Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
7.8.13 23:49
@crazytown píše:
@Antonie Bolavá a jak to zjistis ze zrovna v hotelu do ktereho chces jet nekdo zemrel? Kdyz o smrti cesek se mluvi pouze v cesku, kdyz tam umre treba nemec, zase se o tom mluvi jen v nemecku atd. atd. si jako myslis ze si to napisou na internetove stranky toho konkretniho hotelu? Asi ne ne?

no když se o tom nedozvím, tak tam samozŕejmě pojedu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadla nepř.
8.8.13 00:08

@Michelangelo já bych to na kachnu tipovala. Jméno kamaráda v reportáži nebylo, ani obličej, ten „kamarád“ by ho musel znát dobře, aby ho poznal, protože i hlas bývá z televize lehce upravený :nevim: Ovšem kamarád měl taky výrazně jinou verzi než sestra a přímo Petr :nevim: Jen v té reportáži ukrutně přeháněl, takže těžko říct, jestli to vůbec nějaký kamarád je :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24379
8.8.13 00:10
@Michelangelo píše:
Mám úplně stejný dojem. Přitom jsem z dnešní reportáže, tedy jeho projevu, měla úplně jiný pocit, než včera. Bylo mi ho líto. Všimla jsem si i jeho červených očí a myslela jsem si, že to má z pláče. Pak jsem si všimla, že na těch fotkách má úplně stejný oči :think:

Umíte se trochu vžít do jeho situace? Před týdnem ztratil ženu a holčičku :srdce:, zůstal úplně sám v cizí zemi, po té nejhorší ztrátě, co může člověk zažít. Jeho myšlenky a bolest ho provází každou vteřinu. Možná je v šoku a ještě mu to nedošlo. Nebo je tak neuvěřitelně silný. Nebo zná skutečnou pravdu.
Něco jsem našla a snad je to jenom nějaká kachna :kytka:

Mám čerstvý info!!! Kámoš dělá v pojištovně a říkal, že tohodle chlápka viděl ve středu před odjezdem u nich na pobočce a ted nebudete věřit kdo mu dělá osobního pojištováka. Bratr toho chlápka, údajně Kramnýho nejlepšího přítele, co šaškoval v pondělí pro tn.cz. A tenhle chlápej prej má už za sebou nějaký machinace kolem pojistných podvodů, je to prej „známná firma“ a hajzl na druhou.

A vis co? Neprekvapilo me to, mozna jen zamrzelo.Kdo vi, kdo vsechno v tomto pripadu muze/a nemusi byt zapleteny.Kdo vi, kdo na kom chtel vydelat, nebo prizivit-profitovat.Co takto z povzdali vnimam, tak je zranena rodina zabite dcery a vnucky, ktera se nechce vyjadrit kvuli smutku komercne na kameru.Za to rodina P. je prevelice angazovana a sdilna, stejne jako on sam do pripadu jeho ocisteni a zbaveni neviny za stinem nesrovnalosti na zaklade komercni televize.Ja sama za sebe jsem nechtela hodnotit sestru P.,ktera se vyjadruje velice zvlastne, ale kdo vi, jestli tato kauza nema vice spoluviniku na umrti dvou lidskych zivotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.8.13 00:58

Hm, neviděla jsem reportáž s tím kamarádem, ani jeho sestrou. Kamarádovu výpověď jsem četla v Blesku a sestru si vůbec nevybavuju :think: Zaráželo mě, že se jeho rodina za ním hned nevydala, ale došlo mi, že bude pohřeb. Jestli je nevinný, tak je to pro něho taky těžký, že tam nemůže být. Na druhou stranu je možné, že je spíš rád a loučit se nechce. Což chápu.

Edit: K té televizi: to zase chápu, že se vyjadřuje. Je to pro něho určitě opora. A jestli je někdo otrávil z místních, tak se to aspoň těžko utají. Minimálně ztíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
8.8.13 01:12

Mě dost překvapuje, že většina si myslí, že to byl on.Na mě působí spíš sympaticky, zdrcenej určitě je, nechápu, někdo psal, že působí jakoby se vysmíval, no to spíš ten debil Kočárek, ten moderátor. Teda říct, že by mu RÁD „popřál“upřímnou soustrast, za to by ho měli vyhodit z NOvy, ale to dneska nikdo neřeší. Soustrast se vyjadřuje, ne přeje. Vyznělo to hrozně. Je mi ho líto. Myslím, že působí jako člověk, kterej je zničenej, a bojí se, co tam s ním bude. Že se spojil s médii je jeho jediná šance, jak se takhle na dálku bránit. Mohla to být taky jen blbá nešťastná náhoda, nebo jestli jste četly, hodně si tam stěžovali, nějaká turistka, co tam byla s nima, řekla, že se jim mohli takhle pomstít tamní zaměstnatnci. Hrozný, ale věřila bych, že jsou toho schopní. Nezatracujte ho hned, má totálně zničenej život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 01:25

