Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5635
8.8.13 09:25
@rachel55 píše:
@Virginia on delal na smeny v automobilce, to neni lehka prace, ona v pecovatelaku, mozna taky na smeny???Myslim si, ze to muze lidi hodne odcizit a dovolena v Egypte a pocit, ze na neco mam to nespravi, navic pouze jedno dite, proc???Neslo to nebo finance?? Na te posledni fotce z plaze uz pani nevypada tak dobre jako na ostatnich, vypada hodne unavene a smutne

Na směny v automobilce? Já zase četla, že dělal manažera v autosalonu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
8.8.13 09:27

@Kirbisek pokud jsem to dobre pochopila tak delal v Nosovicich a manazera?? To muze byt kazda vedouci pozice u pasu, muze byt manazer na lakovne atd. a prace to jednoducha neni, nabvic v tehle asijskych automobilkach vladne i zvlastni pracovni duch

• Citovat
  • Upravit
5635
8.8.13 09:28
@Virginia píše:
@ksafnika Asi tak, já nemyslela ten styl hodný vévodkyně Kate. Prostě ty pipky v seksi oblečcích, růžovejch botičkách, titěrnejch tričkách atp. Dámy z 3. cenové co si hrajou na modelky.

nebuď zlá ;) Podle mě to naopak byla velmi pěkná ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
8.8.13 09:30
@Virginia píše:
@ksafnika Asi tak, já nemyslela ten styl hodný vévodkyně Kate. Prostě ty pipky v seksi oblečcích, růžovejch botičkách, titěrnejch tričkách atp. Dámy z 3. cenové co si hrajou na modelky.

presne vim, jak to myslis

• Citovat
  • Upravit
5635
8.8.13 09:30
@rachel55 píše:
@Kirbisek pokud jsem to dobre pochopila tak delal v Nosovicich a manazera?? To muze byt kazda vedouci pozice u pasu, muze byt manazer na lakovne atd. a prace to jednoducha neni, nabvic v tehle asijskych automobilkach vladne i zvlastni pracovni duch
:nevim: já fakt četla o autosalonu. A přes pozici prodejce se dostal na lepší místo (asi měl pod sebou zbytek prodejců) :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
8.8.13 09:32
@Kirbisek píše: :nevim: já fakt četla o autosalonu. A přes pozici prodejce se dostal na lepší místo (asi měl pod sebou zbytek prodejců) :nevim:

http://www.blesk.cz/…ojistku.html
tady pisou, ze je delnik v Nosoviciich

• Citovat
  • Upravit
rachel55
8.8.13 09:32
@Teeeri píše:
Přece to nemůžou jentak nechat být. Musí za to někdo pykat. Jeho můžou v Egyptě obvinit

a co zmuzou, kdyz nebudou dukazy?? Nikdo Te nemuze odsoudit na zaklade pocitu

• Citovat
  • Upravit
5635
8.8.13 09:37

Nevěřím bulváru ani žádným drbům - např. po Karviné se okamžitě spustily drby, že paní měla milence, že ho chtěla dokonce opustit a on to neunesl - kecy v kleci :poblion: Fakt lituju jejich rodiny, to musí být v takové situaci strašné :(

Já se třeba před půl rokem dověděla, že se rozvádíme 8o 8o celá vesnice to věděla, jen my s mým drahým ne :lol: Holt sedíme v žaludku jedné místní krávě. :zed: Drby jsou mocné a lidi jim rádi věří :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
8.8.13 09:38

tak to mi hlava nebere

Damy pri vsi ucte k vam a k dizkuzi, to mate takovy osobni komplex, ze musite rozebirat neznamou zemrelou maminu ditete? dle vyzoru??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
8.8.13 09:41

@nadus kdyz ti to vadi, tak to necti, to je jednoduchy, komplex nemam zadny, zkratka me to zajima z psychologickeho hlediska

• Citovat
  • Upravit
13714
8.8.13 09:42
@nadus píše:
Damy pri vsi ucte k vam a k dizkuzi, to mate takovy osobni komplex, ze musite rozebirat neznamou zemrelou maminu ditete? dle vyzoru??? :roll:

Jo, když se hledá vrah, je nutné vzít v potaz, jakou roli v tom hrála oběť před smrtí. Když se zjistí, že to byla jednoduchá holka co měla milence, manžel jí občas plesknul a ona ho nenáviděla a chtěla odejít s dítětem, hned se ten motiv bude hledat snáz.

Neber to tak vážně. Já to vůbec nesledovala, až tahle diskuze mě fakt nakopla. Pokračující detektivní příběh, jen teda si nemůžu přečíst na poslední straně, kdo je vrah.
A ano, lidsky je mi to velmi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.13 09:48
@bubulina píše:
Terinko, já to vidím jinak. Ale beru tvůj názor :) My to tu prostě nerozsekneme… A jestli je pravda, že na sebe obě měly vysoké pojistky, oprávněnou osobou k nim byl určen jen on, tak mu to zas o dost přitíží.

Ale tak to v rodinách je. Taky máme vysoké životky, teda děti ne a máme je sobě navzájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.8.13 09:50

@araw Ono bude důležité, kdy ty pojistky uzavřeli, jestli v červnu, tak má chlapec o dost větší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.13 09:51
@Michelangelo píše:
Právě proto, že tak důvěrně znám tyhle emoce a šok, který se týkal desítek! lidí, kolem nás, tak proto mi jeho reakce příjdou naprosto citově ploché. A není to " jedna paní povídala", ale byl to on sám, jehož reakce jsem viděla. Přála (spíš ani radši ne), bych ti vidět emoce mého naprosto zhrouceného muže, synů, taťky, bratra a vůbec mužů v širším okolí a tatínků z Dlouhé cesty. Věř mi, že z emocí tohoto chlapa jsme vedle všichni, kdo jsme tohle zažili. A tohle nám vysvětluje jeho zvláštní chování:
http://www.blesk.cz/…ojistku.html

Podle mě je to blbost. Já snad nevím o pojišťovně, kde by uzavřeli miliónovou životní pojistku na dítě. nebo vy někdo máte děti pojištěné na smrt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.13 09:56
@bejbyn píše:
Tak mi vrtá hlavou, proč měly 2 pojistky na několik milionů? A obě-matka i dcera :nevim: Stačila by snad jedna, ne? Nebo máte taky pojistky u 2 pojišťoven?

Manžel je pojištěn u dvou. :nevim: zavraždit se ho nechystám, i když, jeden nikdy neví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová