Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
8.8.13 12:22
@Michelangelo píše:
On se vyjádřil, že křičel a volal Boha. Ale byla to psaná verze. Z jeho úst jsem to neslyšela :think: Ta sousedka vypověděla, že to byl příšerný křik z jejich pokoje. Půl hodiny před tím, než zaklepal :?:

No ja spis myslela jestli by to netrvalo dýl. Sousedka popisovala výkřik. Pokud by umřely prave na to poleptani tak by to bylo delší a bolavejsi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 12:22

@Michelangelo já tady výpověď sousedky ještě nikde ani nečetla a ani neviděla

• Citovat
  • Upravit
8.8.13 12:24

Mně se jednou dusila dcera, no dusila, spíš ji něco zaskočila, já mladá a blbá vylítla na ulici z baráku a hledala pomoc s malou v náručí :roll: nic ji nebylo, když jsem měla překotnej porod, tak mě taky nenapadlo nejdřív jít opravit můj utopenej mobil, ale bouchala jsem na sousedy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 12:25

To je jasné, křičel na ní ať se vzbudí a pak je půl hodiny resuscitoval, a je nevinej, já to věděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.8.13 12:28
@ikyki píše:
to, že si byla v podobné situaci ale neznamená, že vždy každý v takové situaci bude jednat stejně…já bych taky bouchala na dveře sousedů

To vím, že nebude. Mě spíš zaráží ten časový rozdíl. Ta půlhodina :think: Zjistíš, že máš mrtvé dítě a ženu a za půl hodiny zaklepeš? Možné je všechno, ale normální mě to nepříjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
8.8.13 12:29

No podivejte se co rika sousedka :

http://www.blesk.cz/…ra-jeho.html

„Byla to atraktivní maminka, která chodila nádherně oblečená a upravená, že se za ní otáčely i ženské. Ani se nedivím, že na ni žárlil. “

a uz zadny dohady o stylu, je to nadhera, rika to sousedka! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.8.13 12:30
@ikyki píše:
@Michelangelo já tady výpověď sousedky ještě nikde ani nečetla a ani neviděla

Už je to pár dní a nejde mi to najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 12:30
@Michelangelo píše:
To „ježíši“ si laskavě odpusť :! Právě proto, že jsem byla v tak stresové situaci, tak se mi jeho reakce nezdají. V klidu diskutuji, nic o mě nevíš, tak mě nenapadej a hoď se do klidu :!

to že jsi byla v podobné situaci neznamená, že se tak budou chovat stejně. Nejsi jediná, kdo zažil tragédii, tak to tady nemusíš pořád dokola opakovat. A to nemyslím ve zlým. Já bych taky vyletěla z pokoje, volala navíc o pomoc a zabušila na nejbližší dveře, ať tam bydlí kdokoli. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
8.8.13 12:31

@Michelangelo sousedky výpověď z jejích úst nikde nebyla to bylp zase někde v blesku, že sosedka prý měla říct taky jsem to četla

• Citovat
  • Upravit
15404
8.8.13 12:32
@Sněhurka a nelinka píše:
Mně se jednou dusila dcera, no dusila, spíš ji něco zaskočila, já mladá a blbá vylítla na ulici z baráku a hledala pomoc s malou v náručí :roll: nic ji nebylo, když jsem měla překotnej porod, tak mě taky nenapadlo nejdřív jít opravit můj utopenej mobil, ale bouchala jsem na sousedy :nevim:

Ale ty nejsi on :think:

Já jsem jednou byla s malým venku a taky se začal dusit a já už jsem chtěla začít po tom parku křičet, že se mi dusí dítě, ať mi lidi pomůžou, naštěstí to přešlo, ale byla to hrůza 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 12:34
@dani24687 píše:
Ale ty nejsi on :think:Já jsem jednou byla s malým venku a taky se začal dusit a já už jsem chtěla začít po tom parku křičet, že se mi dusí dítě, ať mi lidi pomůžou, naštěstí to přešlo, ale byla to hrůza 8o

ale jednala bych stejně jako on, určitě bych v klidu nešla na recepci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.8.13 12:34
@Loki01 píše:
No ja spis myslela jestli by to netrvalo dýl. Sousedka popisovala výkřik. Pokud by umřely prave na to poleptani tak by to bylo delší a bolavejsi ne?

No tak vidíš, já četla „příšernej křik“. Dnes jsem četla, že ta holčička ležela v křeči a ruce měla pod sebou. Před pár dny psali, že je měla nad sebou. Každej píše něco jiného :nevim: Snad netrpěly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 12:35

Kdoví jak to je, nikdo ho ještě ani neobvinil, pas má vrácenej, třeba to tak horký nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 12:36

@ksafnika prosim tě to sou zase jen dohady, kdyby sousedka řekla, že si jí třeba stěžovala, že na ní chlap žárlí ale sousedka usuzuje jen z toho, že je hezká tak chlap žárlil…vaří z vody

• Citovat
  • Upravit
8.8.13 12:37

Nemá cenu číst blesk a novu tn, vždyť co to je zač, když stáhnou její foto z FB a veřejní to :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová