Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
8.8.13 13:04

Ale je to hezkej chlap. Prala bych si, aby on to nebyl :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.8.13 13:04
@wildcherry píše:
Ale je to hezkej chlap. Prala bych si, aby on to nebyl :roll:.

je šikovnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 13:05
@hupalka píše:
V rozhovoru říkal, že vzal prazdne lahve a šel načepovat novou vodu. Jedině to vypili už z těch předešlých. Ale pořád mi přijde, že říkal, že měli stejny lahve a jen dolíval vodu. A pili všichni to stejné.

Ja tomu taky tak rozumím.
On ale Nepil z te co byla u nich u postele. Jak by se to tam dostalo nemám tucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504

@wildcherry muj typ to teda neni.ale taky bych radsi, aby to neudelal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@dani24687 píše:
je šikovnej

jj, pripomina mi dost mojeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.8.13 13:06
@Bunny puella píše:
ale na tom není nic neobvyklýho. Já též dokázala díky obrovskýmu stresu zhubnout skoro 10 kilo za měsíc. To letí dolů strašně rychle. A nedivím se, že ve stresu je. I kdyby to neudělal, tak jen to, že je sám v cizí zemi, skoro bez peněz a neví, co s ním bude, to by rozhodilo každýho. Ale hubnutí kvůli stresu už nechci, bylo to hnusný, rychlý a pak se mi to samozřejmě vrátilo po čase zpátky…

přesně, já se takhle jednou asi za 3 týdny dostala z 57 na 48 a je to hnusný, celá jsem se třepala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
8.8.13 13:06

@wildcherry hezkej??? Tak nepripada mi, ale to je o vkusu

• Citovat
  • Upravit
24379
8.8.13 13:08
@Loki01 píše:
Ja tomu taky tak rozumím.
On ale Nepil z te co byla u nich u postele. Jak by se to tam dostalo nemám tucha.

ok, ale porad to nevysvetluje, jak se jim do tela dostala davka silneho jedu, ktery je zabil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.13 13:09
@rachel55 píše:
@wildcherry hezkej??? Tak nepripada mi, ale to je o vkusu

nerikam, ze je to chlap snu, kdy zena kolem neho projde a vlhne :lol:,ale hezkej mi pripada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.8.13 13:10

Hezkej mi teda nepřipada, i z fotek mi přijde jako samolibej namyšlenej frajer. Možná jsem zaujatá tím, čím ho podezírám, ale fakt to není moje krevní skupina. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
8.8.13 13:11

@wildcherry me ani hezky, je na nem neco co mi vadi, ale jak se rika, pro kazdyho motyla je nejaka kytka, uz je to tak na svete zarizeny

• Citovat
  • Upravit
24379
8.8.13 13:11
@hupalka píše:
Hezkej mi teda nepřipada, i z fotek mi přijde jako samolibej namyšlenej frajer. Možná jsem zaujatá tím, čím ho podezírám, ale fakt to není moje krevní skupina. :nevim:

hmmm, rikam…pripomina mi mojeho :mrgreen:.Jen doufam, ze me nechce otravit 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadla nepř.
8.8.13 13:12

V donesených vodách bych to neviděla, vůbec neřekl, že by jim z nich dal napít, že by s nimi vůbec komunikoval. Hlavně ve vodě by to muselo mít nějakou chuť ne? Pan Petr poukazoval na zbytek vody zředěné colou a tak jsem přemýšlela nad tím, jestli to nemohlo být v té cole, v době, kdy byl manžel pryč přiředila colu, dala napít dceři i sobě, mohl tam být koktejl sedativ a kyanidu??? Celkem logické JENŽE on sám přiznal, že se s manželkou dohadoval, kdo půjde pro vodu, protože jemu bylo nejhůř. Pro vodu došel, nikde nezkolaboval, poté se napil zbytku vody s colou s divnou pachutí, který vyzvrátil. No a teď vůbec nechápe, kde se tam ten mix vzal, protože nevěří, že by manželka nebyla schopná vstát a smíchat to 8o Takže opět pro mě pochybnost jako hrom. Chce po ní, aby došla na recepci, ale nemůže vstát a namíchat si colu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24379
8.8.13 13:20
@KADLA nepř. píše:
V donesených vodách bych to neviděla, vůbec neřekl, že by jim z nich dal napít, že by s nimi vůbec komunikoval. Hlavně ve vodě by to muselo mít nějakou chuť ne? Pan Petr poukazoval na zbytek vody zředěné colou a tak jsem přemýšlela nad tím, jestli to nemohlo být v té cole, v době, kdy byl manžel pryč přiředila colu, dala napít dceři i sobě, mohl tam být koktejl sedativ a kyanidu??? Celkem logické JENŽE on sám přiznal, že se s manželkou dohadoval, kdo půjde pro vodu, protože jemu bylo nejhůř. Pro vodu došel, nikde nezkolaboval, poté se napil zbytku vody s colou s divnou pachutí, který vyzvrátil. No a teď vůbec nechápe, kde se tam ten mix vzal, protože nevěří, že by manželka nebyla schopná vstát a smíchat to 8o Takže opět pro mě pochybnost jako hrom. Chce po ní, aby došla na recepci, ale nemůže vstát a namíchat si colu? :nevim:

nedal mu udajne tu vodu, ktera chutna jak rizla s colou ten uklizec na chodbe u dveri? Nebo si to uz pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.8.13 13:21

On říkal, že donesl všem třem vodu a jak už sám neměl tak se šel napít té u dcery a byla tam cítit ta cola. To znamená, že už ji takovou musel donést. A je to divný, když to čepoval ze stejného zdroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová