Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
7.8.13 22:24
@lilie12 píše:
víš kolik lidí se bere když už mají dítě na světě a podobne mu být nemusí neznám žadné dítě, které by bylo podobne na oba rodiče vždy jen na jednoho takže to že není podobne na otce tak automaticky není jeho jo…jseš nějaka moc „chytrá“
:mrgreen: taky me to rozesmalo. S chlapem mam 6letou a 21mesicni a taky me nechce :mrgreen:.Takze az se budeme brat, mozna budou deti 3 :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 22:25
Můj manžel se chová jako starostlivý manžel a táta, i před lidmi je starostlivý, vzor všech ctností, kohokoliv se zeptáš, tak ti poví, že jsme milující rodina a manžel nás miluje. A doma je to zrovna tak, ne-li lepší, třeba byl vážně dobrýmmilujícím manželem a tátou. Mě zaráží, že pokud to nebyla rychlá otrava a rychlá smrt, dítě při tompostupném umírání na tom muselobýt mnohem hůř, než matka. Proč ta po čtyřech nevylezla na chodbua nekřičela o pomoc pro umírající dítě? Pokud nezemřely hned, ale bylo jim dlouho zle, a gradovalo to?
@renda81 píše:
oni ti starostlivý chlapi na venek co působí tím nejlepším dojmem na své okolí se totiž doma chovaj úplně jinak, tak je toto docela dost možné, vždyť je to pořád o domácím násilí, a známí většinou a kamarádi řeknou že on by to neudělal, je to super chlap, v životě by nikomu vlásek nezkřivil, ale bohužel se to děje, mě zajímá kde je vlastně pravda, ale když vidím ty rozhovory s otcem tak na mě žádnej dojem že je nevinnej neudělal spíš naopak :nevim:

Příspěvek upraven 07.08.13 v 22:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 22:27
@N. evill píše:
Nebo mohli taky po pozření jedu být zachvíli po smrti. To musely bych neviděla tak jednoznačně, pokud vím tak kriminálka emimino se ještě dohaduje o názvu jedu, takže…

Tak zenske! A mame uz i jmeno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 22:28
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296

@crazytown Hele tak já asi čtu nějak mezi řádky, ale jako vím i o turistech z jiných zemí, kde se co stalo - pokud to bylo ne úplně objasnitelné úmrtí :nevim:

teda jasně že to není taková mediální masáž, jako když se to stane místnímu… 8)

Příspěvek upraven 07.08.13 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
@Loki01 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
8814
7.8.13 22:29

Tak jsem tedka cetla, ze PRY Petr rekl, ze zadnou pojistku nemely, ze mel pojistku jen on.
Tak a ted cemu verit? Opravdu to rekl? Nebo si to Blesk vymyslel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadla nepř.
7.8.13 22:29
@Loki01 píše:
Jake urazky prosimte?
Nejsi ty nejaka podrazdena?:)
A podivej http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

Pan toxikolog píše, že několik hodin mohly fungovat normálně, jenže článek je ze 3/8, kdy byla situace nvyjasněná, až pan Petr objasnil, že od rána nebyli z pokoje, že paní zase zatáhla závěsy a nešlo se na koupání. Z toho mi vyplývá, že venku nebyly cca 24hod. od smrti a to už je podle mě víc než několik :think:

@Antonie Bolavá píše:
Holky, vy co si myslíte, že on to udělal - dokážete si představit, že by někdo takhle de*ilně naplánoval vraždu?? Byl s nimi sám na dovolené, tudíž podezření padá okamžitě na něj, protože jako jediný mohl mít nějaký motiv. V době smrti dokonce s nimi sám v apartmá, absolutně bez snahy zajistit si alibi alespoň posedáváním v hotelovém baru :nevim: Jako nevím, ale takhle provést vraždu, to už by se mohl jít po tom rovnou sám udat. Každý, kdo alespoň jednou četl jedenu detektivku od A. Christie, by to udělal líp. Něco jiného je vražda v afektu, ale tohle by muselo být plánované.

