Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
8.8.13 13:21
@wildcherry píše:
nedal mu udajne tu vodu, ktera chutna jak rizla s colou ten uklizec na chodbe u dveri? Nebo si to uz pletu?

no zrovna něco takovýho mi včera večer říkal manžel…že prý Petr vyšel ze dveří a vodu mu podával nějaký zaměstnanec…protože manžel si myslí, že Petr nevraždil…jenže, proč se toho zaměstnance ještě nikdo nezeptal? Nebo zeptal a my to nepostřehly?

• Citovat
  • Upravit
760
8.8.13 13:26
@Bunny puella píše:
no zrovna něco takovýho mi včera večer říkal manžel…že prý Petr vyšel ze dveří a vodu mu podával nějaký zaměstnanec…protože manžel si myslí, že Petr nevraždil…jenže, proč se toho zaměstnance ještě nikdo nezeptal? Nebo zeptal a my to nepostřehly?

a že by mu donesl jen dvě otrávené lahve a tu třetí nechal čistou? jak mohl vědět, kdo kterou vypije? Ruleta? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.8.13 13:27
@Michelangelo píše:
Kirbísku, vrať se na str.72, třetí příspěvek. Fakt jsem pochopila, že byl určený mě a z toho vyplynula moje reakce. Já v klidu jsem :hug:

hele, já se do toho nerada cpu, ale toto je 3. příspěvek ze strany 72: :roll: ježiši, tak že vyletěl z pokoje a začal bouchat na první vedlejší pokoj mi příjde jako normální reakce v šoku, jiní rozrazí dveře a začně řvát „pomoc“, jiný vezme telefon a volá na recepci. Ty sis skálopevně jistá, že v takové situaci umíš „správně“ zareagovat??? Já teda ne :nevim: A že jedna paní povídala  – na to snad ani nemá cenu reagovat. Jinde psali, že v pokoji bylo celý den ticho, takže to podpořilo teorii, že byly mrtvé celý den :roll:
A zrosolovatělý žaludek – jestli to byl prudký jed, nemuseli stihnout ani zareagovat.
Nevíme, zda je manžel vinný nebo ne, takže bych „nevařila z vody“.

Kde tě tam napadá? Já tam nic takového nevidím. A taky mi nepřijde divné, že bouchal na sousedku. To já bych v prvotním šoku udělala taky, to je tak jediné, čím jsem si jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.13 13:28
@Bunny puella píše:

mozna je to tajny, kdo vi.Jen byt to nejaka ziravina, prudky jed a on to vyzvracel, tak ma rozleptany min.krk :think:.A ze by obe holky tak presne na miru vypily tu vodu a umrely ve stejnou chvilku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.13 13:29
@hupalka píše:
On říkal, že donesl všem třem vodu a jak už sám neměl tak se šel napít té u dcery a byla tam cítit ta cola. To znamená, že už ji takovou musel donést. A je to divný, když to čepoval ze stejného zdroje.

to je dobry postreh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadla nepř.
8.8.13 13:32
@Bunny puella píše:

Z Egypta oficiální zprávy nejsou ještě žádné, kromě vyjádření Petra.
Já bych si tedy od nikoho vodu bez originálního zatavení nevzala, navíc řízlá colou by jaksi bylo vidět v láhvi, takže tuplem by to letělo :nevim: A musel by z ní pít i on předtím, když pak šel pro vodu, protože žádnou neměli. Z téhle se údajně napil až před tou 4, protože tam nic jiného neměli a pozvracel se po ní a nechápe, jak by manželka mohla vstát a namíchat to.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
8.8.13 13:36

@hupalka to já nevím, kolik lahví donesl. Já o tom, že mu podával vodu nějaký zaměstnanec slyšela prvně až včera pozdě večer od manžela, který to slyšel v práci ze zpráv či co v rádiu…

@wildcherry mno právě, to je divný…přeci jen, různá váha, dospělák, dítě, to by dřív umřela holčička a pak matka…

@KADLA nepř. píše:
Já bych si tedy od nikoho vodu bez originálního zatavení nevzala, navíc řízlá colou by jaksi bylo vidět v láhvi, takže tuplem by to letělo :nevim: A musel by z ní pít i on předtím, když pak šel pro vodu, protože žádnou neměli. Z téhle se údajně napil až před tou 4, protože tam nic jiného neměli a pozvracel se po ní a nechápe, jak by manželka mohla vstát a namíchat to.

já už se v těch lahvích s vodou motám, že už tomu nerozumím. :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
932
8.8.13 13:40

Já myslím, že zřejmě z taktických důvodů nejsou vůbec žádné oficiální zprávy z Egypta. Vlastně vše, co se píše, je z úst toho Petra a pak jednoho lékaře. Vlastně nebylo nikde ani nějaké vyjádření vyšetřovatelů. A ted navíc tam mají nějkaý ten jejich svátek, takže si zřejmě ještě počkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.13 13:44
@KADLA nepř. píše:
Já bych si tedy od nikoho vodu bez originálního zatavení nevzala, navíc řízlá colou by jaksi bylo vidět v láhvi, takže tuplem by to letělo :nevim: A musel by z ní pít i on předtím, když pak šel pro vodu, protože žádnou neměli. Z téhle se údajně napil až před tou 4, protože tam nic jiného neměli a pozvracel se po ní a nechápe, jak by manželka mohla vstát a namíchat to.

ja teda v Egypte nebyla, tak nevim, ale nikdy jsem nezazila, ze by na hotelech bylo misto, kam se chodi cepovat voda do petek, nebo ano :think:?(kdyz pominu treba jidelny behem jidel, kde by se musela otravit vetsina hostu) :think: A v ramci all je voda v zadelanych petkach zdarma.Na pokoji bar nebyl? Byt placeny, kde tekutiny jsou? A obyc vodu uklizeci sluzba doplnuje :think:.Ja nevim, je to divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 13:46

@wildcherry v egyptě prý mají takový ty barely a on snad sám někde řekl, že šel načepovat vodu do barelu

• Citovat
  • Upravit
17013
8.8.13 13:49
@Bunny puella píše:
@hupalka to já nevím, kolik lahví donesl. Já o tom, že mu podával vodu nějaký zaměstnanec slyšela prvně až včera pozdě večer od manžela, který to slyšel v práci ze zpráv či co v rádiu…

@wildcherry mno právě, to je divný…přeci jen, různá váha, dospělák, dítě, to by dřív umřela holčička a pak matka…

já už se v těch lahvích s vodou motám, že už tomu nerozumím. :lol: :roll:

Ty lahve co donesl poslíček byly vypité, tak šel a do těchto lahví načepoval vodu. Jednu dal jim, jednu do lednice a jednu si dal do koupelky, kam chodil blít. Když vypil tu v koupelně a tu v lednici!!!, divím se, že mu nebylo divné, že on vypije lahve dvě a holky ani nedopily jednu, měl je nutit pít, když jim bylo hůř, až tak, že ony nebyly schopné vstávat, tak prý dopil jejich trošek a ten vyzvracel a tento trošek byl cítit říznutý kolou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 13:51
@araw píše:
Ty lahve co donesl poslíček byly vypité, tak šel a do těchto lahví načepoval vodu. Jednu dal jim, jednu do lednice a jednu si dal do koupelky, kam chodil blít. Když vypil tu v koupelně a tu v lednici!!!, divím se, že mu nebylo divné, že on vypije lahve dvě a holky ani nedopily jednu, měl je nutit pít, když jim bylo hůř, až tak, že ony nebyly schopné vstávat, tak prý dopil jejich trošek a ten vyzvracel. :nevim:

on neřekl, že vodu vypil sám on řekl, že pak už všechna voda došla a všiml si, že u holek na stolečku trocha ještě je

• Citovat
  • Upravit
1504
8.8.13 13:54

@ikyki myslite tyhle?

tak tam rozhodne otravena voda nebyla, vzdyt by to pili ostatni, to uz se tu resilo i s jidlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 13:56

@ksafnika psala jsem prý takže netvrdím že to tak je ale když říkal, že šel natočit vodu do barelu napadlo mě toto

• Citovat
  • Upravit
1504
8.8.13 13:57

@ikyki tak to je fuk, ale barel, kde se voda cepuje, at uz jakejkoli, by byl pro vsechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová