Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadla nepř.
8.8.13 11:18
@ikyki píše:
@wildcherry Já jen říkám jak jste si tak jistí, že nepomohl, mohli mít příznaky střevní chřipky třeba nechtěla aby se ptal jak jim je, to vím z vlastní zkušenosti když jemi zle říkám manželovi, nemluvit na mě, neptat se mě, nekontrolovat a neházet lítostivé pohledy

A nekontroluješ ani dítě? 8o Když u něj hrozí rychlá dehydratace, která může skončit smrtí? Tam je bohužel i to dítě, ke kterému člověk přistupuje mnohem opatrněji a dr. volá většinou mnohem dřív, než je někdy i potřeba.

• Citovat
  • Upravit
ikyki
8.8.13 11:21
@KADLA nepř. píše:
A nekontroluješ ani dítě? 8o Když u něj hrozí rychlá dehydratace, která může skončit smrtí? Tam je bohužel i to dítě, ke kterému člověk přistupuje mnohem opatrněji a dr. volá většinou mnohem dřív, než je někdy i potřeba.

Ale dyť nikdo z nás neví co se tam dělo, zřeba malou kontrolovala ona a opravdu si myslela, že mají střevní chřipku…kde je psáno, že museli trpět

• Citovat
  • Upravit
5635
8.8.13 11:24
@wildcherry píše:
ne,neobhajujes.Jen rikas o mrtve zene, ze je pipina, protoze nosi letni kozacky a uple tricka.No kdyz si to muze k postave a obliceji dovolit tak co? Lepsi vytahany tricko mamzela, zaprany gatky? Ach jo…chudak i holcicka, ktera nosila slusive obleceni :roll:.

Taky nosím letní kozačky, úplé trička a ještě to potrhávám krátkýma šortkama nebo minisukní :lol: Já si vždycky myslela, jak mi to sekne a přitom jsem pipina z 3. cenové, která si hraje na modelku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asi se na to vykašlu, přiberu 20kg a začnu nosit „čepuaky a gajdavu košulu“ (překlad pro holky z Čech - tepláky a velkou (širokou) košili)
Chudák můj drahý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.8.13 11:28

@araw já jsem právě někde slyšela, že v případě úmrtí plní pouze 1 pojišťovna, ale asi to teda bude nějaká kachna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 11:29
@Kirbisek píše:
Taky nosím letní kozačky, úplé trička a ještě to potrhávám krátkýma šortkama nebo minisukní :lol: Já si vždycky myslela, jak mi to sekne a přitom jsem pipina z 3. cenové, která si hraje na modelku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asi se na to vykašlu, přiberu 20kg a začnu nosit „čepuaky a gajdavu košulu“ (překlad pro holky z Čech - tepláky a velkou (širokou) košili)
Chudák můj drahý :lol: :lol: :lol:

hele všeho moc škodí. Člověk se muže oblikat hezky bez toho aby vypadal jako laciná stetka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.8.13 11:29

@Kirbisek

A kouká ti alespoň kus břicha, případně kus tangáčů? To ještě chybí k dokonalosti. Ne vážně. Když je hezká postava, je to hezké oblečení. Ale přece jen to oblečení o člověku něco řekne. Tenhle druh oblečení je prostě prvoplánový, nedá se nic dělat.

• Citovat
  • Upravit
5453
8.8.13 11:30

@Sunnyess přesně moje slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 11:32

No a jinak teda k te paní. Ano, podle fotek to vypadá, ze bychom spolu asi na jedno nezasly. Ma jinak poskládány žebříček hodnot nez ja, ale to neznamená ze ji máme urazet, ze je pipina.
Hlavne je to jaka byla a jak se oblikala úplne irelevantní, nezasloužíla si umřít s ještě takhle a tak mlada:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.8.13 11:34
@Kirbisek píše:
Chudák můj drahý :lol: :lol: :lol:

fuj! Pipino! Že se nestydíš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@ikyki píše:
@wildcherry Já jen říkám jak jste si tak jistí, že nepomohl, mohli mít příznaky střevní chřipky třeba nechtěla aby se ptal jak jim je, to vím z vlastní zkušenosti když jemi zle říkám manželovi, nemluvit na mě, neptat se mě, nekontrolovat a neházet lítostivé pohledy

Dobre, ale dcerka? Ta urcite opatrovani potrebovala.Ok,dejme tomu, ze si opravdu myslel, ze je to strevni chripka, sam vi, jak mu bylo a v tom ji nechal? Mimo to, dcerka mela 8let, to uz musel behavek par zazit, musel videt Moniku, jak se o ni starala drive.Napr podavani nekutin neustale aspon po lzickach. Pokud vim, ani on sam nikde nerekl, ze by pece probehla, jen ze zvracely obe a lezely, vzali vsichni prasek. Zasobu tekutin na pokoji taky nemeli. Tvrdi, ze na tom byl nejhur, coz neni mozne, kdyz ony zemrely, on ne. I kdyby byl nevinny a posledni davku silneho jedu nepodal, z moralniho hlediska mel pomoc zavolat.Coz nerekl zpetne ani do TV, jen to, jak on moc trpel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114

@Kirbisek :) mluvíš mi z duše - akorát místo kozaček barevný botky na klínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.8.13 11:36

@wildcherry a co když jim kromě běhání na wc nebylo nic jiného a o malou se starala máma, co když mu bylo opravdu zle a Monika mu řekla odpočívej já si s malou lehnu tady…to je právě to, že nikdo neví co tam probíhalo a nikdo se to dle mě ani nedoví

• Citovat
  • Upravit
5635
8.8.13 11:36
@Kobliha51 píše:
@KirbisekA kouká ti alespoň kus břicha, případně kus tangáčů? To ještě chybí k dokonalosti. Ne vážně. Když je hezká postava, je to hezké oblečení. Ale přece jen to oblečení o člověku něco řekne. Tenhle druh oblečení je prostě prvoplánový, nedá se nic dělat.

Hmmm, tak to ne, pupek schovávám od určitého věku a na trčící tanga jsem byla alergická vždycky :mrgreen:

Nevím, tak jako jdu do práce v kostýmku, do hor v outdoor oblečení, tak na letní dovče prostě chodím oblečená v letních kozačkách, mini a úplém tričku…nic vulgárního či „pipinkovského“ na tom nevidím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 11:37

Já nevím, ale potom co jsem viděla soukromá dramata, tak bych se egyptským dr snad nesvěřila, nejspíš si fakt mysleli, že mají Faraona, kdo ví.
Její styl se mi taky líbí, asi jsem divná, sice se tak neoblíkám, ale líbí se mi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.13 11:37
@Virginia píše:
@jannina1 Já se o něj nebojím, mně je ten chlap u pr*ele.
Jen nechápu ty masy, co mají na základě článků v Blesku jasno.

Já třeba ty články nečtu vůbec, na to mi už nezbývá čas :mrgreen: Já si pustila jenom rozhovory s ním na tn.cz, když jsem zahlédla v nočních zprávách, že byly bez kalhotek. Já myslela, že i to dítě, naštěstí ne. takže já shlédla jen otce, jak mluví a fakt nevím, co si o tom myslet, jenom mi nejde do hlavy, proč by je vraždil někdo, kdo je nezná. A to, že v Egyptě jsou průjmy a bolesti břicha ví i malé dítě, ideální místo na otravu, tam se každej s bolestí a průjmem k doktorovi nežene, tady by jistě mamina s dcerou k doktorovi jely :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová