Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Antonie Bolavá píše:
fuj! Pipino! Že se nestydíš
@wildcherry já teda taky dětem nedávám pití po lžičkách když blejou jak aminy
dostanou pití k posteli a kýbl, a chodím převlékat postel když se netrefí
vraha to ze mne snad nedělá
@Kirbisek píše:
Taky nosím letní kozačky, úplé trička a ještě to potrhávám krátkýma šortkama nebo minisukníJá si vždycky myslela, jak mi to sekne a přitom jsem pipina z 3. cenové, která si hraje na modelku
![]()
![]()
Asi se na to vykašlu, přiberu 20kg a začnu nosit „čepuaky a gajdavu košulu“ (překlad pro holky z Čech - tepláky a velkou (širokou) košili)
Chudák můj drahý![]()
![]()
Taky jsem se urazila, ze jsem z 3.cenove
.A to jsem si myslela, jak nejsem po dvou holkach sexy ![]()
No ja teda nevim, ale urazet nekoho koho neznam ani trochu se mi zda dost ubohy a v tomhle pripade by se mel i dotycny co urazi mrtvou stydet…tfuj ![]()
Znam hodne lidi co na fotkach vypadaji namyslene apod a pritom ve skutecnosti to jsou suprovy lidi, vtipny a pomuzou kdyz clovek potrebuje…
Myslim, ze se tady uz zachazi nekam, po cem nikomu nic neni a trochu vic se to tu uz prehani… ![]()
@concetta píše:Že by třeba proto, že celou dobu než ho odvezli a než mu žaludek vypumpovali nebyl ani jednou na WC? Že by ani jednou neblil? Já ti nevím, nedávno jsem měla dvoudenní střevní běhačku, nebylo 10 minut, kdy bych byla na jednom místě. Ale nevím, jen špekuluju nad tvým dotazem
Nechci spekulovat, jetli to byl otec nebo ne, ale myslím, že v tom egypském „vyšetřování“ je spousta podivností:
- Jak je možné, že se ještě neví, co způsobilo smrt? To by přece neměl být problém udělat nějaké laboratorní rozbory a zjistit, jakou cizordou látku měly v těle, nebo ne?
- Proč si hotelový lékař dával tak pusu na špacír hned po té tragické události? To je přece divné, že se hned snažil strhnout pozornost na otce, i když ještě nebyla provedena pitva a nebylo známo, na co zemřely (což vlastně není pořádně známo dodnes)?
- Jak můžou egyptští lékaři tvrdit, že otec neměl střevní potíže, když mu vypumpovali žaludek? Na základě čeho to můžou tvrdit?
- Proč ta těla jsou stále v EG, když už několikrát bylo oznámeno, že je převezou do ČR?
- Zajistili nějak ten pokoj? Udělali nějakou analýzu té vody, sklenic, které tam našli? To by přece byl normální postup při podezření z vraždy. Jak to, že ještě nejsou výsledky?
Já si prostě myslím, že bude dost těžké dobrat se pravdy. Jedině snad kdyby se do toho vložili čeští vyšetřovatelé, pokud ovšem už není pozdě.
Jinak si myslím, že to vůbec nemusela být vražda a klidně to mohla být nešťastná náhoda (třeba kombinace více faktorů, co já vím).
@Loki01 Jak můžeš vědět, jaký měla žebříček hodnot??To, že chodila hezky oblékaná jí okamžitě pasuje mezi pipku, couru a nevím co ještě? Bože ženský, co to s váma je? Závist nebo co? Byla to krásná ženská. Taky nosím letní, jarní, podzimní i zimní kozačky, minisukně, krátký šortky. Když nejsem machna machnozní, tak proč by né jako. Nosí se to, je to hezký tak proč ne? Každý má jiný vkus. Já taky neříkám o ženách, který nosí vytahaný svetry, džíny a tenisky 5 let starý, že jsou to cuchty atp.
.Každý se cítí dobře v něčem jiném. Důležité je, jaký je člověk.
@Bunny puella píše:
přesně tak. Kdyby měla na sobě špinavý triko, tepláky a mastný vlasy, tak budou zase říkat, tfůůůj, taková šmudla. Nedivím se, že ji zabil, když o sebe nepečuje…jako nevím, paní byla velice sympatická a mě nepřišlo, že by měla nějaký sexy vyzývavý pózy, jak tu kdosi psal…
K tomu jsem ještě nedošla, jestli to někdo napsal, tak to bude právě ta ušmudlaná Mařka
Ta ženská i dcera byly velice krásné, obě a na ženě bylo vidět, že se o sebe uměla starat, kéž by to alespoň z třetiny dělala každá
@kamikaa píše:
@Loki01 Jak můžeš vědět, jaký měla žebříček hodnot??To, že chodila hezky oblékaná jí okamžitě pasuje mezi pipku, couru a nevím co ještě? Bože ženský, co to s váma je? Závist nebo co? Byla to krásná ženská. Taky nosím letní, jarní, podzimní i zimní kozačky, minisukně, krátký šortky. Když nejsem machna machnozní, tak proč by né jako. Nosí se to, je to hezký tak proč ne? Každý má jiný vkus. Já taky neříkám o ženách, který nosí vytahaný svetry, džíny a tenisky 5 let starý, že jsou to cuchty atp..Každý se cítí dobře v něčem jiném. Důležité je, jaký je člověk.
Ježíš… Ja tam snad úplne jasne napsala PODLE FOTKY to vypada!
Přečti si to ještě jednou nez napíšeš takovy elaborat:)
Ještě tam pisu ze se ji nema říkat pipina.. No ty voe ![]()
Příspěvek upraven 08.08.13 v 11:43
@ikyki píše:
a ty víš co se dělo na pokoji, nikdo neví proč nepomohl nikdo neví nic a přesto říkáte jak nepomohl
Ale tak on nijak nepomohl, to je jasné, sám přesně popsal co děla. Skučel, jak mu je špatně (omlouvá ho, že je to chlap, ti umíraj i na rýničku). Nepomohl, můj muž by na 1000% vzal děti k doktorovi, prostě vzal. ![]()
@ikyki píše:
Ale dyť nikdo z nás neví co se tam dělo, zřeba malou kontrolovala ona a opravdu si myslela, že mají střevní chřipku…kde je psáno, že museli trpět
Byly otrávené jedem a taková smrt nebývá v klídku a pohodičce.
@hopikhopik píše:
@araw já jsem právě někde slyšela, že v případě úmrtí plní pouze 1 pojišťovna, ale asi to teda bude nějaká kachna
Ne, plní všechny pojistky, všechny platíš
@Loki01 Ale já se ptám TEBE, kde si vzala jaký měla paní žebříček hodnot???Vím, kdo řekl, že to byla pipka, to nepotřebuju vědět ![]()
http://www.blesk.cz/…en-proc.html
doufám, že je to jenom další výplod nějakého bulváru
…je prinajmenšom divné, že keď našiel ženu s dcérkou mrtvú, volal mame a do poisťovne. Toto je hrozne zváštne a tiež to, že takúto situáciu by nikto nezvládol s takými ´emóciami´ ako on pri akýchkoľvek ukludnovákoch