Myslím, že spousta předem naplánovaných a detailně promyšlených vražd, které měly zůstat neodhaleny, ztroskotalo na něčem naprosto nepředvídatelném :nevim:

A ještě jeden rozpor je. Pán tvrdil, že si vzali egyptské léky, on s odstupem 2hod. od manželky a dcery. Velmi to evokuje možnost, že to byly právě ty léky, které vraždily. Taky mi to příjde jako jediná možnost, že to on neudělal. Jenže já hned první den po úmrtí viděla na ČT1, jak jeho sestra do kamery říkala, že se ho ptali, proč nešli k dr. a on, že prý totéž měli vloni a přešlo to samo, tak čekali, že to dopadne stejně a ustoupí to :think:

• Citovat
  • Upravit
20296
7.8.13 22:30
@Loki01 píše:
Tak jsem tedka cetla, ze PRY Petr rekl, ze zadnou pojistku nemely, ze mel pojistku jen on.

říkal to na Nově :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
7.8.13 22:32
@Loki01 píše:
Řekl to dneska v rozhovoru na Nově. A dcera byla jeho vlastní, to taky řekl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 22:32
Včera jsme se jmenovali centrální mozek lidstva :mrgreen:
@Loki01 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
7.8.13 22:33

@terinka4444 neříkám že jsou takový všichni to ne, ale když to pořád vidíš o násilí v telce je to hnus a navíc, on se chová divně pořád mu jde jen o něj a jen já, já to udělal dobře, neřekl měl jsem jít pro pomoc dřív když jim bylo zle to né on dělá vše nejlíp a chybu si nepřipustí ani omylem, připomíná mi ten pán milujícího pana Rychtáře, ale to jsem odbočila, ten taky mluví jak vše dělá pro Ivetku nejlíp :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.8.13 22:34
@RyBANA píše:
@wildcherry Tak to je možná tvoje zkušenost nebo pocit, ale já teda zažila i naprosto nelogické a divné reakce lidí, kterým zemřeli jejich nejbližší.

To mas asi pravdu. Soudim podle pocitu, ktery doufam, nikdy nezaziji :oops:.Zkusenost mam mirnejsi(nejednalo se o dite, ani muze).I tak nehodnotim, nebo jsem aspon nemyslela psych. reakci na ztratu tak velkou, ale spis tu fyzickou.Po strasne noci ze zvraceni(takze min, podrazdeni cest zalud. stavami a namozene brisni svaly od zvraceni),prujmu…tim padem dehydrataci(kdyz nemel potrebu zajistit piti sobe, ale holkam jak tvrdi),nalezu mrtvych nejmilejsich, probdele noci, vyplachu zaludku(takze hadici podrazdene ustroji),nevyspani, stres…To je zvlastni jak hned fungoval a sel jist snidani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.8.13 22:36
@N. evill píše:
Každý kdo je úplatný je blbý 8)

To teda si nemyslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 22:36
ProAntinal se v Egyptě nechodí k doktorovi, ale na každý roh, do každé kůči, které říkají lékárna neboi na recepci hotelu. My taky jíme antinal, případně ercefurzla čekáme, že to jako vždy přejde samo bez lékařského zásahu. Přesně tohle tím mohlo být myšleno.
@KADLA nepř. píše:A ještě jeden rozpor je. Pán tvrdil, že si vzali egyptské léky, on s odstupem 2hod. od manželky a dcery. Velmi to evokuje možnost, že to byly právě ty léky, které vraždily. Taky mi to příjde jako jediná možnost, že to on neudělal. Jenže já hned první den po úmrtí viděla na ČT1, jak jeho sestra do kamery říkala, že se ho ptali, proč nešli k dr. a on, že prý totéž měli vloni a přešlo to samo, tak čekali, že to dopadne stejně a ustoupí to :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová