Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella píše:
no zrovna něco takovýho mi včera večer říkal manžel…že prý Petr vyšel ze dveří a vodu mu podával nějaký zaměstnanec…protože manžel si myslí, že Petr nevraždil…jenže, proč se toho zaměstnance ještě nikdo nezeptal? Nebo zeptal a my to nepostřehly?
a že by mu donesl jen dvě otrávené lahve a tu třetí nechal čistou? jak mohl vědět, kdo kterou vypije? Ruleta? ![]()
@Michelangelo píše:
Kirbísku, vrať se na str.72, třetí příspěvek. Fakt jsem pochopila, že byl určený mě a z toho vyplynula moje reakce. Já v klidu jsem
hele, já se do toho nerada cpu, ale toto je 3. příspěvek ze strany 72:
ježiši, tak že vyletěl z pokoje a začal bouchat na první vedlejší pokoj mi příjde jako normální reakce v šoku, jiní rozrazí dveře a začně řvát „pomoc“, jiný vezme telefon a volá na recepci. Ty sis skálopevně jistá, že v takové situaci umíš „správně“ zareagovat??? Já teda ne
A že jedna paní povídala – na to snad ani nemá cenu reagovat. Jinde psali, že v pokoji bylo celý den ticho, takže to podpořilo teorii, že byly mrtvé celý den ![]()
A zrosolovatělý žaludek – jestli to byl prudký jed, nemuseli stihnout ani zareagovat.
Nevíme, zda je manžel vinný nebo ne, takže bych „nevařila z vody“.
Kde tě tam napadá? Já tam nic takového nevidím. A taky mi nepřijde divné, že bouchal na sousedku. To já bych v prvotním šoku udělala taky, to je tak jediné, čím jsem si jistá
@Bunny puella píše:
no zrovna něco takovýho mi včera večer říkal manžel…že prý Petr vyšel ze dveří a vodu mu podával nějaký zaměstnanec…protože manžel si myslí, že Petr nevraždil…jenže, proč se toho zaměstnance ještě nikdo nezeptal? Nebo zeptal a my to nepostřehly?
mozna je to tajny, kdo vi.Jen byt to nejaka ziravina, prudky jed a on to vyzvracel, tak ma rozleptany min.krk
.A ze by obe holky tak presne na miru vypily tu vodu a umrely ve stejnou chvilku?
@hupalka píše:
On říkal, že donesl všem třem vodu a jak už sám neměl tak se šel napít té u dcery a byla tam cítit ta cola. To znamená, že už ji takovou musel donést. A je to divný, když to čepoval ze stejného zdroje.
to je dobry postreh
@Bunny puella píše:
Z Egypta oficiální zprávy nejsou ještě žádné, kromě vyjádření Petra.
Já bych si tedy od nikoho vodu bez originálního zatavení nevzala, navíc řízlá colou by jaksi bylo vidět v láhvi, takže tuplem by to letělo
A musel by z ní pít i on předtím, když pak šel pro vodu, protože žádnou neměli. Z téhle se údajně napil až před tou 4, protože tam nic jiného neměli a pozvracel se po ní a nechápe, jak by manželka mohla vstát a namíchat to.
@hupalka to já nevím, kolik lahví donesl. Já o tom, že mu podával vodu nějaký zaměstnanec slyšela prvně až včera pozdě večer od manžela, který to slyšel v práci ze zpráv či co v rádiu…
@wildcherry mno právě, to je divný…přeci jen, různá váha, dospělák, dítě, to by dřív umřela holčička a pak matka…
@KADLA nepř. píše:
Já bych si tedy od nikoho vodu bez originálního zatavení nevzala, navíc řízlá colou by jaksi bylo vidět v láhvi, takže tuplem by to letěloA musel by z ní pít i on předtím, když pak šel pro vodu, protože žádnou neměli. Z téhle se údajně napil až před tou 4, protože tam nic jiného neměli a pozvracel se po ní a nechápe, jak by manželka mohla vstát a namíchat to.
já už se v těch lahvích s vodou motám, že už tomu nerozumím.
![]()
Já myslím, že zřejmě z taktických důvodů nejsou vůbec žádné oficiální zprávy z Egypta. Vlastně vše, co se píše, je z úst toho Petra a pak jednoho lékaře. Vlastně nebylo nikde ani nějaké vyjádření vyšetřovatelů. A ted navíc tam mají nějkaý ten jejich svátek, takže si zřejmě ještě počkáme.
@KADLA nepř. píše:
Já bych si tedy od nikoho vodu bez originálního zatavení nevzala, navíc řízlá colou by jaksi bylo vidět v láhvi, takže tuplem by to letěloA musel by z ní pít i on předtím, když pak šel pro vodu, protože žádnou neměli. Z téhle se údajně napil až před tou 4, protože tam nic jiného neměli a pozvracel se po ní a nechápe, jak by manželka mohla vstát a namíchat to.
ja teda v Egypte nebyla, tak nevim, ale nikdy jsem nezazila, ze by na hotelech bylo misto, kam se chodi cepovat voda do petek, nebo ano
?(kdyz pominu treba jidelny behem jidel, kde by se musela otravit vetsina hostu)
A v ramci all je voda v zadelanych petkach zdarma.Na pokoji bar nebyl? Byt placeny, kde tekutiny jsou? A obyc vodu uklizeci sluzba doplnuje
.Ja nevim, je to divny.
@wildcherry v egyptě prý mají takový ty barely a on snad sám někde řekl, že šel načepovat vodu do barelu
@Bunny puella píše:
@hupalka to já nevím, kolik lahví donesl. Já o tom, že mu podával vodu nějaký zaměstnanec slyšela prvně až včera pozdě večer od manžela, který to slyšel v práci ze zpráv či co v rádiu…@wildcherry mno právě, to je divný…přeci jen, různá váha, dospělák, dítě, to by dřív umřela holčička a pak matka…
já už se v těch lahvích s vodou motám, že už tomu nerozumím.![]()
Ty lahve co donesl poslíček byly vypité, tak šel a do těchto lahví načepoval vodu. Jednu dal jim, jednu do lednice a jednu si dal do koupelky, kam chodil blít. Když vypil tu v koupelně a tu v lednici!!!, divím se, že mu nebylo divné, že on vypije lahve dvě a holky ani nedopily jednu, měl je nutit pít, když jim bylo hůř, až tak, že ony nebyly schopné vstávat, tak prý dopil jejich trošek a ten vyzvracel a tento trošek byl cítit říznutý kolou ![]()
@araw píše:
Ty lahve co donesl poslíček byly vypité, tak šel a do těchto lahví načepoval vodu. Jednu dal jim, jednu do lednice a jednu si dal do koupelky, kam chodil blít. Když vypil tu v koupelně a tu v lednici!!!, divím se, že mu nebylo divné, že on vypije lahve dvě a holky ani nedopily jednu, měl je nutit pít, když jim bylo hůř, až tak, že ony nebyly schopné vstávat, tak prý dopil jejich trošek a ten vyzvracel.
on neřekl, že vodu vypil sám on řekl, že pak už všechna voda došla a všiml si, že u holek na stolečku trocha ještě je
@ikyki myslite tyhle?
tak tam rozhodne otravena voda nebyla, vzdyt by to pili ostatni, to uz se tu resilo i s jidlem
@ksafnika psala jsem prý takže netvrdím že to tak je ale když říkal, že šel natočit vodu do barelu napadlo mě toto
@ikyki tak to je fuk, ale barel, kde se voda cepuje, at uz jakejkoli, by byl pro vsechny