Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella píše:![]()
odhalila jsi mě. Ne, já prostě neumím sukně nosit. Necítím se v nich.
@kuti píše:
A tu petku od uklizece dostal kdy? Kdyz vylezl ven poprve na par vterin nebo kdyz sel kolem 21 cepovat do tech petek??
Uz se v tom ztracim…
tu dostal poprve u dveri.Pak sel tech 7minut do barelu pro vsechny napustit vodu do petek.
@Bunny puella Zajímal by mě průzkum, kolik zapálených čtenářů vědeckých časopisů si takhle blbě odbarvuje hlavu a nosí růžové kozačky a čivavu na ruce. Ale třeba je jich dost na to, abych svůj odhad přehodnotila, asi jsem se s nimi jen zatím nesetkala. ![]()
@wildcherry píše:…ja taky ne. Sukne nesnasim, krome jedne, ta mi sedne.Ale miluju saty.
tak já ani šaty. Bohužel, asi jsem nenašla střih, který by mi sednul. Takže nosím tuniky, trička a kraťasy nebo tříčtvrťáky a úplně nejraději mám rifle. Takže s emodlím, aby už bylo chladněji (miluju sychravý podzim) a já vytáhla sako, rifle, tričko.
@Litta ty jo, čivavy jsem si na fotkách nevšimla..
holt, krásný ženský jsou hned odsuzovaný, že jsou to fifleny a pipiny, bohužel…je to jen o závisti, milé dámy…
@wildcherry píše:
tu dostal poprve u dveri.Pak sel tech 7minut do barelu pro vsechny napustit vodu do petek.
a z toho se napily i manželka a dítě?
@Loki01 píše:
Ty jsi agresivní:)
Ja jsem neřekla, ze se mi nelíbí. Byla hezká.
Ja jsem řekla, ze bychom spolu asi na jedno nesly, protoze ma podle fotky jiný žebříček hodnot nez JA. Neříkala jsem spatny, ale jiný nez ja. Tohle všechno, ty tvoje výpady, jsi si tam dosadila ty. Proste zase čteš co chces a ne to co pisu
Ale ja nekomentovala tvuj prispevek o pani Monice, ale to, jak agresivne vyjizdis na kazdeho, kdo projevi jiny nazor. ![]()
Reci typu, precti si to znovu nez neco napises, atd.
Na me pusobis, jak zapskla uca, co peskuje male skolacky. Vcera urazis MUDru, pro jiny nazor, dneska ostatni.
Jak kdybys jedina mela patent na rozum!! Ze by ho pribalovali k tomu Nature? ![]()
@Bunny puella píše:
a z toho se napily i manželka a dítě?
To nevim, odhaduji ze ano.Kdyz nic jineho na pokoji nemeli.No a pak sel jen pro ty petky s vodou.
@Bunny puella píše:
tak já ani šaty. Bohužel, asi jsem nenašla střih, který by mi sednul. Takže nosím tuniky, trička a kraťasy nebo tříčtvrťáky a úplně nejraději mám rifle. Takže s emodlím, aby už bylo chladněji (miluju sychravý podzim) a já vytáhla sako, rifle, tričko.
mame to podobne
.Jen teda cca 3roky zpet jsem prisla na chut satum, tak si konecne uzivam leto.
@Bunny puella To asi ne, když se mi líbí úplně jiné typy než za pár šupů načančané třicátnice z Karviné. Krásnou ženu ocenit umím, ale tahle na mě zkrátka působí tuctově a lacině (na těch modelkovských fotkách obzvlášť), takže závist opravdu ne. Navíc, ono jí teď už tuplem jaksi není co závidět, že.
@kuti píše:
Ja mam naopak pocit, ze to udelal.
Ale kdyby to planoval, nerozumim tomu, proc by oznamoval umrti ve 4 rano?
Pro vlastni alibi, kdyz byl z pokoje naposledy ve 21 hod., by preci mohl rict, ze mu cely den bylo hrozne zle, az kolem 23hod vycerpanim usnul, v te single posteli a ze kdyz se rano vzbudil, zjistil, ze jsou holky mrtve!!A ze vubec netusi, kdy zemrely…
Tak kdo ví, co udělá i s otrlým chlapem noční pobyt s vlastnoručně zavražděnými příbuznými
Mohl taky plánovat zabít jen matku, dceru jen tlumit a ona se probrala a napila se od mámy, proto ten výkřik, když našel mrtvou i dceru - tohle neplánoval. Ale to je fakt jen velká spekulace, já už psala, že představivost mám velikou ![]()
@Bunny puella píše:
vím, díky telce. Na fesťáky nejezdím. Nebavilo by mě se poflakovat u hudby a prostě víkend se proválet v trávě. Jo táááák, vědecký magazín. Téééda, tak to jsi určitě nadčlověk.![]()
ty brďo, ta co nosí sukně, trička a letní kozačky, tak nemůže odebírat vědecký magazín, protože na to nemá. Aha, to je pro mě novinka, ale díky.
![]()
Tak ja tam vystupuju ![]()
Ale mám rada hudbu no.
Proc jsi tak agresivní? Připadas si hloupá?
Podívej, ty z telky víš kdo jezdí na festaky a jak to tam vypada a ja zase z osobni zkušenosti vím, ze jsem ještě za ty roky v mem prostředí nepotkala nikoho kdo by se takhle staral o svůj vzhled a byl v akademii.
Neřekla jsem, ze je hloupá, neřekla jsem ze je špatná. Nemůžu vědet jaka byla, jen říkám ze bychom si pravděpodobně jako kamarádky nerozuměly. Ty tady na me úplne zbytečně útočis a vkladas mi do úst slova, ktere bych nikdy neřekla a napadas me. To o něčem taky svědci.
@kuti píše:
Ale ja nekomentovala tvuj prispevek o pani Monice, ale to, jak agresivne vyjizdis na kazdeho, kdo projevi jiny nazor.
Reci typu, precti si to znovu nez neco napises, atd.Na me pusobis, jak zapskla uca, co peskuje male skolacky. Vcera urazis MUDru, pro jiny nazor, dneska ostatni.
Jak kdybys jedina mela patent na rozum!! Ze by ho pribalovali k tomu Nature?
@wildcherry píše:
Pak ale sel pro dalsi vody, az kdyz tu „poderzelou“ od uklizece vypili, ne?? A pili ji asi vsichni, kdyz nic jineho nemeli ![]()
Takze, kdyby byla otravena muselo by se to asi projevit driv a i u nej ![]()
@Loki01 píše:
Tak ja tam vystupuju
Ale mám rada hudbu no.
Proc jsi tak agresivní? Připadas si hloupá?
Podívej, ty z telky víš kdo jezdí na festaky a jak to tam vypada a ja zase z osobni zkušenosti vím, ze jsem ještě za ty roky v mem prostředí nepotkala nikoho kdo by se takhle staral o svůj vzhled a byl v akademii.Neřekla jsem, ze je hloupá, neřekla jsem ze je špatná. Nemůžu vědet jaka byla, jen říkám ze bychom si pravděpodobně jako kamarádky nerozuměly. Ty tady na me úplne zbytečně útočis a vkladas mi do úst slova, ktere bych nikdy neřekla a napadas me. To o něčem taky svědci.
ehm, kdeže na tebe útočím?
chceš vidět útok?
prosím tě, nečil se. Ty se tady povyšuješ nad ostatní.