Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dani24687 píše:
A co když jim něco dal do pití zaměstnanec hotelu? nějakej pošahanej arabáč
Ale proč by to dělal? A jak je možné, že se z tak těžké otravy, na kterou ty dvě zemřely, otec oklepa pouhým vypumpováním žaludku? Kór když byl „otrávený“ tolik hodin. ![]()
@Tereza1986 @Virginia ona je vystajlovana, v tom svym stylu
U nas to neni nic neobvyklyho, seksi oblecky, letni bily kozacky
Zpruzelej tatik?
takhle vypada kazdej druhej cech, kterej zfotrovati. a ani nemusi bejt zpruzelej
A vsimli jste si v tom rozhovoru, ze ma uplne sucho v krku jak na konci vzdy tezko polyka? ja se priznam holky, ze ja bych reagovala stejne jako on, ovsem ja bych do tv nemluvila ani nahodou. Moje soukromi… Ale presne takto se chovam, kdyz v praci mam prudu a musim vysvetlovat sefove neco co je soucasti trauma, stresoveho zazitku, utrpeni co ja vim ceho… ale muzu se plest, erudovany psychiatr ani psycholog nejsem…
@Virginia píše:
Na mě působí rodina takto: madam v „nejlepších“ letech, co má na práci výhradně péči o svou osobu a jedinou starostí bude ukazovat vystajlovaný fotky z dovolený kamarádkám, aby viděly. Stejnou pipinu dělá ze své dcery. Moooožná má někde i milence, aby zaplnila volný čas, kdy manžel maká.
Zpruzený tatík, který musí chtě nechtě zajišťovat této dámě standard, asi ho to už naštvalo. Možná má taky milenku, aby mu pomohla zapomenout na strasti života.
Ale ta pipina jak píšeš pracovala v pečovatelském domě a tahle práce určitě není procházka růžovou zahradou a to, že chtěla vypadat upraveně na tom nevidí nic špatného
.Sice ty pozy na fotkách nemusím (nejraději mám momentky),jí se to asi líbilo a na tom taky nevidím nic špatného ![]()
Nevím no dle fotek normální rodina
To však neznamená, že jim neublížil že jo ![]()
@zikado píše:
Ale ta pipina jak píšeš pracovala v pečovatelském domě a tahle práce určitě není procházka růžovou zahradou a to, že chtěla vypadat upraveně na tom nevidí nic špatného.Sice ty pozy na fotkách nemusím (nejraději mám momentky),jí se to asi líbilo a na tom taky nevidím nic špatného
Přesně tak ![]()
@ksafnika Asi tak, já nemyslela ten styl hodný vévodkyně Kate. Prostě ty pipky v seksi oblečcích, růžovejch botičkách, titěrnejch tričkách atp. Dámy z 3. cenové co si hrajou na modelky.
@Havraní píše: …nebo jestli jste četly, hodně si tam stěžovali, nějaká turistka, co tam byla s nima, řekla, že se jim mohli takhle pomstít tamní zaměstnatnci. Hrozný, ale věřila bych, že jsou toho schopní. Nezatracujte ho hned, má totálně zničenej život.
To už tu bylo, že by tedy měli v Titanu univerzální uklízečku, která má po kapsách hrstě jedů, které sype do pití?
a navíc je naprosto dokonalá, protože jed vůbec nebyl cítit
Nebudu tvrdit, že tam nemůže pracovat magor, tohle nejde vyloučit nikdy, stejně jako to, že tam s nima bydlel masovej vrah, který se baví trávením lidí s okolí, ale ta pravděpodobnost?
Už to tu taky padlo, kdyby měli zabíjet každého nespokojeného hosta, tak by museli pyramidy předělat na masový hrob. Třeba já bych takhle přišla o příbuznou, kterou si dovolili ubytovat na straně hotelu, kde fouká vítr. Pokoj v přízemí se jí nějak nelíbil hned a ještě v noci foukal vítr, tak ve 3 ráno i bez znalosti ANJ, tam na recepci ztropila takovej humbuk, že je ještě v noci stěhovali, jakou měli radost ti poslíčci si jistě můžete představit. Navíc bakšiš jim nedala žádný, protože tenkrát měla možnost, že si to zaplatit už v ČR, tak pak nepustila ani fufník ![]()
@Virginia on delal na smeny v automobilce, to neni lehka prace, ona v pecovatelaku, mozna taky na smeny??? Myslim si, ze to muze lidi hodne odcizit a dovolena v Egypte a pocit, ze na neco mam to nespravi, navic pouze jedno dite, proc???Neslo to nebo finance?? Na te posledni fotce z plaze uz pani nevypada tak dobre jako na ostatnich, vypada hodne unavene a smutne
Příspěvek upraven 08.08.13 v 09:25
@Virginia píše:
Na mě působí rodina takto: madam v „nejlepších“ letech, co má na práci výhradně péči o svou osobu a jedinou starostí bude ukazovat vystajlovaný fotky z dovolený kamarádkám, aby viděly. Stejnou pipinu dělá ze své dcery. Moooožná má někde i milence, aby zaplnila volný čas, kdy manžel maká.
Zpruzený tatík, který musí chtě nechtě zajišťovat této dámě standard, asi ho to už naštvalo. Možná má taky milenku, aby mu pomohla zapomenout na strasti života.
Oni oba dva jsou jak z titulní fotky časopisu „Mladá úspěšná rodina“. Mě naopak ona připadá jako ovládaná osoba a on diktátor, co má ženušku a dcerušku na ukazování navenek a doma je dusí. Každopádně je mi upřímně líto jejich životů a myslím, že to udělal on. Nejhorší věci si dělají lidé v rodinách mezi sebou, bohužel.
Tak se bude dělat pitva v ČR, budou to vyšetřovat naši policajti, ne?! Ty to snad objasní. Nechápu jen proč se ten pokoj nezajistil víc.(ale co my víme, třeba jo) Tam byly důkazy. Kamery. Výpovědi sousedů.
@Teeeri nejsem si jista, zda policie v CR to muze objasnit, kdyz nemuzou zajistit veci primo na miste, ja si myslim, ze z toho vyvazne
@zikado píše:
Ale ta pipina jak píšeš pracovala v pečovatelském domě a tahle práce určitě není procházka růžovou zahradou a to, že chtěla vypadat upraveně na tom nevidí nic špatného.Sice ty pozy na fotkách nemusím (nejraději mám momentky),jí se to asi líbilo a na tom taky nevidím nic špatného
Hele, každá můžeme mít nějaký názor, je tu 60 stran subjektivních pohledů na situaci, o které víme všichni prd. Můj názor je takovýto.
Mmch. domy s pečovatelskou službou nejsou žádné ústavy, kde je nutné lidi přebalovat atp. Pečovatelky v dps pomáhají lidem co nejdéle setrvat v jejich domácím prostředí - kdy toto domácí prostředí může být i byt v domě s pečovatelskou službou - uklízí, vaří, nosí obědy atp. Oproti jiným typům sociálních služeb to procházka růžovou zahradou je. Ale to jsme už někde jinde.
Tak mne je celkem fuk, jaka byla pracovne i jak se oblikala, to je jen nase zvaneni. Rozhodne si zaslouzi aby se prislo na to kdo ji zabil ![]()
Přece to nemůžou jentak nechat být. Musí za to někdo pykat. Jeho můžou v Egyptě obvinit