Ked mne stale pride ako najlogickejsi pachatel on. Vybral sa do krajiny, kde su crevne problemy bezne, urobil halo v hoteli, nasral koho mohol, aby to mohla byt pomsta miestnych v pripade ze to nebude „iba“ otrava z jedla :nevim: Keby som mala napisat detektivku, vymyslela by som to takto :nevim: Proste mi to pride ako pravdepodobnejsia verzia nez niekto neznamy z miestnych. Popravde, prve co ma napadlo ked sa zacalo hovorit o vrazde bolo, ze s nimi siel niekto z Ciech, co mal dovod ich na dovolenke otravit. Preco by to preboha robil nejaky Egyptan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
8.8.13 06:38
@Havraní píše:
Mě dost překvapuje, že většina si myslí, že to byl on.Na mě působí spíš sympaticky, zdrcenej určitě je, nechápu, někdo psal, že působí jakoby se vysmíval, no to spíš ten debil Kočárek, ten moderátor. Teda říct, že by mu RÁD „popřál“upřímnou soustrast, za to by ho měli vyhodit z NOvy, ale to dneska nikdo neřeší. Soustrast se vyjadřuje, ne přeje. Vyznělo to hrozně. Je mi ho líto. Myslím, že působí jako člověk, kterej je zničenej, a bojí se, co tam s ním bude. Že se spojil s médii je jeho jediná šance, jak se takhle na dálku bránit. Mohla to být taky jen blbá nešťastná náhoda, nebo jestli jste četly, hodně si tam stěžovali, nějaká turistka, co tam byla s nima, řekla, že se jim mohli takhle pomstít tamní zaměstnatnci. Hrozný, ale věřila bych, že jsou toho schopní. Nezatracujte ho hned, má totálně zničenej život.

Myslím, že prsty v tom má on, ne zaměstnanci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.8.13 06:49

Ahojky,
Chtěla jsem jen napsat, že mě přijde, že opravdu vypovídá opravdu jinak. Co hraje proti němu je to, že hned řekl, že je taky otrávený. Pak jsou mi divný pojistky, ale to by chtělo víc info. A co mě teda štve, jak pořád říká mě bylo hůř, mě tu drží, já jsem nevinný. Prostě kdyby se něco takového stalo tak chci, abych byla u toho až se najde vinník.
Ne, že mi nesedí ani tak on, ale to jak vypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
8.8.13 07:44

http://www.blesk.cz/…en-proc.html
docela zajimavy,

jinak pokud egyptska policie pracuje, tak jak vypovedel, tak se nedivim, ze si pro to vybral Egypt, protoze neco jineho je podezreni a neco jineho je mu to dokazat a na tom by to mohlo pohoret, pokud si to dobre promyslel, tak mu taky nemusi dokazat nic,
taky jak kazdy rika, ze byly idealni rodina, me se rozlezely v hlave ty jejich fotky z te dovolene a musim rict, ze na me idealne jako celek nepusobi ani nahodou :think:

• Citovat
  • Upravit
17013
8.8.13 08:53
@Bábrdl píše:
Přesně tak. Upíři, nic jiného. Hladově hltají cizí neštěstí a víc, víc, víc…

Tady se furt řeší, že se doktorka při potratu v 9tt zachovala necitlivě.

A přitom kdyby na jejím místě sedělo 99 procent uživatelek emimina, tak ženské řeknou: „hm, podle mě jste si to způsobila schválně… no ano, stačí základy psychologie, vidím to na vás… netváříte se dost smutně, na to mi ty tři minuty stačí… jó, to když potratila boženka vopršálková, ta uměla jinak zaplakat, takže jste jasná… tak si vemte vložku a vypadněte“ a ještě by do čekárny zařvaly, kdo jde po té paní, co schválně potratila.

Tohle je ale tak trapné a směšné. To bych zrovna od tebe nečekala :think: :roll: Jako to, co říká otec, hodně na tom nesedí. Proč by o tom nemohla být diskuze? 8o Proč by tady měly být upírky? Taky „vás“, které věříte, že to on nebyl, že je otrávili nějací teroristé :lol: :lol: :lol: nikdo neuráží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.13 08:54
@ikyki píše:
@bejbyn No v normálních zemích ano, tam si tím nejsem tak jistá

Kam myslíš, že by je dali? :think: :think: Jasně že se vrací zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 09:01

To že se ale neusmívá na fotkách, to nic neznamená, naše fotky vypadají uplně stejně, my s dcerou se tlemíme, manžel se synem jsou nabručený :nevim: Fotky naopak působí zcela normálně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.8.13 09:01
@rachel55 píše:
http://www.blesk.cz/…en-proc.html
docela zajimavy,jinak pokud egyptska policie pracuje, tak jak vypovedel, tak se nedivim, ze si pro to vybral Egypt, protoze neco jineho je podezreni a neco jineho je mu to dokazat a na tom by to mohlo pohoret, pokud si to dobre promyslel, tak mu taky nemusi dokazat nic,
taky jak kazdy rika, ze byly idealni rodina, me se rozlezely v hlave ty jejich fotky z te dovolene a musim rict,ze na me idealne jako celek nepusobi ani nahodou :think:

Na mě působí rodina takto: madam v „nejlepších“ letech, co má na práci výhradně péči o svou osobu a jedinou starostí bude ukazovat vystajlovaný fotky z dovolený kamarádkám, aby viděly. Stejnou pipinu dělá ze své dcery. Moooožná má někde i milence, aby zaplnila volný čas, kdy manžel maká.
Zpruzený tatík, který musí chtě nechtě zajišťovat této dámě standard, asi ho to už naštvalo. Možná má taky milenku, aby mu pomohla zapomenout na strasti života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
8.8.13 09:06
@Virginia píše:
Na mě působí rodina takto: madam v „nejlepších“ letech, co má na práci výhradně péči o svou osobu a jedinou starostí bude ukazovat vystajlovaný fotky z dovolený kamarádkám, aby viděly. Stejnou pipinu dělá ze své dcery. Moooožná má někde i milence, aby zaplnila volný čas, kdy manžel maká.
Zpruzený tatík, který musí chtě nechtě zajišťovat této dámě standard, asi ho to už naštvalo. Možná má taky milenku, aby mu pomohla zapomenout na strasti života.

Ona rozhodně vystajlovaná není, o tom mám jiné představy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.8.13 09:07

@Tereza1986 A jaké? Fotečky s psíkem v růžových kozačkách, vyžehlené vlasy, nalíčení a pohledy hodné světových topmodelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová