Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Timinka píše:
ano byl to neuvěřitelný šok, bydleli kousíček od nás. Prostě po hádce se pomstila manželovi
To je hrozny…ale zas, bylo to v afektu ne?
@kuti píše:
Podle fotky to tak pripada Tobe. Ostatnim se podle fotky treba libi. Tak tady zase nepoucuj, at vsichni poradne ctou a pak az pisou. Tvoje komunikace je fakt zbytecne agresivni.
Ty jsi agresivní:)
Ja jsem neřekla, ze se mi nelíbí. Byla hezká.
Ja jsem řekla, ze bychom spolu asi na jedno nesly, protoze ma podle fotky jiný žebříček hodnot nez JA. Neříkala jsem spatny, ale jiný nez ja. Tohle všechno, ty tvoje výpady, jsi si tam dosadila ty. Proste zase čteš co chces a ne to co pisu ![]()
@wildcherry píše:
To je hrozny…ale zas, bylo to v afektu ne?
v afektu moc ne, když došla s dítětem k rybníku ![]()
@wildcherry píše:
To je…
chce zrejme vypadat jako totalni chudacek, ale cim dal vic se do toho zamotava
@Loki01 píše:
Ty jsi agresivní:)
Ja jsem neřekla, ze se mi nelíbí. Byla hezká.
Ja jsem řekla, ze bychom spolu asi na jedno nesly, protoze ma podle fotky jiný žebříček hodnot nez JA. Neříkala jsem spatny, ale jiný nez ja. Tohle všechno, ty tvoje výpady, jsi si tam dosadila ty. Proste zase čteš co chces a ne to co pisu
ale jak poznáš podle fotky žebříček hodnot? To pořád nechápu…
to že má sukni, tričko a boty označuje jako co? Herdek, nosím v létě jen kraťasy, nikdy sukně. Co to vypovídá o mém žebříčku hodnot?
![]()
@saracenka30 píše:
Všimla jsem si, že se tady dost často někdo podivuje, jak by mohla žena spáchat sebevraždu a vzít s sebou i své dítě! Jak je to možné. Mně na tom nic extra podivného nepřijde. Takových žen, co zabijí či někde odloží své dítě, není zase tak málo. Někdy konají i ze msty, viz holčička otrávená Fridexem a jiné. Samozřejmě, že je to zvrácené a pro normálního jedince nepochopitelné, ale vůbec ne nemožné. Lidská psychika je složitá.
Nad tim se treba ja nepozastavuji, vim ze se to deje.Je to smutne.Ja si jen nemyslim, ze by na to Monika sla tak slozite.
@Bunny puella píše:
v afektu moc ne, když došla s dítětem k rybníku
hmmm,pravda.No des…
@Bunny puella píše:
ale jak poznáš podle fotky žebříček hodnot? To pořád nechápu…![]()
![]()
to že má sukni, tričko a boty označuje jako co? Herdek, nosím v létě jen kraťasy, nikdy sukně. Co to vypovídá o mém žebříčku hodnot?
![]()
ze jsi stydliva a neukazujes kalhotky ![]()
@Bunny puella píše:
ale jak poznáš podle fotky žebříček hodnot? To pořád nechápu…![]()
![]()
![]()
Poznám, ze je jiného razeni nez ja. Silne pochybuju, ze odebírá Nature a jezdí po festivalech.
Docela hloupě to tady ted převracis.
Proste se o svůj vzhled hodně stara a je pro ni dulezity, pro me ne. To je cele co jsem tim chtěla říct. Hned predtim nez jsem řekla, ze říkat ji pipinka je hloupe a hlavne je to jak vypada úplne irelevantní.
Dámy dámy.
Zajimave, ze tohle jde jen od těch, ktere tady z kusu informaci poskládáji cely pripad. Unahlene závěry.
@Loki01 na fesťáky jezdí z 60% dredatí huliči a lidičky, co si rochní v tom, se víkend neumýt a válet se s pivem a cigárkem u stanu. To raději hezky oblečenou ženskou. A co máš prosím tě pořád s tím Nature.
![]()
@wildcherry píše:
ze jsi stydliva a neukazujes kalhotky
@wildcherry píše:
Ahaaaa, netusila jsem.No ale barel otraveny nebyl, chlap taky ne. Jedina moznost je opravdu ta petka od uklizece, ale pochybuji, ze v ni byl jed. Aspon ne ten, ktery u holek vyvolal smrt.Kdo vi, treba behwm tech 7min byl vyhodit dukazy.
A tu petku od uklizece dostal kdy? Kdyz vylezl ven poprve na par vterin nebo kdyz sel kolem 21 cepovat do tech petek??
Uz se v tom ztracim…
@Bunny puella píše:
@Loki01 na fesťáky jezdí z 60% dredatí huliči a lidičky, co si rochní v tom, se víkend neumýt a válet se s pivem a cigárkem u stanu. To raději hezky oblečenou ženskou. A co máš prosím tě pořád s tím Nature.![]()
![]()
No vidíš jak sama víš jak to tam vypada:)
Ja nejezdim v ČR tak nemůžu komentovat. Ale vetsinou tam holky takhle oblečené nejsou. A to jsem prave tvrdila.
Nature je vědecky magazín. Asi nejlepší. Ještě vedle Biochemist no:)
Jo a kdybys chtěla tak tady mivame sprchy:) Kdyz jedes jako skupina teda.
@Loki01 píše:
No vidíš jak sama víš jak to tam vypada:)
Ja nejezdim v ČR tak nemůžu komentovat. Ale vetsinou tam holky takhle oblečené nejsou. A to jsem prave tvrdila.
Nature je vědecky magazín. Asi nejlepší. Ještě vedle Biochemist no:)Jo a kdybys chtěla tak tady mivame sprchy:) Kdyz jedes jako skupina teda.
vím, díky telce. Na fesťáky nejezdím. Nebavilo by mě se poflakovat u hudby a prostě víkend se proválet v trávě. Jo táááák, vědecký magazín. Téééda, tak to jsi určitě nadčlověk.
ty brďo, ta co nosí sukně, trička a letní kozačky, tak nemůže odebírat vědecký magazín, protože na to nemá. Aha, to je pro mě novinka, ale díky.
![]()