápu, proč se zahazuješ s obyčejnými matkami z emimina, co nečtou Nature :think: :mrgreen:.
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
8.8.13 16:09
@Loki01 píše:
@kuti
Jo a nejsem učitelka:) A zapskla taky ne. :hug:

Ne kazdy, kdo tak pusobi, ji skutecne musi byt!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.8.13 16:09

@Bunny puella Zrovna tohle mi přišlo, že by mohla být snaha zamaskovat vinu. Abych se přiznala, podle fotek :andel: :lol: mi na něm něco nesedí :nevim:. Mám pocit, že ať bude vyšetřování uzavřeno jakkoli, pravdu se už nemusíme nikdy dovědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.8.13 16:10
@Loki01 píše: :roll:
:P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 16:10
@kuti píše:
Ja nepretacim co jsi rekla. Uz podruhe ti pisu, ze jsem se vyjadrovala az k tvemu komentari dalsi osobe a ne primo k textu, ktery jsi napsala o pani Monice!! Znovu si to asi budes muset precist sama :mavam: Nevim, jak jinak ti to napsal, abys to pochopila…nekomentuji kozacky, ani zebricek hodnot!! 8o

nechápu co se ti nelíbí. Porad si totiž vymýšlíš něco nového. Před par stránkami to bylo prave to co jsem řekla o Monice.
Uz toho fakt nechme ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 16:11
@kuti píše:
Ne kazdy, kdo tak pusobi, ji skutecne musi byt!! :kytka:

Ok. Tak jsem jako zapskla učitelka. Cokoli rejnes, jen uz me nech:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 16:12

Hmmm, tak vyšetřování potrvá ještě několik týdnů a je možný, že se výsledek na veřejnost ani nedostane…docela drsný…jinak Egypt tou vraždou vůbec nežije jako Česko, tam se jede jako kdyby se nic nestalo…což je pochopitelný. Dvě mrtvý nemůžou Egypt položit na lopatky, jak tady měl někdo obavy. Blbý je, že na jakékoli zprávy budeme čekat do pondělka.

• Citovat
  • Upravit
989
8.8.13 16:13
@Litta píše:
@Loki01 Ale tak ať si myslí, co chtějí, já se tě jen musela trochu zastat, protože to tak vnímám taky a pobavilo mě, že se do tebe hned pustí. :mrgreen: Mně prostě naopak přijdou mimo ty, kterým se tenhle styl líbí, obdivují ho a snaží se o něj taky. Ano, párkrát mi někdo z fotky přišel jiný než jaký byl doopravdy, to se prostě stává a lidé občas klamou tělem, skloubí navzájem netradiční zájmy a tak, ale v globálu stále „šaty dělají člověka“ - i přeneseně.

Me treba prave styl obleceni vubec nesedi k jeji profesi. Tipla bych, ze bude pracovat jako manikerka, v nejakem butiku nebo mozna barmanka, ale takhle udrzovanou pracovnici domova duchodcu 8o
Podle profese to musela byt hodna a obetava zenska! Ale je tu souzena povrchne podle obleceni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@Litta píše:
@Loki01 Ale tak ať si myslí, co chtějí, já se tě jen musela trochu zastat, protože to tak vnímám taky a pobavilo mě, že se do tebe hned pustí. :mrgreen: Mně prostě naopak přijdou mimo ty, kterým se tenhle styl líbí, obdivují ho a snaží se o něj taky. Ano, párkrát mi někdo z fotky přišel jiný než jaký byl doopravdy, to se prostě stává a lidé občas klamou tělem, skloubí navzájem netradiční zájmy a tak, ale v globálu stále „šaty dělají člověka“ - i přeneseně.

Ja ani neřekla, ze se mi to nelíbí. Ja si jen dovolila říct, ze je jina nez ja. Což automaticky znamená hloupá a horší nez ja. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@wildcherry píše:
To je hrozny…ale zas, bylo to v afektu ne?

ne myslím, že ne

• Citovat
  • Upravit
17630

Já bych jen chtěla podotknout, že Loki dnes ZCELA VYJÍMEČNĚ neůtočí. Alespoň se mi to teda nezdá. Až teď se tady teda všechny hádáte úplně o ho… ničem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@kuti píše:
Me treba prave styl obleceni vubec nesedi k jeji profesi. Tipla bych, ze bude pracovat jako manikerka, v nejakem butiku nebo mozna barmanka, ale takhle udrzovanou pracovnici domova duchodcu 8o
Podle profese to musela byt hodna a obetava zenska! Ale je tu souzena povrchne podle obleceni… :nevim:

třeba děla jako admin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 16:14
@Antonie Bolavá píše:
Já bych jen chtěla podotknout, že Loki dnes ZCELA VYJÍMEČNĚ neůtočí. Alespoň se mi to teda nezdá. Až teď se tady teda všechny hádáte úplně o ho… ničem :roll:

Jak výjimečně? :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
8.8.13 16:15
@Bunny puella píše:
Hmmm, tak vyšetřování potrvá ještě několik týdnů a je možný, že se výsledek na veřejnost ani nedostane…docela drsný…jinak Egypt tou vraždou vůbec nežije jako Česko, tam se jede jako kdyby se nic nestalo…což je pochopitelný. Dvě mrtvý nemůžou Egypt položit na lopatky, jak tady měl někdo obavy. Blbý je, že na jakékoli zprávy budeme čekat do pondělka.

Tak oni tam píší, že pitevní zprávu nebudou zveřejňovat kvůli vyšetřování, což je vcelku jasné a myslím, že pak už to ani nebude podstatné, pokud se případ vyřeší.
A Egypt má 80 mil. obyvatel a problémů až nad hlavu, dvě mrtvé Češky v hotelu jsou opravdu na okraji zájmu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová