Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
8.8.13 09:56
@hopikhopik píše:
@bejbyn třeba mají tu jednu i se spořením, těžko říct. každopádně si myslím, že plnění bude poskytováno pouze z jedné.

Ne, plnění by bylo ze všech, i kdyby měl dotyčný 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.8.13 09:56

@araw Děti na miliony na smrt má pojištěné kdekdo, teda v okolí jsem to už několikrát slyšela. Lidi si myslí, že tím to dítě tak nějak líp chrání, nebo co. :nevim:
My je teda pojištěný nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.13 09:58
@Virginia píše:
@araw Děti na miliony na smrt má pojištěné kdekdo, teda v okolí jsem to už několikrát slyšela. Lidi si myslí, že tím to dítě tak nějak líp chrání, nebo co. :nevim:
My je teda pojištěný nemáme.

To je divný, máme děti u dvou pojišťoven a předtím jsme měli ještě jednu. a i když my je na smrt pojistit nechtěli, stejně nám poradce, co uzavíral pojistky říkal, že se děti na smrt nepojišťujou, právě z etických důvodů. Nastavuje se tam minimum, což je myslím 10t. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
@rachel55 píše:
http://www.blesk.cz/…ojistku.html
tady pisou, ze je delnik v Nosoviciich

No joooo, Blesk :lol: Tak já zprávy o tomhle četla jen na idnes apod., ale který to byl, fakt nevím. Blesku nevěřím, ani kdyby napsali, že je čtvrtek 8.8.2013 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella

Tak rodinka na mě idylicky opravdu nepůsobí. Jo, paní byla velice hezká, sympatická a dcerku měla taky hezkou. On je na všech fotkách takový nevýrazný, jak když si to neužívá, ale to je jedno. Můj muž se na fotkách taky netlemí jak pako :lol: :lol: :lol:

Ale psát o mrtvé ženě, že je pipina a svojí pipinu dceru…to je docela drsný, nemyslíte už? :roll:

• Citovat
  • Upravit
2002
8.8.13 09:59

Vcera rikal, ze zivotni pojistku ma jen on a to na pouhych 200.000kc. dneska je opet v Blesku rozhovor s psychologama, ale to jen blesk takze to beru s rezervou - http://www.blesk.cz/…en-proc.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
8.8.13 09:59

@Bunny puella není stejně drsné psát, že pán je vrah a psychopat?

• Citovat
  • Upravit
13714
8.8.13 10:00

@araw Máme to zrovna tak, zrovna tak nám ten fin. poradce říkal, že se to nedělá z etických důvodů. Ale vím bezpečně o 4 lidech, že mají děti pojištěné na více než milionovou částku. Myslím, že když chceš, tak ti je pojistí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
8.8.13 10:01

Myslím si, že sa mu nič nestane, nedokážu mu, že on im ten jed podal osobne, nemajú ako. Myslím, že sa to nevyšetrí, nie sú tam jednoznačné dôkazy. On tvrdí, že nevie ako sa to mohlo stať. Naznačuje, že sa otrávili jedom z neznámeho zdroja a nemajú mu ako dokázať, že im ho dal on. V takýchto prípadoch naplánovaných vrážd si páchateľ tiež zvykne ublížiť, ale len tak, aby sa mu nič vážne nestalo, ale aby to odvrátilo podozrenie, viď prípad z Indie a fingovaný únos páchateľa. To sedí aj na pána Petra, bolo mu zle, či už naozaj alebo to len tvrdí, kto vie. Ale on prežil a ony dve nie. Ale rukolapný dôkaz, ktorý by potvrdzoval, áno priniesli ste si jed v tom a v tom, v takej
forme a podali ste im ho v tomto nápoji o tomto čase, sa nenájde. Inak mi je ich naozaj ľúto, hlavne tej holčičky, je to hrozná smrť :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.8.13 10:01

Paní na mě taky působí smutně, ztrápeně. Ale je to jen můj dojem. Možná, že si nešťastný život kompenzovala oblečením, fotkami…
Rozhodně bych ji neurážela, jak se tu psalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.8.13 10:03
@stankaSR píše:
Myslím si, že sa mu nič nestane, nedokážu mu, že on im ten jed podal osobne, nemajú ako. Myslím, že sa to nevyšetrí, nie sú tam jednoznačné dôkazy. On tvrdí, že nevie ako sa to mohlo stať. Naznačuje, že sa otrávili jedom z neznámeho zdroja a nemajú mu ako dokázať, že im ho dal on. V takýchto prípadoch naplánovaných vrážd si páchateľ tiež zvykne ublížiť, ale len tak, aby sa mu nič vážne nestalo, ale aby to odvrátilo podozrenie, viď prípad z Indie a fingovaný únos páchateľa. To sedí aj na pána Petra, bolo mu zle, či už naozaj alebo to len tvrdí, kto vie. Ale on prežil a ony dve nie. Ale rukolapný dôkaz, ktorý by potvrdzoval, áno priniesli ste si jed v tom a v tom, v takej
forme a podali ste im ho v tomto nápoji o tomto čase, sa nenájde. Inak mi je ich naozaj ľúto, hlavne tej holčičky, je to hrozná smrť :,(

Mám stejný názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 10:04
@Timinka píše:

není. Slovo pipina je pro mě urážka.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
8.8.13 10:05
@Bunny puella píše:
není. Slovo pipina je pro mě urážka.

zatímco vrah to je vyznamenání :lol:

• Citovat
  • Upravit
7257
@Timinka píše:

Není to stejné, jestli jsi nezaregistrovala, tak paní s dcerou jsou po smrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
@Bunny puella píše:
ale lidi z práce se prostě neznají až tak podrobně. Moje kolegyně, která byla v práci metr a s každým hned hotová byla doma týraná ex manželem. A v práci vystupovala jako suverénka. Tak to je potom těžký. Když to prozradila, tak jsme všechny zůstaly s pusou dokořán…já nevím, jak vy ostatní, ale já v práci kamarády neměla…jen prostě kolegyně, kolegy…o každém jsem věděla jen něco málo, ale nikdy bych si nedovolila říct, tý jo, do toho bychom to nikdy neřekli a podobně. Nemůžu nic takového říct ani o sousedech. Podobné hlášky, že by to do dotyčného nikdy neřekl, můžou říct max. členové nejbližší rodiny.

S tím souhlasím, já jsem pracovala s klukem, co ubodal toho taxikáře v Jablonci. Tenhle kluk byl fakt milej, hrozně ochotnej, v té době mi děla PC, instaloval systém a pod. Takže do něj bych to, že byl vrah NIKDY!!! neřekla a nemohla jsem věřit vlastním očím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová