Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ikyki píše:
on neřekl, že vodu vypil sám on řekl, že pak už všechna voda došla a všiml si, že u holek na stolečku trocha ještě je
No řekl, že jednu dal jim a jednu do koupelny a do ledničky. Pak byly vypité, vypít je musel on, když jeho žena, dle jeho slov, nebyla schopna vstát. Vždyť přímo řekl, že nebyla schopna namíchat do té vody tu kolu.
nevím, vůbec nevím, co si myslet. Kdyby tam nezamotal ty kalhotky, takhle mi to přišlo úplně praštěné
co tím chtěl říct? Že někdo jeho ženě svlékl prádlo? Zatímco on šel pro vodu? v posteli, kde leželo dítě?
Já zase nevím, proč by zrovna je trávili nějací teroristi. A hlavně nevěřím, že pokud byl otráven jako ony, že by něco někde snědli/vypili všici, že by mu jenom průplach žaludku pomohl a byl naprosto fit ![]()
@ikyki aha,no na cepovani do petek to asi urceny nebylo, ale na jihu bejvaj tyhle masiny vsude mozne, s malejma kelimkama, tak proc ne v hotelu.Ze si sel s petkou, je pochopitelny, kdyz potrebovali pit, nebude v noci courat po kelimkach
@araw píše:
Podle mě je to blbost. Já snad nevím o pojišťovně, kde by uzavřeli miliónovou životní pojistku na dítě. nebo vy někdo máte děti pojištěné na smrt?
@ikyki píše:
@wildcherry v egyptě prý mají takový ty barely a on snad sám někde řekl, že šel načepovat vodu do barelu
Ahaaaa, netusila jsem.No ale barel otraveny nebyl, chlap taky ne. Jedina moznost je opravdu ta petka od uklizece, ale pochybuji, ze v ni byl jed. Aspon ne ten, ktery u holek vyvolal smrt.Kdo vi, treba behwm tech 7min byl vyhodit dukazy
.
@wildcherry furt nad tím přemýšlím, chtěla bych vědět jak to bylo ale myslím, že pravdu ví jen Petr a nebo snad Monika? Ta si ji ale vzala sebou
@Anonymní píše:
Já mám pojištěné děti na smrt, na milion ne, ale pojištěné ano, máme vysoké životní pojistky a psané na sebe, manžel má dokonce v tuhle chvíli tři celkově přes tři miliony, já mám ve svůj prospěch psanou dokonce pojistku otčíma, taky přes dva miliony, takže jak to tady tak vypadá, jak někdo z nich umře, jsem automaticky vrahempromiňte ten anonym, je to důvěrná informace
Hele a proč někdo pojistí dítě na smrt? Jako manželé, to je jasné- ten kdo zůstane se musí o děti postarat a je dobré, když nemusí řešit finanční stránku. V mnoha rodinách umrtím jednoho z rodičů vypadne jeden příjem. ale peníze za smrt dítěte? To by fakt byl někdo schopný na něco použít?
To by mě fakt zajímalo, proč to?
Fakt jsem zvědavá.
@ikyki píše:
@wildcherry furt nad tím přemýšlím, chtěla bych vědět jak to bylo ale myslím, že pravdu ví jen Petr a nebo snad Monika? Ta si ji ale vzala sebou
Tak třebas se najde někdo, od koho si ten kdo vraždil koupil jed. Nějak se mi nezdá, proč by se tak pěkná ženská zabíjela
Ale to mi nejde do hlavy u většiny sebevražd
Tak na jedničce řikali, že výsledky pitvy budou trvat několik týdnů, a že ještě nejsou v ČR
a taky že v egyptě teď mají ten jejich svátek a do pondělí nic vyšetřovat nebudou, ten si tam ještě pobude ![]()
@araw to me taky napadlo.Novy dite si za penize z pojistky uz nekoupis, osklive receno ![]()
@ksafnika píše:
@araw to me taky napadlo.Novy dite si za penize z pojistky uz nekoupis, osklive receno
Tak novýho manžela taky ne
, ale tak hodně lidí má nějaké závazky a ty jsou brané proto, že jsou dva, třebas u nás hypoška, jako sama bych si ji nebrala. Takže tady je logické, že se na tohle musí myslet. Protože z jednoho příjmu by to těžko táhl on i já. Takže když zaklepu bačkorama, bude mít zaplacené hypo a bude se muset věnovat jen výchově, ne tomu, jak vydělat co nejvíc penězz, aby to poplatil ![]()
@Sněhurka a nelinka to by me zajimalo, co by se delo, kdyby na ten nuceny pobyt v Egypte nemel prostredky?? Pomohla by mu ambasada nebo co by se delo?
@araw no samozrejme, u dospelych to chapu, tam prijdes o prijem toho zemreleho, ale dite…
Ted jsem četla, že tam byl další otrávenej, nějaký slovák. Ale nevím přesně kdy, ten měl v těle methanol.Taky v Hurghadě.
@ksafnika byla to spíš reakce na příspěvek kde se dotyčná ptá, že neví na jaké místo by se kromě jídelny při večeři chodilo čepovat do petek