Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wildcherry píše:
Ale je to hezkej chlap. Prala bych si, aby on to nebyl.
je šikovnej
@hupalka píše:
V rozhovoru říkal, že vzal prazdne lahve a šel načepovat novou vodu. Jedině to vypili už z těch předešlých. Ale pořád mi přijde, že říkal, že měli stejny lahve a jen dolíval vodu. A pili všichni to stejné.
Ja tomu taky tak rozumím.
On ale Nepil z te co byla u nich u postele. Jak by se to tam dostalo nemám tucha.
@wildcherry muj typ to teda neni.ale taky bych radsi, aby to neudelal…
@Bunny puella píše:
ale na tom není nic neobvyklýho. Já též dokázala díky obrovskýmu stresu zhubnout skoro 10 kilo za měsíc. To letí dolů strašně rychle. A nedivím se, že ve stresu je. I kdyby to neudělal, tak jen to, že je sám v cizí zemi, skoro bez peněz a neví, co s ním bude, to by rozhodilo každýho. Ale hubnutí kvůli stresu už nechci, bylo to hnusný, rychlý a pak se mi to samozřejmě vrátilo po čase zpátky…
přesně, já se takhle jednou asi za 3 týdny dostala z 57 na 48 a je to hnusný, celá jsem se třepala
@Loki01 píše:
Ja tomu taky tak rozumím.
On ale Nepil z te co byla u nich u postele. Jak by se to tam dostalo nemám tucha.
ok, ale porad to nevysvetluje, jak se jim do tela dostala davka silneho jedu, ktery je zabil.
@rachel55 píše:
@wildcherry hezkej??? Tak nepripada mi, ale to je o vkusu
nerikam, ze je to chlap snu, kdy zena kolem neho projde a vlhne
,ale hezkej mi pripada.
Hezkej mi teda nepřipada, i z fotek mi přijde jako samolibej namyšlenej frajer. Možná jsem zaujatá tím, čím ho podezírám, ale fakt to není moje krevní skupina. ![]()
@wildcherry me ani hezky, je na nem neco co mi vadi, ale jak se rika, pro kazdyho motyla je nejaka kytka, uz je to tak na svete zarizeny
@hupalka píše:
Hezkej mi teda nepřipada, i z fotek mi přijde jako samolibej namyšlenej frajer. Možná jsem zaujatá tím, čím ho podezírám, ale fakt to není moje krevní skupina.
hmmm, rikam…pripomina mi mojeho
.Jen doufam, ze me nechce otravit
![]()
V donesených vodách bych to neviděla, vůbec neřekl, že by jim z nich dal napít, že by s nimi vůbec komunikoval. Hlavně ve vodě by to muselo mít nějakou chuť ne? Pan Petr poukazoval na zbytek vody zředěné colou a tak jsem přemýšlela nad tím, jestli to nemohlo být v té cole, v době, kdy byl manžel pryč přiředila colu, dala napít dceři i sobě, mohl tam být koktejl sedativ a kyanidu??? Celkem logické JENŽE on sám přiznal, že se s manželkou dohadoval, kdo půjde pro vodu, protože jemu bylo nejhůř. Pro vodu došel, nikde nezkolaboval, poté se napil zbytku vody s colou s divnou pachutí, který vyzvrátil. No a teď vůbec nechápe, kde se tam ten mix vzal, protože nevěří, že by manželka nebyla schopná vstát a smíchat to
Takže opět pro mě pochybnost jako hrom. Chce po ní, aby došla na recepci, ale nemůže vstát a namíchat si colu? ![]()
@KADLA nepř. píše:
V donesených vodách bych to neviděla, vůbec neřekl, že by jim z nich dal napít, že by s nimi vůbec komunikoval. Hlavně ve vodě by to muselo mít nějakou chuť ne? Pan Petr poukazoval na zbytek vody zředěné colou a tak jsem přemýšlela nad tím, jestli to nemohlo být v té cole, v době, kdy byl manžel pryč přiředila colu, dala napít dceři i sobě, mohl tam být koktejl sedativ a kyanidu??? Celkem logické JENŽE on sám přiznal, že se s manželkou dohadoval, kdo půjde pro vodu, protože jemu bylo nejhůř. Pro vodu došel, nikde nezkolaboval, poté se napil zbytku vody s colou s divnou pachutí, který vyzvrátil. No a teď vůbec nechápe, kde se tam ten mix vzal, protože nevěří, že by manželka nebyla schopná vstát a smíchat toTakže opět pro mě pochybnost jako hrom. Chce po ní, aby došla na recepci, ale nemůže vstát a namíchat si colu?
nedal mu udajne tu vodu, ktera chutna jak rizla s colou ten uklizec na chodbe u dveri? Nebo si to uz pletu?
On říkal, že donesl všem třem vodu a jak už sám neměl tak se šel napít té u dcery a byla tam cítit ta cola. To znamená, že už ji takovou musel donést. A je to divný, když to čepoval ze stejného zdroje.