Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bejbyn píše:
No ale ten pan Petr strávil noc v nemocnici, to už ten prvotní šok odezněl. A po vypumpování žaludku a probdělé noci bych chuť na jídlo neměla, i kdybych nebyla vrah
Já teda naopak při stresu žeru jak pominutá, to jako fakt ![]()
@RyBANA píše:
@wildcherry Můj manžel, po tom, co jeho tatínka odvezli z jeho auta z dálnice sanitkou se silnou mrtvičkou šel do mekáče a ještě mi v klidu volal co si dám - žádný nervy, nic - byl totálně apatický, bylo mu všechno jedno, ale první co ho napadlo bylo, že musí, ale neví proč, do mekáče
To celkem i chapu. Kazda zivotni rana ma stupne vyrovnanosti.Ale zrovna apatii, kterou buhuzel znam, ale nesrovnavam jsem u neho nevidela ani v reportazi, ktere osobne neprikladam duraz. Prave proto, ze nechci hodnotit cloveka pred kamerou, ktery at je, nebo neni vrah.To uz jsou pro me spekulace.Sama unavou a bolesti hlavy padam na hubu a na ostatni ve spolecnosti se smeji jak energicke slunicko. Takze jsem si nazor udelala z jinych duvodu. Clovek umi klamat telem neuveritelne.Kdyz jsem,,potracela,, dnes uz 6letou dcerku, prvni co jsem,,musela,, udelat bylo jit koupit kocarek a pak az odjet do nemocnice na par mesicu na udrzeni, takze i takto chapu absurdni myslenkove pochody. Z neho citim jen jak nejlepe zamaskovat vlastni vinu ![]()
Tak mě napadlo, kdyby jim někdo dal sedativa a jed, tak to by třeba nebyly vzhůru. Jen mě to ted tak napadlo, tím pádem by se nemusely ani hýbat ani by nešly hledat pomoc. Ale nevím, jestli je to vůbec možné.
@n.evill píše:
Takže si myslíš, že je chytré brát úplatky?
Ženský, to jsou konstrukce, možná by bylo dobrý všechny varianty sepsat a poslat těm vyšetřovatelům, určitě je všechno nenapadlo. ![]()
@terinka4444 píše:
Myslíš jako, že nejsem bezchybná a milující manželka![]()
![]()
![]()
ale jsem, jsem milující manželkou doma i na veřejnosti a drobné chybičky, které jsem dřív řešila, tak ty už dávno neřeším, co čtu o těch neskutečných magorech v různých diskuzích tady na emiminu. O to víc si vážím svého, už 23let, pokladu domácího.
nemyslela jsem zrovna tebe
.Ale ruku na srdce, kolik skvelych chlapu vedle sebe ma podvadejici manzelky co mysli rozkrokem na milence(treba) a na verejnosti vystupuji idealisticky(pise se to tak
?).No ja taky nejsem dokonal, je to o souhre a dalsim bla bla bla veceh
.Proto jsem i ja chvilku vahala, ze je nevinny, ale uz si to nemyslim.Moc si preju
I, aby to bylo opacne a ja se budu stydet, omluvim…
@RyBANA píše:
Já teda naopak při stresu žeru jak pominutá, to jako fakt
Já taky, ale přece jenom lehnout si k mrtvé dceři a zjistit, že je mrtvá i manželka, je trochu jiný level, zvlášť když si myslel, že se otrávily jídlem
Ale ta snídaně je asi pořád jen z oblasti spekulací bulváru, který zkraje psal a vlastně i píše spoustu hovadin, nebo on to potvrdil?
Když už se tu řešilo, že pan Petr působil na spoustu lidí špatně z reportáže, tu jsem teda neviděla a asi ani nedokážu posoudit, jak by se chovat přesně měl, i když by mi asi taky chybělo vyjádření, že měl zavolat dr. Nicméně on to tak cítit nemusí. Ovšem pokud fotky byly pro ilustraci šťastné rodiny, tak u mě to způsobilo přesně opačný pocit. Já tam vidím šťasnou mámu, šťastnou dceru, ale otec se zhruba usmíval na jediné fotce, jinak vůbec. Video si pouštět nebudu, tam třeba byl jiný. Ovšem může to být jen můj subjektivní pocit ![]()
@KADLA nepř. píše:
Já taky, ale přece jenom lehnout si k mrtvé dceři a zjistit, že je mrtvá i manželka, je trochu jiný level, zvlášť když si myslel, že se otrávily jídlemAle ta snídaně je asi pořád jen z oblasti spekulací bulváru, který zkraje psal a vlastně i píše spoustu hovadin, nebo on to potvrdil?Když už se tu řešilo, že pan Petr působil na spoustu lidí špatně z reportáže, tu jsem teda neviděla a asi ani nedokážu posoudit, jak by se chovat přesně měl, i když by mi asi taky chybělo vyjádření, že měl zavolat dr. Nicméně on to tak cítit nemusí. Ovšem pokud fotky byly pro ilustraci šťastné rodiny, tak u mě to způsobilo přesně opačný pocit. Já tam vidím šťasnou mámu, šťastnou dceru, ale otec se zhruba usmíval na jediné fotce, jinak vůbec. Video si pouštět nebudu, tam třeba byl jiný. Ovšem může to být jen můj subjektivní pocit
muj taky, neusmiva se nikde a rozhodne je mi na tech fotkach velmi neprijemny
@Loki01 píše:
Jake urazky prosimte?
Nejsi ty nejaka podrazdena?:)
A podivej http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
Me tedy tvoje prispevky take pripadajidocela agresivni a nechapu proc??
Kazdy ma pravo na svuj nazor i kdyz je jiny, nez ten tvuj. Nemusis hned utocit a autora urazet!! ![]()
@sikorka píše:
Tak mě napadlo, kdyby jim někdo dal sedativa a jed, tak to by třeba nebyly vzhůru. Jen mě to ted tak napadlo, tím pádem by se nemusely ani hýbat ani by nešly hledat pomoc. Ale nevím, jestli je to vůbec možné.
Možné je myslím všechno, jen v tomhle případě není kdo a kdy by to udělal. Sedativa nefungují nijak rychle a na druhou stranu jen omezenou dobu, takže to bohužel zase padá jen na manžela ![]()
@KADLA nepř. píše:
Já taky, ale přece jenom lehnout si k mrtvé dceři a zjistit, že je mrtvá i manželka, je trochu jiný level, zvlášť když si myslel, že se otrávily jídlemAle ta snídaně je asi pořád jen z oblasti spekulací bulváru, který zkraje psal a vlastně i píše spoustu hovadin, nebo on to potvrdil?Když už se tu řešilo, že pan Petr působil na spoustu lidí špatně z reportáže, tu jsem teda neviděla a asi ani nedokážu posoudit, jak by se chovat přesně měl, i když by mi asi taky chybělo vyjádření, že měl zavolat dr. Nicméně on to tak cítit nemusí. Ovšem pokud fotky byly pro ilustraci šťastné rodiny, tak u mě to způsobilo přesně opačný pocit. Já tam vidím šťasnou mámu, šťastnou dceru, ale otec se zhruba usmíval na jediné fotce, jinak vůbec. Video si pouštět nebudu, tam třeba byl jiný. Ovšem může to být jen můj subjektivní pocit
to je asi o tom, jak to kdo vnima. zahrat stastnou na fotce, kdyz nejse neni taky nic sloziteho.Tim chci rict, ze videa a fotky u nich nevypovidaji o nicem.Jen kdo je hodne sentimentalne zalozeny a chce, tak v tom najde to urcite rozpolozeni stastne rodinky pred smrti.Ja na tech fotkach vidim hlavne zenu co se rada prsi, ukazuje..usmevave dite na dovolene a chlapa ktery se usmeje automaticky na fotak
…Co vlastne media ukazaly jsou fotky planovane, ne momentky…Video si taky poustet nebudu, nedela mi dobre predstava, ze zivot tak rychle vyprsel.
@Virginia píše: Ženský, to jsou konstrukce, možná by bylo dobrý všechny varianty sepsat a poslat těm vyšetřovatelům, určitě je všechno nenapadlo.
To vis ze jo. A oni se pak budou chlubit nasim perim
@KADLA nepř. píše:
Možné je myslím všechno, jen v tomhle případě není kdo a kdy by to udělal. Sedativa nefungují nijak rychle a na druhou stranu jen omezenou dobu, takže to bohužel zase padá jen na manžela
na utlumeni leda prasky na spani, ale ty by se prokazaly v krvi.Coz pachatel nechtel.Mela to byt prece otrava, ne vrazda.
@kuti píše:
Me tedy tvoje prispevky take pripadajidocela agresivni a nechapu proc??
Kazdy ma pravo na svuj nazor i kdyz je jiny, nez ten tvuj. Nemusis hned utocit a autora urazet!!
To ti ale jenom tak pripada ![]()
@KADLA nepř. píše:
Mám úplně stejný dojem. Přitom jsem z dnešní reportáže, tedy jeho projevu, měla úplně jiný pocit, než včera. Bylo mi ho líto. Všimla jsem si i jeho červených očí a myslela jsem si, že to má z pláče. Pak jsem si všimla, že na těch fotkách má úplně stejný oči ![]()
Umíte se trochu vžít do jeho situace? Před týdnem ztratil ženu a holčičku
, zůstal úplně sám v cizí zemi, po té nejhorší ztrátě, co může člověk zažít. Jeho myšlenky a bolest ho provází každou vteřinu. Možná je v šoku a ještě mu to nedošlo. Nebo je tak neuvěřitelně silný. Nebo zná skutečnou pravdu.
Něco jsem našla a snad je to jenom nějaká kachna ![]()
Mám čerstvý info!!! Kámoš dělá v pojištovně a říkal, že tohodle chlápka viděl ve středu před odjezdem u nich na pobočce a ted nebudete věřit kdo mu dělá osobního pojištováka. Bratr toho chlápka, údajně Kramnýho nejlepšího přítele, co šaškoval v pondělí pro tn.cz. A tenhle chlápej prej má už za sebou nějaký machinace kolem pojistných podvodů, je to prej „známná firma“ a hajzl na druhou.