Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sepishka píše:
A kdyz uz jsem teda podrobena takovy kritice, tak nevim, co je spatnyho na tom snazit se kriticky premejslet? Nezohlednuju nepotvrzeny informace- vychazim ciste z toho, co rekl on sam a co vim na zaklade svyho vzdelani- udelam si nejakej nazor a reknu ho i s tim rizikem, ze se mylim…Neni to lepsi nez si pro jistotu nemyslet nic a jen prudit? Ja svyma nazorama nikomu neublizuju,
Ja s tebou souhlasim.
@alenka84 píše:
no hlavně by byl podle mě v ohrožení i ten otec…kyanovodíku stačí k otravě celkem málo, a z těch těl by se podle mě uvolňoval do okolí, ale nevím
podívej se na ten odkaz, tam to popisuji.
@Loki01 tak hned prvni veta the hypostasis is said to be brick-red…on tvrdil ze byly fialovy
@Loki01 píše:
Někdy lepta.
http://cyanidepoisoning.blogspot.de/…finding.html?m=1
Ja si prave myslím, ze toho drží v tajnosti hodne.Příspěvek upraven 07.08.13 v 21:07
Jako kdo? Egyptští vyšetřovatelé?
@Loki01 píše:
podívej se na ten odkaz, tam to popisuji.
jo, už to čtu, zajímavé ![]()
@Sepishka píše:
@Timinka Tak definuj kvalitni informaci…Jeho televizni vystup neni verohodnej zdroj? Vysledky pitvy byly nekym zpochybneny? To jsou v podstate jediny dve veci, ze kterych vychazim.
Jeho televizní výstup - jak víš, že není sestříhaný? že neuveřejnili jen něco? A pitva? pokud vím, tak na definitivní výsledky se čeká a oni to vyčůraně táhnou a od půlnoci až do pondělka je státní svátek. Takže máme utěráček. Jak víš, že mezitím nechtějí například manipulovat s důkazy?
@Sněhurka a nelinka píše:
No ne prasácký, ale neetický, tohle nechápu
@Timinka píše:
Jeho televizní výstup - jak víš, že není sestříhaný? že neuveřejnili jen něco? A pitva? pokud vím, tak na definitivní výsledky se čeká a oni to vyčůraně táhnou a od půlnoci až do pondělka je státní svátek. Takže máme utěráček. Jak víš, že mezitím nechtějí například manipulovat s důkazy?
Nechtějí. Končí ramadán a to se v žádné muslimské zemi nic nehne.
@Timinka to víš že jo…všechno je sestříhaný, zfalšovaný, všichni si vše co bylo řečeno vycucali z prstu a on je Petr ve skutečnosti sluníčkový otec a manžel, který teď pláče v Egyptě do polštáře.
![]()
The stomach lining may be badly damaged and can present a blackened, eroded surface, by altered blood staining the stripped mucosa. Takto ten vzhled popisovanej nebyl…mluvili vylozene o houbovity konzistenci a pokud si pamatuju dobre tak o sedavy barve.
@saracenka30 píše:
Nechtějí. Končí ramadán a to se v žádné muslimské zemi nic nehne.
třeba lékař -vyšetřovatel nebo kdokoliv není muslim
navíc ramadán byl už když začali vyšetřovat ne? ať neplkám blbosti, ale netrvá měsíc?
@Bunny puella píše:
dokázat nevinu takovýma fotkama? Vždyť co z nich vyčteme? Nic, prostě žena vyfocená na dovče. Mě to příjde neetický, aby celej národ koukal na fotky týden zesnulé krásné ženy. Na fotkách žádné důkazy o Petrově nevině rozhodně nejsou.
Hlavnw pokud by to planoval, proc se na fotkach schvalne netvarit dokonale, ze? Pokud nekdo planuje, toto je podle me uz malickost.
@Sepishka píše:
@Loki01 tak hned prvni veta the hypostasis is said to be brick-red…on tvrdil ze byly fialovy
Tak to bylo jeho vnimani, ze?…
@terinka4444 píše:
Zkus na chvíli připustit, že je nezabil, a zkus se na chvíli vžít do jeho situace, jsi sám, v egyptě, čelíš vyšetřování z vraždy své manželky a dítěte, reálně ti hrozí, že můžeš být souzen v Egyptě a odsouzen k trestu smrti, nikdo tinepomůže, nikdo nemyslí na tebe, pro ostatní jsi vrah a zrůda, použiješ přeci všechno, co tě napadne, abys přesvědčila, žes je milovala a neublížila bys jim.
Tak za za této situace by mi na lidech asi nezáleželo vůbec. A co bude se mnou bych v takové bolesti neřešila.
@Bunny puella to netvrdím, zrovnat tak nebudu psát, že je psychopat protože do polštáře pláče málo