Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelangelo píše:
On se vyjádřil, že křičel a volal Boha. Ale byla to psaná verze. Z jeho úst jsem to neslyšelaTa sousedka vypověděla, že to byl příšerný křik z jejich pokoje. Půl hodiny před tím, než zaklepal
No ja spis myslela jestli by to netrvalo dýl. Sousedka popisovala výkřik. Pokud by umřely prave na to poleptani tak by to bylo delší a bolavejsi ne?
@Michelangelo já tady výpověď sousedky ještě nikde ani nečetla a ani neviděla
Mně se jednou dusila dcera, no dusila, spíš ji něco zaskočila, já mladá a blbá vylítla na ulici z baráku a hledala pomoc s malou v náručí
nic ji nebylo, když jsem měla překotnej porod, tak mě taky nenapadlo nejdřív jít opravit můj utopenej mobil, ale bouchala jsem na sousedy ![]()
To je jasné, křičel na ní ať se vzbudí a pak je půl hodiny resuscitoval, a je nevinej, já to věděla ![]()
@ikyki píše:
to, že si byla v podobné situaci ale neznamená, že vždy každý v takové situaci bude jednat stejně…já bych taky bouchala na dveře sousedů
To vím, že nebude. Mě spíš zaráží ten časový rozdíl. Ta půlhodina
Zjistíš, že máš mrtvé dítě a ženu a za půl hodiny zaklepeš? Možné je všechno, ale normální mě to nepříjde ![]()
No podivejte se co rika sousedka :
http://www.blesk.cz/…ra-jeho.html
„Byla to atraktivní maminka, která chodila nádherně oblečená a upravená, že se za ní otáčely i ženské. Ani se nedivím, že na ni žárlil. “
a uz zadny dohady o stylu, je to nadhera, rika to sousedka! ![]()
@ikyki píše:
@Michelangelo já tady výpověď sousedky ještě nikde ani nečetla a ani neviděla
Už je to pár dní a nejde mi to najít ![]()
@Michelangelo píše:
To „ježíši“ si laskavě odpusťPrávě proto, že jsem byla v tak stresové situaci, tak se mi jeho reakce nezdají. V klidu diskutuji, nic o mě nevíš, tak mě nenapadej a hoď se do klidu
to že jsi byla v podobné situaci neznamená, že se tak budou chovat stejně. Nejsi jediná, kdo zažil tragédii, tak to tady nemusíš pořád dokola opakovat. A to nemyslím ve zlým. Já bych taky vyletěla z pokoje, volala navíc o pomoc a zabušila na nejbližší dveře, ať tam bydlí kdokoli. ![]()
@Michelangelo sousedky výpověď z jejích úst nikde nebyla to bylp zase někde v blesku, že sosedka prý měla říct taky jsem to četla
@Sněhurka a nelinka píše:
Mně se jednou dusila dcera, no dusila, spíš ji něco zaskočila, já mladá a blbá vylítla na ulici z baráku a hledala pomoc s malou v náručínic ji nebylo, když jsem měla překotnej porod, tak mě taky nenapadlo nejdřív jít opravit můj utopenej mobil, ale bouchala jsem na sousedy
Ale ty nejsi on ![]()
Já jsem jednou byla s malým venku a taky se začal dusit a já už jsem chtěla začít po tom parku křičet, že se mi dusí dítě, ať mi lidi pomůžou, naštěstí to přešlo, ale byla to hrůza ![]()
@dani24687 píše:
Ale ty nejsi onJá jsem jednou byla s malým venku a taky se začal dusit a já už jsem chtěla začít po tom parku křičet, že se mi dusí dítě, ať mi lidi pomůžou, naštěstí to přešlo, ale byla to hrůza
ale jednala bych stejně jako on, určitě bych v klidu nešla na recepci ![]()
@Loki01 píše:
No ja spis myslela jestli by to netrvalo dýl. Sousedka popisovala výkřik. Pokud by umřely prave na to poleptani tak by to bylo delší a bolavejsi ne?
No tak vidíš, já četla „příšernej křik“. Dnes jsem četla, že ta holčička ležela v křeči a ruce měla pod sebou. Před pár dny psali, že je měla nad sebou. Každej píše něco jiného
Snad netrpěly ![]()
Kdoví jak to je, nikdo ho ještě ani neobvinil, pas má vrácenej, třeba to tak horký nebude ![]()
@ksafnika prosim tě to sou zase jen dohady, kdyby sousedka řekla, že si jí třeba stěžovala, že na ní chlap žárlí ale sousedka usuzuje jen z toho, že je hezká tak chlap žárlil…vaří z vody
Nemá cenu číst blesk a novu tn, vždyť co to je zač, když stáhnou její foto z FB a veřejní to
![]()