Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dle mého by bylo stejně podezřelé, kdyby našel mrtvolu a v klidu si šel na recepci a tam to oznámil, tohle mi teda přijde přirozenější ![]()
@Michelangelo píše:
Při pitvě našli děvčatům úplně zrosolovatělé žaludky, musely mít příšerné bolesti. A on běžel po jejich smrti klepat na sousední pokoj, navíc ta sousedka půl hodiny předtím slyšela z jejich pokoje příšerný křik (tenhle výraz mě utkvěl v hlavě). Připadne ti normální chování v takové situaci?
Nevíme, zda je manžel vinný nebo ne, takže bych „nevařila z vody“.
@ikyki píše:
pokud to byl kianid ( pardon nevím jak se to píše ) nemusel nikdo prý nic poznat mohli mít klasické bolesti připomínající právě žaludeční obtíže, navrh při tak silném jedu a v okamžiku kdy zemřely obě najednou se předpokládá, že smrt byla rychlá
To ano, jenže to se vracíme na začátek, že jim ten silný jed musel někdo bezprostředně podat, takže někdo z pokoje.
A stejně nevěřím, že by ta smrt byla bez křečí byť krátkých, v tichu a poklidu ![]()
@ikyki píše:
@Michelangelo říkali jsme s manželem, že první co by nás napadlo je běžet do nejbližšího pokoje pro pomoc, a jak jsem psala výše mohli mít bolesti připomínající žaludeční obtíže…žaludek mohl být rozleptán až po smrti
Četla jsem vyjádření toho egyptského lékaře (byl otřesen tím, co viděl místo žaludků). Pak tam bylo vyjádření českého lékaře. Těžko se mi věří, že netrpěly ![]()
@KADLA nepř. píše:
To ano, jenže to se vracíme na začátek, že jim ten silný jed musel někdo bezprostředně podat, takže někdo z pokoje.
A stejně nevěřím, že by ta smrt byla bez křečí byť krátkých, v tichu a poklidu
byl pro pití jed mohl být tam…mě z toho taky vychází on, je to nejlogičtější a nejjednoduší řešení ale nedělám závěry…furt pevně věřím, že on to nebyl…
@Michelangelo píše: Četla jsem vyjádření toho egyptského lékaře (byl otřesen tím, co viděl místo žaludků). Pak tam bylo vyjádření českého lékaře. Těžko se mi věří, že netrpěly
dobre, ale neslyšela by potom sousedka jiný řev?
@Michelangelo četla jsem o jedech a u těch prudkých je to opravdu rychlé a kolikrát fakt člověk ani netrpí
@Kirbisek píše:ježiši, tak že vyletěl z pokoje a začal bouchat na první vedlejší pokoj mi příjde jako normální reakce v šoku, jiní rozrazí dveře a začně řvát „pomoc“, jiný vezme telefon a volá na recepci. Ty sis skálopevně jistá, že v takové situaci umíš „správně“ zareagovat??? Já teda ne
A že jedna paní povídala - na to snad ani nemá cenu reagovat. Jinde psali, že v pokoji bylo celý den ticho, takže to podpořilo teorii, že byly mrtvé celý den
A zrosolovatělý žaludek - jestli to byl prudký jed, nemuseli stihnout ani zareagovat.Nevíme, zda je manžel vinný nebo ne, takže bych „nevařila z vody“.
To „ježíši“ si laskavě odpusť
Právě proto, že jsem byla v tak stresové situaci, tak se mi jeho reakce nezdají. V klidu diskutuji, nic o mě nevíš, tak mě nenapadej a hoď se do klidu ![]()
U našich sousedů v bývalém bytě jednou byla návštěva, pán náhle zemřel, paní v šoku a ta návštěva běžela k nám - k sousedům. A rozhodně ho nezabili. Lidi reagují různým způsobem a není žádný vzorec pro správné chování ve stresujících situacích.
@KADLA nepř. píše:
Koukám, že máme podobné myšlenkové pochody. A přesně pokud jsem na tom tak zle, že nejsem schopná zajistit základní péči pro dítě, tak volám dr., protože se mi během chvíle může ještě přitížit a co dítě se mnou tam?
Taky by mě zajímalo, kam zvracelo a průjmovalo dítě, protože otec řekl, že matka seděla na záchodě a měla u sebe kbelík na zvracení, otec zvracel do umyvadla, o dítěti myslím neříkal vůbec nic
jsem rada, ze to tak nevidim jen ja.No rikal, ze holky mely u postele kbelik do ktereho zvracely.Kdo je vynasel nerekl. Mozna se nasel i se zvratky a sel vzorek na rozbor. Netusim, me moc fakta ne nezajimaji, ale me zarazi celkove chovani, ktere mi nejde na rozum. Z prakticke stranky neni normalni, aby rodic takto zanedbal peci, pokud to nebyl zamer.Ano mohl udelat lepsi aliby a jit na bar, plaz…ale kdo by mu zarucil, ze Monika nezvedne tel.,nebo se nevyplazi pro pomoc na chodbu a vse rupne uz v zacatku. A pak tech 7 minut, behem kterych nikdo do pokoje nevkrocil, ale i tak nekdo podal prudky jed holkam bez povsimnuti i jich do zaludku a stahnul kalhotky.Jo a jeste si od uklizece u dveri vezme nacatou flasku s divnou tekutinou.
@Michelangelo píše:
To „ježíši“ si laskavě odpusťPrávě proto, že jsem byla v tak stresové situaci, tak se mi jeho reakce nezdají. V klidu diskutuji, nic o mě nevíš, tak mě nenapadej a hoď se do klidu
to, že si byla v podobné situaci ale neznamená, že vždy každý v takové situaci bude jednat stejně…já bych taky bouchala na dveře sousedů
@Loki01 píše:
dobre, ale neslyšela by potom sousedka jiný řev?
On se vyjádřil, že křičel a volal Boha. Ale byla to psaná verze. Z jeho úst jsem to neslyšela
Ta sousedka vypověděla, že to byl příšerný křik z jejich pokoje. Půl hodiny před tím, než zaklepal ![]()
@Michelangelo píše:
On se vyjádřil, že křičel a volal Boha. Ale byla to psaná verze. Z jeho úst jsem to neslyšelaTa sousedka vypověděla, že to byl příšerný křik z jejich pokoje. Půl hodiny před tím, než zaklepal
ale to už byly mrtvé dle toho dr, zemřely kolem jedenácté a on to oznámil až kolem čtvrté
@ikyki píše:
@Michelangelo četla jsem o jedech a u těch prudkých je to opravdu rychlé a kolikrát fakt člověk ani netrpí
Snad to tak bylo i v jejich případě ![]()