Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
7.8.13 21:14

@Timinka Sestrihany to byt mohlo, ale to co rekl proste rekl a to jakym zpusobm hovoril, taky nikdo ovlivnit nemohl. Pitva je hotova, ceka se jen na vysledky toxikologickych testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.8.13 21:14
@Timinka píše:
třeba lékař -vyšetřovatel nebo kdokoliv není muslim ;) navíc ramadán byl už když začali vyšetřovat ne? ať neplkám blbosti, ale netrvá měsíc?

Ramadán byl, ale na konci ramadánu je velký svátek a ten bude zítra nebo pozítří a během tohohle období nic dělat nebudou. Je to tak naprosto normální, proto se bude muset čekat na podrobnější zprávy až po skončení oslav.

• Citovat
  • Upravit
8814
7.8.13 21:15
@Sepishka píše:
The stomach lining may be badly damaged and can present a blackened, eroded surface, by altered blood staining the stripped mucosa. Takto ten vzhled popisovanej nebyl…mluvili vylozene o houbovity konzistenci a pokud si pamatuju dobre tak o sedavy barve.

Ja jsem zapomnela, ze ty vlastne beres cokoli co napise Blesk za tesane v kameni. A taky nezapomen, ze ne kazdy bude jako podle knizky. Proto tam taky pisou CAN a ne WILL.
Jestli jsi MuDra toz potes koste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@Timinka píše:
Jeho televizní výstup - jak víš, že není sestříhaný? že neuveřejnili jen něco? A pitva? pokud vím, tak na definitivní výsledky se čeká a oni to vyčůraně táhnou a od půlnoci až do pondělka je státní svátek. Takže máme utěráček. Jak víš, že mezitím nechtějí například manipulovat s důkazy?

Teda ty za toho otce nějak lobuješ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@Timinka píše:
Jeho televizní výstup - jak víš, že není sestříhaný? že neuveřejnili jen něco? A pitva? pokud vím, tak na definitivní výsledky se čeká a oni to vyčůraně táhnou a od půlnoci až do pondělka je státní svátek. Takže máme utěráček. Jak víš, že mezitím nechtějí například manipulovat s důkazy?

a ty koukáš hodně na kriminálky, že jo :lol: :lol: určitě, všichni mají zájem falšovat důkazy české rodinky…

• Citovat
  • Upravit
8814
7.8.13 21:16
@saracenka30 píše:
Jako kdo? Egyptští vyšetřovatelé?

Jo. Ja se jim nedivim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.8.13 21:16
@Loki01 píše:
Ja jsem zapomnela, ze ty vlastne beres cokoli co napise Blesk za tesane v kameni. A taky nezapomen, ze ne kazdy bude jako podle knizky. Proto tam taky pisou CAN a ne WILL.
Jestli jsi MuDra toz potes koste.

no hele mně se to na otravu kyanidem teda taky moc nezdá…bejt vrah, tak se docela bojim jim něco takovýho podat a zůstat s nima v jedný místnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 21:17
@Bunny puella píše:
a ty koukáš hodně na kriminálky, že jo :lol: :lol: určitě, všichni mají zájem falšovat důkazy české rodinky…

Tak to od vas sedi Jessico :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401

@Loki01 Jasne, ale VUBEC nikde tam neni napsano, ze by ten zaludek MOHL vypadat tak, jak byl popsan patologem. Blesk jsem necetla :-) Jdu potesit koste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@Loki01 píše:
Jestli jsi MuDra toz potes koste.

Víš ono se musí v Blesku umět číst. Nemůžeš ale samo všemu věřit. Někdy jsou ale s informacemi napřed. To si ale nepřiznáš, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@Timinka píše:
@Bunny puella to netvrdím, zrovnat tak nebudu psát, že je psychopat protože do polštáře pláče málo

ale já taky nikde nepsala, že by měl být psychopat…netvrdím, že je určitě vrah, ale zase z toho nedělám kovbojku ve smyslu, že všichni chtějí zakrýt důkazy, rozhovory jsou sestříhaný apod…to už prostě přeháníš ;)

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
7.8.13 21:18

@saracenka30 spíš jsem to chtěla napsat tak, že se na to můžeme dívat i z jiného úhlu pohledu. Třeba to schválně natahovali aby měli čas něco zamaskovat, I těla odevzdávají déle,… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8814
7.8.13 21:19
@alenka84 píše:
no hele mně se to na otravu kyanidem teda taky moc nezdá…bejt vrah, tak se docela bojim jim něco takovýho podat a zůstat s nima v jedný místnosti :think:

Jezis…Ja jsem ale nerekla, ze byly otravene kyanidem.
My jsme se bavily o jedu, ktery lepta zaludek, ale to samotne poleptani neni to co je smrtelne.
Uz je to samozrejme prevracene a dohadujeme se o barve tel a konsistenci zaludku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.8.13 21:19

@Timinka
Těžko. To, co my tady můžeme vnímat jako „natahování“, je tam naprosto běžný postup. Oni se nikam neženou. :).

• Citovat
  • Upravit
5998
7.8.13 21:20

Nečetla jsem celou diskuzi, ale zarazilo mě, když jeho sestra i on tvrdili, že nechápou, proč lékaři lžou o tom, kde ležela těla. On tvrdí, že na posteli a lékař, že na zemi teď nevím kolik cm od sebe. Ale on přeci říkal, že tam na jeho popud jako první přiběhla sousedka a viděla tu hrůzu. Tak vyslechl někdo ji? Je někde uveřejněno, co ona vypověděla, kde teda ta těla ležela? Mě by to zajímalo, kdyby na zemi, tak je jasné, že on lže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová