Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
8.8.13 14:32
@araw píše:
No řekl, že jednu dal jim a jednu do koupelny a do ledničky. Pak byly vypité, vypít je musel on, když jeho žena, dle jeho slov, nebyla schopna vstát. Vždyť přímo řekl, že nebyla schopna namíchat do té vody tu kolu. :nevim: nevím, vůbec nevím, co si myslet. Kdyby tam nezamotal ty kalhotky, takhle mi to přišlo úplně praštěné :oops: co tím chtěl říct? Že někdo jeho ženě svlékl prádlo? Zatímco on šel pro vodu? v posteli, kde leželo dítě? :nevim: Já zase nevím, proč by zrovna je trávili nějací teroristi. A hlavně nevěřím, že pokud byl otráven jako ony, že by něco někde snědli/vypili všici, že by mu jenom průplach žaludku pomohl a byl naprosto fit :nevim:

no je to ujety. Hlavne i ty kalhotky.Proc by ji je nekdo sundal. Mmchdm se ji mohl zeptat, v te dobe jeste zily. Takze kdyby tam nekdo byl, tak by mu to i ona sama rekla. Pokud jakt tvrdi, mely jen prujmy a zvraceni. V bezvedomi nerekl, ze byly.Coz kdyby ano, tak ucelne. Protoze je kravina videt dite a zenu v bezvedomi s pohozenyma kalhotkama a nezavolat zachranku. A kdyz byl schopny kolem pul devate(nepletu se?) dojit pro piti, byl snad schopny dojit i pro jidlo, kdyz 30hod nejedlo ani dite. Stejne tak mohl poprosit sousedku, ze jim je strasne zle, jestli jim jidlo nedonese, nebo nezavola hot. doktora. Pusobi to vse naplanovane. Nekdo nechtel, aby ty dve zustaly samy na pokoji a aby je nekdo, i lekar nevidel. Vybrat Egypt kde je prujem, otravy velice casty, Stihlo se udelat par rodinnych fotek,,stastne,, rodinky, zavolat rodicum, ze maji srackovou, v noci otrava…zdrceny otec, ktery mlati na sousedy nas ranem a vsude vykrikuje, ze je nezabil. Divny :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
8.8.13 14:32
@Loki01 píše:
Ježíš… Ja tam snad úplne jasne napsala PODLE FOTKY to vypada!
Přečti si to ještě jednou nez napíšeš takovy elaborat:)

Ještě tam pisu ze se ji nema říkat pipina.. No ty voe :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.08.13 v 11:43

Podle fotky to tak pripada Tobe. Ostatnim se podle fotky treba libi. Tak tady zase nepoucuj, at vsichni poradne ctou a pak az pisou. Tvoje komunikace je fakt zbytecne agresivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
8.8.13 14:34
@araw píše:
Tak třebas se najde někdo, od koho si ten kdo vraždil koupil jed. Nějak se mi nezdá, proč by se tak pěkná ženská zabíjela :nevim: Ale to mi nejde do hlavy u většiny sebevražd

jako že pěkný lidi se nezabíjí? :mrgreen: Před půl rokem u nás jedna slovačka (protože ji nasral manžel) utopila svého tříletého syna -ne ve vaně ale vzala ho k rybníku a tam ho utopila a pak se pokusila o sebevraždu. :nevim:

Příspěvek upraven 08.08.13 v 14:38

• Citovat
  • Upravit
65173
8.8.13 14:37

Taky by mě zajímalo, proč včera několikrát opakoval v televizi, že je tam sám, že ho nikdo od nás nekontaktoval, nikdo mu nepomáhá, když jsem dnes několikrát četla vyjádření konzulky, že je s ním v každodenním kontaktu, nabízí mu pomoc, ale on odmítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
8.8.13 14:37

@kamikaa ano, ale schvalne nepisi kdy, jsou vycurany

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
8.8.13 14:38
@wildcherry píše:
no je to ujety. Hlavne i ty kalhotky.Proc by ji je nekdo sundal. Mmchdm se ji mohl zeptat, v te dobe jeste zily. Takze kdyby tam nekdo byl, tak by mu to i ona sama rekla. Pokud jakt tvrdi, mely jen prujmy a zvraceni. V bezvedomi nerekl, ze byly.Coz kdyby ano, tak ucelne. Protoze je kravina videt dite a zenu v bezvedomi s pohozenyma kalhotkama a nezavolat zachranku. A kdyz byl schopny kolem pul devate(nepletu se?) dojit pro piti, byl snad schopny dojit i pro jidlo, kdyz 30hod nejedlo ani dite. Stejne tak mohl poprosit sousedku, ze jim je strasne zle, jestli jim jidlo nedonese, nebo nezavola hot. doktora. Pusobi to vse naplanovane. Nekdo nechtel, aby ty dve zustaly samy na pokoji a aby je nekdo, i lekar nevidel. Vybrat Egypt kde je prujem, otravy velice casty, Stihlo se udelat par rodinnych fotek,,stastne,, rodinky, zavolat rodicum, ze maji srackovou, v noci otrava…zdrceny otec, ktery mlati na sousedy nas ranem a vsude vykrikuje, ze je nezabil. Divny :nevim:.

přesně tak.

Jinak kdyby byly otrávené barely, tak umře víc lidí z jednoho hotelu.

Ten Slovák, jak tu někdo psal, pil venku mimo hotel, A bydlel v jiném hotelu, než tahle rodina.

• Citovat
  • Upravit
rachel55
@vokishka píše:
Taky by mě zajímalo, proč včera několikrát opakoval v televizi, že je tam sám, že ho nikdo od nás nekontaktoval, nikdo mu nepomáhá, když jsem dnes několikrát četla vyjádření konzulky, že je s ním v každodenním kontaktu, nabízí mu pomoc, ale on odmítá.

vazne?? :think: to je zvlastni

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
@Timinka píše:
jako že pěkný lidi se nezabíjí? :mrgreen: Před půl rokem se u nás jedna slovačka (protože ji nasral manžel) utopila svého tříletého syna -ne ve vaně ale vzala ho k rybníku a tam ho utopila a pak se pokusila o sebevraždu. :nevim:

to je otřesný :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
8.8.13 14:40

Proč vlastně ještě nejsou v čr, to už měli přiletět v uterý ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
8.8.13 14:40
@Bunny puella píše:
to je otřesný :,( :,(

ano byl to neuvěřitelný šok, bydleli kousíček od nás. Prostě po hádce se pomstila manželovi :?

• Citovat
  • Upravit
3624
8.8.13 14:42
@rachel55 píše:
vazne?? :think: to je zvlastni

To je hodně zvláštní a on je hodně hloupý, pokud takhle lže do televize :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
8.8.13 14:43
@Antonie Bolavá píše:
hele, já se do toho nerada cpu, ale toto je 3. příspěvek ze strany 72: :roll: ježiši, tak že vyletěl z pokoje a začal bouchat na první vedlejší pokoj mi příjde jako normální reakce v šoku, jiní rozrazí dveře a začně řvát „pomoc“, jiný vezme telefon a volá na recepci. Ty sis skálopevně jistá, že v takové situaci umíš „správně“ zareagovat??? Já teda ne :nevim: A že jedna paní povídala  – na to snad ani nemá cenu reagovat. Jinde psali, že v pokoji bylo celý den ticho, takže to podpořilo teorii, že byly mrtvé celý den :roll:
A zrosolovatělý žaludek – jestli to byl prudký jed, nemuseli stihnout ani zareagovat.
Nevíme, zda je manžel vinný nebo ne, takže bych „nevařila z vody“.Kde tě tam napadá? Já tam nic takového nevidím. A taky mi nepřijde divné, že bouchal na sousedku. To já bych v prvotním šoku udělala taky, to je tak jediné, čím jsem si jistá

A tu citaci nad tím nevidíš? 8o :lol:, prostě díky té citaci jsem si to vysvětlila, jako reakci na sebe. To je vše. Nemá cenu se tím dál zabývat. Je to psané slovo a těžko se odhaduje, jak to bylo myšleno a snadno dojde k nepochopení. Prostě jsem viděla citát „Michelangelo“ a první slovo příspěvku „ježíši“ a nechápala jsem :pocitac: :mrgreen:

ještě edit: nepřijde mi divné, že bouchal na sousedku, ale že na ní bouchal AŽ za půl hodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.13 14:56
@ikyki píše:
@wildcherry furt nad tím přemýšlím, chtěla bych vědět jak to bylo ale myslím, že pravdu ví jen Petr a nebo snad Monika? Ta si ji ale vzala sebou

Kdo vi…Jen mi rekni, proc by zena sebe a dite travila jedem, a divala se jak trpi. A na dovolene? Aby tela slozite prevazeli domu? Myslim, kdyz ji tak vidim, ze si potrpela na make-upu, jak vypada pred lidma, jak je oblecena, proc by chtela, aby ji pak nasli proprujmovanou, ublinkanou, rozcuchanou, no proste ve stavu, kdy nechce byt videna zadna zena? :think:…a proc by podala jed i muzi a hrala komedii o otrave z jidla, mohla rovnou dat sobe i male tu posledni davku jedu co je zabil hned a ne az v noci :think:.Riskovala by, ze jim milujici muz a otec zavola pomoc a prisli na to, ze maji v tele jed, kterym travila i chlapa? Ja myslim, ze ona to nebyla. Udelala by to kednoduseji, ne tak slozite :nevim:

Příspěvek upraven 08.08.13 v 15:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
8.8.13 15:01

Všimla jsem si, že se tady dost často někdo podivuje, jak by mohla žena spáchat sebevraždu a vzít s sebou i své dítě! Jak je to možné. Mně na tom nic extra podivného nepřijde. Takových žen, co zabijí či někde odloží své dítě, není zase tak málo. Někdy konají i ze msty, viz holčička otrávená Fridexem a jiné. Samozřejmě, že je to zvrácené a pro normálního jedince nepochopitelné, ale vůbec ne nemožné. Lidská psychika je složitá.

• Citovat
  • Upravit
989
8.8.13 15:04
@dani24687 píše:
Já teda viděla jeho vyjádření v TV a nevím, ale já sem si na 99% jistá, že on to fakt neudělal.

Ja mam naopak pocit, ze to udelal. :(
Ale kdyby to planoval, nerozumim tomu, proc by oznamoval umrti ve 4 rano? :nevim:
Pro vlastni alibi, kdyz byl z pokoje naposledy ve 21 hod., by preci mohl rict, ze mu cely den bylo hrozne zle, az kolem 23hod vycerpanim usnul, v te single posteli a ze kdyz se rano vzbudil, zjistil, ze jsou holky mrtve!! :think: A ze vubec netusi, kdy zemrely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová