Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
8.8.13 10:06
@Timinka píše:
zatímco vrah to je vyznamenání :lol:

Tedy ty se za něj biješ jako lvice :mrgreen: Aby jsi nebyla zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 10:07
@Timinka píše:
zatímco vrah to je vyznamenání :lol:

ale chápeš to, že on přišel za nevyjasněných okolností o manželku a dcweru a je prostě podezřelý z vraždy???!!! Co ho pořád tak bráníš?? Podezřelý prostě je, ať je vinnen nebo ne. A píše se tu o něm jako o Petrovi, pánovi a tak. Ne o vrahovi. Kdežto jeho manželku tady pár uživatelek nazvalo pipinou. A to pro mě rozhodně urážka je!! Kdyby to bylo naopak, a ona byla podezřelá ze zabití manžela a dcerky, tak by se o ní taky mluvilo jako o podezřelé vražedkyni, ale to není urážka, ale holý fakt!!

• Citovat
  • Upravit
7257
8.8.13 10:08
@araw píše:
S tím souhlasím, já jsem pracovala s klukem, co ubodal toho taxikáře v Jablonci. Tenhle kluk byl fakt milej, hrozně ochotnej, v té době mi děla PC, instaloval systém a pod. Takže do něj bych to, že byl vrah NIKDY!!! neřekla a nemohla jsem věřit vlastním očím :nevim:

Jistě, lidi můžou mít dvě tváře, jinak se chovají v práci, jinak v soukromí za zavřenými dveřmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
@Moodymare píše:
@kuti - zivotni pojisteni nemame nikdo v rodine. To, ze byly pojistene bude hrat proti manzelovi/otci.

Nebude, pokud byla pojištěná jen manželka, ono taky co píšou není tak úplně pravda, dcera mohla být jen na to základní povinné a manželka pak na miliony a media to spoji dohromady. Zodpovědný člověk dneska životní pojištění má a proto to většinu lidí neudiví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@jannina1 píše:
Tedy ty se za něj biješ jako lvice :mrgreen: Aby jsi nebyla zklamaná…

hele já nevím jestli je či není vinen, ale to okamžité odsouzení jenom podle toho, že se netváří tak, jak by lidi chtěli, to se mi moc nelíbí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13714
8.8.13 10:09

Napsala jsem dojem, jaký na mě rodina dělá, jaký na mě dělá dojem muž, žena, dítě.
Nechápu, nač ten jemnocit. Všechny se tu desítky stran přehrabujeme v mršinách. Na základě mediálního obrazu je z chlapa udělaný vrah a psychopat a každý si přisadí to své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 10:11
@Timinka píše:
hele já nevím jestli je či není vinen, ale to okamžité odsouzení jenom podle toho, že se netváří tak, jak by lidi chtěli, to se mi moc nelíbí. :nevim:

a kdo ho odsoudil?! NIKDO!! Ještě nikdo. Ale že je podezřelý z dvojnásobné vraždy, to prostě pravda je a to mu už nikdo neodpáře. Nikdo tady neřekl, ANO, byl to on. Ale že je zabil právě on, je hodně vysoká pravděpodobnost. Hergot ty mě po ránu točíš ženská :twisted: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
1504
8.8.13 10:11

@Virginia Bulvary vydaj jeden clanek namodro, z chlapa delaj skoro vraha, druhej den naruzovo, zas to nakloni na druhou stranu, ze teda vlastne ne, hlavne aby lidi cetli dal a dal 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.8.13 10:12
@Timinka píše:
hele já nevím jestli je či není vinen, ale to okamžité odsouzení jenom podle toho, že se netváří tak, jak by lidi chtěli, to se mi moc nelíbí. :nevim:

Podle toho bych tak člověka nesoudila.Ale chápeš, že on je vlastně jediný který to mohl udělat? Na 100 % to samozřejmě není, ale 90% pravděpodobnost určitě. A reakcím se přece nemůžeš divit! Zemřely zcela nevinně dvě osoby, jedna nevinná holčička! Jestli máš děti, tak pochopíš, že kdo to udělal, je nelidské zvíře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.8.13 10:14
@ksafnika píše:
@Virginia Bulvary vydaj jeden clanek namodro, z chlapa delaj skoro vraha, druhej den naruzovo, zas to nakloni na druhou stranu, ze teda vlastne ne, hlavne aby lidi cetli dal a dal 8)

Jasně, že jde o kšeft. Ale taky jim jde o tom, co nejvíce vypátrat, aby byli nejčtenější. Člověk si musí fakt vybrat, čemu věřit a co je fabulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
8.8.13 10:15

@Bunny puella tak pozor ať ti nepraskne žilka :lol: :lol: já tu čtu jenom odsouzení, žádné možná nebo asi. Už byl včera pasován na psychopata a vraha. A to vše jen protože málo truchlí.

• Citovat
  • Upravit
7257
8.8.13 10:16
@Timinka píše:
@Bunny puella tak pozor ať ti nepraskne žilka :lol: :lol: já tu čtu jenom odsouzení, žádné možná nebo asi. Už byl včera pasován na psychopata a vraha. A to vše jen protože málo truchlí.

I kdyby to neudělal, tak do sympaťáka má tedy daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

@jannina1 No tak pokud nebyli oni tři sami na Měsíci, a on zůstal sám živej ( a i zde by byla možnosti, že to udělala matka, případně dcera) tak je plno lidí, co to mohli udělat.
Jo, je to nejpravděpodobnější a nejlogičtější, ale kde je presumpce neviny? Ten chlap, ať už to dopadne jakkoli, bude pro všechny a napořád vrahem. Kvůli médiím, kvůli lidem, co jim to žerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella

@Timinka já ti nevím, v jiných diskuzích jsi úplně v pohodě, kolikrát se fakt shodneme a tady…mno, žilky mám silný, neboj :lol: :lol: a asi čteme každá jinou diskuzi..já tady čtu i asi, možná… ;)

• Citovat
  • Upravit
13714
8.8.13 10:18
@jannina1 píše:
I kdyby to neudělal, tak do sympaťáka má tedy daleko.

Pověste ho vejš, ať se houpá…není dost sympatickej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová