Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelangelo píše:
No tak vidíš, já četla „příšernej křik“. Dnes jsem četla, že ta holčička ležela v křeči a ruce měla pod sebou. Před pár dny psali, že je měla nad sebou. Každej píše něco jinéhoSnad netrpěly
Jestli se nepletu, tak výpověď egyptského doktrora do TV byla ta, že ruce měla nad sebou (i to na videu ukazoval). Takže pokud jsou někde informace, že pod sebou, tak buď je to špatný překlad, nebo výsledek bulváru.
@Michelangelo píše:
To „ježíši“ si laskavě odpusťPrávě proto, že jsem byla v tak stresové situaci, tak se mi jeho reakce nezdají. V klidu diskutuji, nic o mě nevíš, tak mě nenapadej a hoď se do klidu
jéžiši a já tě nějak napadla??? ![]()
O TOBĚ JSEM V TO PŘÍSPĚVKU NENAPSALA ANI SLOVO!!! Zeptala jsem se tě na jednu jedinou otázku a nijak tě neurazila, nenapadla a ani nekomentovala tvoje případné chování!! Takže se hoď do klidu hlavně TY ![]()
@Loki01 píše:
Tak ja bych tipla, ze se presny cas dozvedel pri vysetrovaniTreba se ho egyptska policie ptala kde byl tech 7 minut.
To by pak i zjistili, že tam během těch 7 minut byl i někdo jinej ne?
@ksafnika píše:
No podivejte se co rika sousedka :http://www.blesk.cz/…ra-jeho.html
„Byla to atraktivní maminka, která chodila nádherně oblečená a upravená, že se za ní otáčely i ženské. Ani se nedivím, že na ni žárlil. “
a uz zadny dohady o stylu, je to nadhera, rika to sousedka!
No hezká byla o tom žádná:)
@Michelangelo píše:
No tak vidíš, já četla „příšernej křik“. Dnes jsem četla, že ta holčička ležela v křeči a ruce měla pod sebou. Před pár dny psali, že je měla nad sebou. Každej píše něco jinéhoSnad netrpěly
Taky doufám.
Jestli jo tak v tom případe lze jak tiskne.
JÁ TEDA NEVÍM, JESTLI MU VĚŘIT NEBO NEVĚŘIT. ALE ČEHO JSEM SI VŠIMLA! JAK STRAŠNĚ POHUBL, VŮBEC NEMÁ TOLIK NADUCANY TVÁŘE A I DRUHÁ BRADA MU TROCHU ZMIZELA.
@hupalka píše:
Asi jo.
Ale to ze tam nekdo za tu dobu vletel mi pripada nepravděpodobné. Pokud to neudělal on tak bych spis tipla ze bylo něco v te petce uz predtim.
@Bunny puella píše:
to že jsi byla v podobné situaci neznamená, že se tak budou chovat stejně. Nejsi jediná, kdo zažil tragédii, tak to tady nemusíš pořád dokola opakovat. A to nemyslím ve zlým. Já bych taky vyletěla z pokoje, volala navíc o pomoc a zabušila na nejbližší dveře, ať tam bydlí kdokoli.
Vím dobře, že bohužel nejsem jediná. Když něco takového prožiješ, tak to máš v sobě, každou vteřinu. Nikdy se toho už nezbavíš a jsi tím ovlivněná navždy. Změní ti to myšlení a „život“. Opakuju se úplně stejně, jako když někdo říká, že dítě má
Nevím, proč někteří mají za to, že Ivuška
přestala být součástí našeho přežívání a dá se s tím vyrovnat a zapomenout. Pro nás je normální mluvit o našich andílcích
není normální svoje děti přežít
Děkuji za pochopení ![]()
@hupalka píše:
jo, ale nikdo tam nebyl.Teda nikdo nepouzil kartu k otevreni behem 7minut, co byl P. pryc. Aspon tak to chapu ja, pokud se da na cipu zjistit v kolik byly dvere otevreny, zacvaknuty a pak znova otevreny a zacvaknuty.Mam za to, ze takto prisli na dobu 7minut.
.
@Kirbisek píše:
![]()
jéžiši a já tě nějak napadla???
O TOBĚ JSEM V TO PŘÍSPĚVKU NENAPSALA ANI SLOVO!!! Zeptala jsem se tě na jednu jedinou otázku a nijak tě neurazila, nenapadla a ani nekomentovala tvoje případné chování!! Takže se hoď do klidu hlavně TY
Kirbísku, vrať se na str.72, třetí příspěvek. Fakt jsem pochopila, že byl určený mě a z toho vyplynula moje reakce. Já v klidu jsem ![]()
@Loki01 píše:
Asi jo.
Ale to ze tam nekdo za tu dobu vletel mi pripada nepravděpodobné. Pokud to neudělal on tak bych spis tipla ze bylo něco v te petce uz predtim.
V rozhovoru říkal, že vzal prazdne lahve a šel načepovat novou vodu. Jedině to vypili už z těch předešlých. Ale pořád mi přijde, že říkal, že měli stejny lahve a jen dolíval vodu. A pili všichni to stejné.
@michahora neprihlasena píše:
JÁ TEDA NEVÍM, JESTLI MU VĚŘIT NEBO NEVĚŘIT. ALE ČEHO JSEM SI VŠIMLA! JAK STRAŠNĚ POHUBL, VŮBEC NEMÁ TOLIK NADUCANY TVÁŘE A I DRUHÁ BRADA MU TROCHU ZMIZELA.
Máš pravdu a dobrej postřeh ![]()
No tak to me zas tak neprekvapuje.Sice nemel strevni potize jako takove, ale neco pozit musel, aby mu bylo taky zle. Rekla bych ze to stejny, co holky. U tech take nebyla prokazana strevni chripka. Takze,,vybehanej,, musi byt dost, pak pumpovani zaludku, ted ty nervy jak to dopadne. ![]()
Já teda viděla jeho vyjádření v TV a nevím, ale já sem si na 99% jistá, že on to fakt neudělal.
ale na tom není nic neobvyklýho. Já též dokázala díky obrovskýmu stresu zhubnout skoro 10 kilo za měsíc. To letí dolů strašně rychle. A nedivím se, že ve stresu je. I kdyby to neudělal, tak jen to, že je sám v cizí zemi, skoro bez peněz a neví, co s ním bude, to by rozhodilo každýho. Ale hubnutí kvůli stresu už nechci, bylo to hnusný, rychlý a pak se mi to samozřejmě vrátilo po čase zpátky…