Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
7.8.13 21:43
@Loki01 píše:
Vubec ne. Proto nedelam zadne zavery:) Mozna je zabil on, mozna ne.

Ok, takze to na tebe vubec nijak nepusobi a nemas zatim na to zadnej nazor. ok. Na tom neni nic spatnyho, stejne jako nejakej dojem z toho mit.
A k tem kostatum- jakou jinou informacni hodnotu nez nenapadne urazlivou to teda melo? :-) Me se to nijak nedotyka, ale jasnej vzkaz tam je. Ja timhle stylem s druhyma lidma nediskutuju, kdyz mi dojdou argumenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.8.13 21:44
@Loki01 píše:
Bum, promluvil vedec.
Huraaa:)
Urcite, jen si pockame kvuli Ramadanu. A druha pitva teda v cr nebude? Jsem mela pocit, ze to nekdo zminoval.

No, a já si budu radši dál zkoumat svoje breberky a počkám si na výsledek vyšetřování, přece jen, zvědavá jsem samozřejmě taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 21:44
No moje slova
@Antonie Bolavá píše:
Holky, vy co si myslíte, že on to udělal - dokážete si představit, že by někdo takhle de*ilně naplánoval vraždu?? Byl s nimi sám na dovolené, tudíž podezření padá okamžitě na něj, protože jako jediný mohl mít nějaký motiv. V době smrti dokonce s nimi sám v apartmá, absolutně bez snahy zajistit si alibi alespoň posedáváním v hotelovém baru :nevim: Jako nevím, ale takhle provést vraždu, to už by se mohl jít po tom rovnou sám udat. Každý, kdo alespoň jednou četl jedenu detektivku od A. Christie, by to udělal líp. Něco jiného je vražda v afektu, ale tohle by muselo být plánované.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 21:45

http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

vtomhle článku píšou o kyanidu.

Příznaky otravy kyanidem
Nastupují po požití po minutách, nejvýše po desítkách minut. Typicky se objevuje nevolnost, zvracení, bolesti hlavy a v srdeční krajině, pocit horka ve tvářích, hučení v uších, závratě.
Vzniklý nedostatek kyslíku ve tkáních vede k prohloubenému dýchání. Postižený zpravidla zvrací, má nutkání na stolici a je celkově malátný. V další fázi otravy nastupují závažné poruchy dýchání a následně i srdeční činnosti. I několik minut po zástavě dechu však funguje srdeční činnost, je tedy možné umělým dýcháním a podáním protijedu dotyčného zachránit.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

otec seděl v pokoji. Neříkejte mi, že by nepřiběhl pomoci manželce a dceři, kdyby slyšel, že nemůžou dýchat! Každej normální by naběhl a volal pomoc. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2002
7.8.13 21:45

@RyBANA a myslis ze kvuli tomu jim nejak rapidne klesl tusismus? Podle me teda ne, Egypt je stale vyhledavanou a zadanou destinaci. V dobe tech nejvetsich nepokoju asi klesl, ale ted se to urcite zase vraci do normalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.8.13 21:47
@jannina1 píše:
Myslíš, že takhle uvažoval? Třeba si myslel, že se to tam snáz zakamufluje, svede to na jídlo apod. Spoléhal na to, že tam jsou nepokoje, že se třeba ani vpořádně vyšetřovat nebude. O dopadení třeba ani nepřemýšlel..

no při plánované vraždě by snad tak uvažoval každej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.8.13 21:48
@Bunny puella píše:
je to nelogický, strašně moc. Já si pořád říkám, že to chtěl udělat (pokud fakt vraždil on),jako nešťastnu náhodu. Otrava. A byl by jako chudák, který přišel o rodinu…takhle je zatím hlavním podezřelým…a teď si možná rve hlavu a říká si, jestli ho fakt nečeká provaz…

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@Sepishka píše:
Ok, takze to na tebe vubec nijak nepusobi a nemas zatim na to zadnej nazor. ok. Na tom neni nic spatnyho, stejne jako nejakej dojem z toho mit.
A k tem kostatum- jakou jinou informacni hodnotu nez nenapadne urazlivou to teda melo? :-) Me se to nijak nedotyka, ale jasnej vzkaz tam je. Ja timhle stylem s druhyma lidma nediskutuju, kdyz mi dojdou argumenty.

ja jsem zvědavá jak to dopadne.
Me udivilo, ze jako Dr co děla diagnózy na zaklade faktu by jsi se takhle nechávala unášet. To je vse:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131

Mě teda fascinuje, kolik lidí ví, jak přemýšlí člověk, který plánuje vraždu…vy s tím máte nějaké zkušenosti? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
7.8.13 21:49

@jannina1 pokud nekdo zaludek na na predem promyslenou vrazdu, tak vetsinou neveri, ze se na nej prijde

• Citovat
  • Upravit
8814
@alenka84 píše:
No, a já si budu radši dál zkoumat svoje breberky a počkám si na výsledek vyšetřování, přece jen, zvědavá jsem samozřejmě taky :)

Ja jsem tak zvědavá, ze se zítra asi probudím a bude mi 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
@petruska2013 píše:
A co kdyz matka podala jed dceri a pak sobe treba na venek vypadali jako stastna rodinka a doma s nim mohla mit peklo

taky moznost

• Citovat
  • Upravit
19131
7.8.13 21:51
@Loki01 píše:
Ja jsem tak zvědavá, ze se zítra asi probudím a bude mi píše: Více

no na to bacha, myslím, že takhle rychle to nevyřeší, tak abyses toho dožila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401

@Loki01 Ale ja se nenechavam unaset- ja tu nejsem v pozici, abych rozhodovala o neci vine. Ja jen rikam, jak to cely na me pusobi a jakej z toho dojem- to je obrovskej rozdil. Samozrejme nejakej nazor mam, pokud bude nespravnej, tak uznam, ze jsem se zmylila a krivdila jsem mu. Zatim nemam vubec duvod svuj nazor menit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@alenka84 píše:
Mě teda fascinuje, kolik lidí ví, jak přemýšlí člověk, který plánuje vraždu…vy s tím máte nějaké zkušenosti? 8o
:lol: no taky o tom občas uvažuju :andel: No ne, ale plánovaná vražda, to by přece přemýšlel alespoň trochu, ne? Minimálně teda nějaké to alibi. Tohle je přeci úplně absurdní!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová