Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
8.8.13 10:33
@Virginia píše:
@jannina1 Ale já psala, že je to dost možná to nejpravděpodobnější vysvětlení.
Ovšem bez ohledu na to, jak to skutečně je, je pro všechny vrah.
Jo, až ho pravomocně odsoudí, bude to jiná. Rozhodně ho neobhajuji.

ne,neobhajujes.Jen rikas o mrtve zene, ze je pipina, protoze nosi letni kozacky a uple tricka.No kdyz si to muze k postave a obliceji dovolit tak co? Lepsi vytahany tricko mamzela, zaprany gatky? Ach jo…chudak i holcicka, ktera nosila slusive obleceni :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 10:37
@wildcherry píše:
ne,neobhajujes.Jen rikas o mrtve zene, ze je pipina, protoze nosi letni kozacky a uple tricka.No kdyz si to muze k postave a obliceji dovolit tak co? Lepsi vytahany tricko mamzela, zaprany gatky? Ach jo…chudak i holcicka, ktera nosila slusive obleceni :roll:.

přesně tak. Kdyby měla na sobě špinavý triko, tepláky a mastný vlasy, tak budou zase říkat, tfůůůj, taková šmudla. Nedivím se, že ji zabil, když o sebe nepečuje…jako nevím, paní byla velice sympatická a mě nepřišlo, že by měla nějaký sexy vyzývavý pózy, jak tu kdosi psal…

• Citovat
  • Upravit
bebíšek
8.8.13 10:42

Jak neví kdesi psaly že se tam nedá sehnat no je to celý nejasný každej říká něco jinýho včetně hlavy rodiny

• Citovat
  • Upravit
19131
8.8.13 10:46
@bebíšek píše:
Jak neví kdesi psaly že se tam nedá sehnat no je to celý nejasný každej říká něco jinýho včetně hlavy rodiny

no neví jaký jed je zabil a pokud ví, tak to nepustili do tisku. To že relevantní informace nemusí podat ani „seriózní“ tisk je věc známá, Blesk bych brala s velkou rezervou tuplem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 10:48

Žjo tady to jede, divný je že egypt vše zdržuje, těla jsou v Káhiře zapečetěná a mohla by být vydána NIC, výsledek pitvy NIC, výsledek toxikologie NIC…on na mě působí vystupování jo udělal to a pak zase ne neudělal

• Citovat
  • Upravit
24379
8.8.13 10:48
@Bunny puella píše:
přesně tak. Kdyby měla na sobě špinavý triko, tepláky a mastný vlasy, tak budou zase říkat, tfůůůj, taková šmudla. Nedivím se, že ji zabil, když o sebe nepečuje…jako nevím, paní byla velice sympatická a mě nepřišlo, že by měla nějaký sexy vyzývavý pózy, jak tu kdosi psal…

Tak nakrucovala se, ale proc ne? Nevim o tom, ze by matky s hezkou vyzazi byly horsi, nez maminy co o sebe pecuji mene.Kdo vi, treba byla mura protivna, namyslena, ale porad to byla mama, ktera umrela hroznou smrti zaroven se svoji dcerkou a chlap je jediny, ktery u toho byl a nepomohl, at jed podal ci ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 10:50
@wildcherry píše:
Tak nakrucovala se, ale proc ne? Nevim o tom, ze by matky s hezkou vyzazi byly horsi, nez maminy co o sebe pecuji mene.Kdo vi, treba byla mura protivna, namyslena, ale porad to byla mama, ktera umrela hroznou smrti zaroven se svoji dcerkou a chlap je jediny, ktery u toho byl a nepomohl, at jed podal ci ne :nevim:

a ty víš co se dělo na pokoji, nikdo neví proč nepomohl nikdo neví nic a přesto říkáte jak nepomohl

• Citovat
  • Upravit
bebíšek
8.8.13 11:04
@alenka84 píše:
no neví jaký jed je zabil a pokud ví, tak to nepustili do tisku. To že relevantní informace nemusí podat ani „seriózní“ tisk je věc známá, Blesk bych brala s velkou rezervou tuplem

tak to PARDON

• Citovat
  • Upravit
Kadla nepř.
8.8.13 11:05
@concetta píše:
Nechci spekulovat, jetli to byl otec nebo ne, ale myslím, že v tom egypském „vyšetřování“ je spousta podivností:
  • Jak je možné, že se ještě neví, co způsobilo smrt? To by přece neměl být problém udělat nějaké laboratorní rozbory a zjistit, jakou cizordou látku měly v těle, nebo ne?
  • Proč si hotelový lékař dával tak pusu na špacír hned po té tragické události? To je přece divné, že se hned snažil strhnout pozornost na otce, i když ještě nebyla provedena pitva a nebylo známo, na co zemřely (což vlastně není pořádně známo dodnes)?
  • Jak můžou egyptští lékaři tvrdit, že otec neměl střevní potíže, když mu vypumpovali žaludek? Na základě čeho to můžou tvrdit?
  • Proč ta těla jsou stále v EG, když už několikrát bylo oznámeno, že je převezou do ČR?
  • Zajistili nějak ten pokoj? Udělali nějakou analýzu té vody, sklenic, které tam našli? To by přece byl normální postup při podezření z vraždy. Jak to, že ještě nejsou výsledky?

Já si prostě myslím, že bude dost těžké dobrat se pravdy. Jedině snad kdyby se do toho vložili čeští vyšetřovatelé, pokud ovšem už není pozdě.
Jinak si myslím, že to vůbec nemusela být vražda a klidně to mohla být nešťastná náhoda (třeba kombinace více faktorů, co já vím).

Ono je taky možné, že neinformují záměrně, protože probíhá vyšetřování i v čr :nevim:
A hotelový lékař chtěl jistě hlavně rozptýlit obavu z otravy jídlem, bylo to hodně zkraje.
Zatím je asi brzo soudit, že jsou liknaví, když vůbec nevíme, co zjistili :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24379
8.8.13 11:06
@ikyki píše:
a ty víš co se dělo na pokoji, nikdo neví proč nepomohl nikdo neví nic a přesto říkáte jak nepomohl

jeden den nemuze pomoci rodine, ktera umira vedle neho, ale druhy den je po vyplachu atd, jak uz jsem psala predtim v poradku. Nevim, nebyla jsem tam, ale verim, ze mu nebylo tak zle, jak tvrdi. Nerikam, ze je vrah, jen ze si to ja myslim. Pochybuji, ze by matka pro sebe a svou dceru zvolila takovou smrt, na dovolene, vedle chlapa co je hlida a muze kdykoli vrazdu zastavit. a cizi travic? Behem 7 minut, ze by to stihnul podat matce a dceri jed, aniz by si toho ony samotne vsimly do zaludku, aby nemely rozleptane ustroji? Kdyby neumrely obe zaroven a nebyly dukazy, ze slo o prudky jed tak bych i verila, ze je nekdo z venci otravil-lidi jsou magori a jsou vsude. Takto neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 11:13

@wildcherry Já jen říkám jak jste si tak jistí, že nepomohl, mohli mít příznaky střevní chřipky třeba nechtěla aby se ptal jak jim je, to vím z vlastní zkušenosti když jemi zle říkám manželovi, nemluvit na mě, neptat se mě, nekontrolovat a neházet lítostivé pohledy

• Citovat
  • Upravit
Kadla nepř.
8.8.13 11:14
@ikyki píše:

Tak víme, že před objevením těl byli na pokoji cca 30hod.sami, to vypověděl otec. Pomalý jed by je zabil v rozdílný čas, rychlý jed jim neměl kdo jiný podat než ten, kdo byl v místnosti :nevim: Co jsem četla článek o jedech, tak není jich moc, které zabijí rychle, že ochutnávači na francouzském dvoře byli naprosto zbyteční, protože v žádném případě nestihli zemřít tak rychle, aby to tedy vrchnost nejedla.

• Citovat
  • Upravit
1780
8.8.13 11:17

Každopádně je to záhada a mám obavy, že se to nikdy nevyřeší. Taky mě napadlo, že manžel v tom má prsty, ale jak jsem viděla ten rozhovor na TV Nova, tak mi zase přijde, že to asi neudělal. Vůbec nemůžeme soudit, jak bysme se chovali my, kdyby se nám něco takového stalo, byl nadopovaný léky…a na jednu stranu se ani nedivím, že se „zaprodal“ komerční televizi, vždyť, jestli v tom je nevinně a celý národ ho pranýřuje, že on je vrah, tak potřeboval vyslat nějaký signál do ČR. Jako vrah by byl úplně blbej, udělat to tam, kór když Egypt nemá domluveno s ČR o vydání osob k trestnímu řízení, pak si tam odsedět doživotí nebo dostat tam trest smrti, prostě přijde mi to padlý na hlavu. Spíš věřím verzi, že Egypt, potažmo hotel s tím nechce mít nic společného a snaží se to hodit na něj. Vždyť zadržují těla, toxikologické výsledky, vyšetřování asi žádné, nezajistili důkazy, prostě plno nejasných věcí…fakt se to nevyřeší a zametou to pod koberec. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 11:17
@rachel55 píše:
@Virginia on delal na smeny v automobilce, to neni lehka prace, ona v pecovatelaku, mozna taky na smeny??? Myslim si, ze to muze lidi hodne odcizit a dovolena v Egypte a pocit, ze na neco mam to nespravi, navic pouze jedno dite, proc???Neslo to nebo finance?? Na te posledni fotce z plaze uz pani nevypada tak dobre jako na ostatnich, vypada hodne unavene a smutnePříspěvek upraven 08.08.13 v 09:25

pošli mi prosimte odkaz na ty fotky a videa nějak se mi to neotevírá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.8.13 11:18
@KADLA nepř. píše:
Tak víme, že před objevením těl byli na pokoji cca 30hod.sami, to vypověděl otec. Pomalý jed by je zabil v rozdílný čas, rychlý jed jim neměl kdo jiný podat než ten, kdo byl v místnosti :nevim: Co jsem četla článek o jedech, tak není jich moc, které zabijí rychle, že ochutnávači na francouzském dvoře byli naprosto zbyteční, protože v žádném případě nestihli zemřít tak rychle, aby to tedy vrchnost nejedla.

Pán dokázal bez znalosti cizí řeči vyměnit pokoj a nedokázal za 30 hodin sehnat pomoc pro rodinu? A nebo pro sebe, když konstatoval, že jemu bylo ještě hůře? Dokázala by se matka dívat na to jak její dcera 30 hodin trpí a nesehnala lékařskou pomoc? Vždyť snad měli delegáta, který se o ně staral ne? Smrdí to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová