Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@N. evill píše:
Ten slavný bulvár psal třeba i to, že všichni (i p. monika) volali den předtím domů, že mají zažívací potíže. Takže si to vymyslela ona do telefonu? Co je teda pravda? ¨Vždyť z těch článků se nedá vůbec nic usuzovat. Nejdřív napíšou, že volali na moravu, že mají zažívací potíže a pak, že lékař vyvrátil to, že by měli jakékoliv obtíže…
- Volali domů a všichni lhali, že mají zažívací potíže
- Domů nevolali a vymyslel si to bulvár
- Volali domů, a zažívaci obtíže opravdu měli a lže lékař
- Všechno si vymyslel bulvár
![]()
ne, lékař vyvrátil průjem a to je rozdíl…zvracet třeba mohli, nevím, to už jsou dohady
@Timinka Tak neco si myslim, to snad muzu…Jestli se prokaze, ze melu kraviny, tak me muzete kamenovat ![]()
Kdoví jak vše bylo, nicméňě dávat fotky a videa ty dny před smrtí, to už je fakt úlet
To je prasácký, je to hňup ![]()
@rachel55 píše:
http://tn.nova.cz/…onadu-a.html tohle uz je na me silny kafe, m ze uvolnuje jejich fotky a video, aby vyvratil podezreni???Pokud je nezabil, tak ceho se tak boji, kazdy jsme jiny, ale ja si vazne nedovedu predstavit se takhle v jeho kuzi chovat, me se to stat, tak v tu chvili nebudu absolutne uvazovat o sobe a o tom, co o me pise tisk
Tady se pise, ze je nasel mrtve po navratu z recepce. Tam byl ale v tech 9hod a umrti ohlasil ve 4, ne?? Uz se v tom ztracim.
A tu vodu s kolou uz tedy ani nepili? To ji pil jen on?? A to si ji naredenou donesl z te recepce? Nekde drive uvedl, ze nechape, jak by zena tu vodu zvladla naredit…a ja nechapu, proc sel pro vodu, kdyz meli na pokoji colu?? Ta je preci na zaludek nejlepsi ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
Kdoví jak vše bylo, nicméňě dávat fotky a videa ty dny před smrtí, to už je fakt úletTo je prasácký, je to hňup
Tak zase je to pro něj jediná možnost, jak třeba dokázat svou případnou nevinnu. Mě na tom nic prasáckého teda nepřišlo.
@Sepishka samozřejmě,že můžeš
Jen by to možná chtělo používat slova jako zřejmě nebo myslím si…
Je vtipné sledovat jak málo stačí aby se člověk stal vinným.
@kuti píše:
Tady se pise, ze je nasel mrtve po navratu z recepce. Tam byl ale v tech 9hod a umrti ohlasil ve 4, ne?? Uz se v tom ztracim.
A tu vodu s kolou uz tedy ani nepili? To ji pil jen on?? A to si ji naredenou donesl z te recepce? Nekde drive uvedl, ze nechape, jak by zena tu vodu zvladla naredit…a ja nechapu, proc sel pro vodu, kdyz meli na pokoji colu?? Ta je preci na zaludek nejlepsi
tady už nechápeme asi nikdo nic. Protože to je tak zamotaný…
A kdyz uz jsem teda podrobena takovy kritice, tak nevim, co je spatnyho na tom snazit se kriticky premejslet? Nezohlednuju nepotvrzeny informace- vychazim ciste z toho, co rekl on sam a co vim na zaklade svyho vzdelani- udelam si nejakej nazor a reknu ho i s tim rizikem, ze se mylim…Neni to lepsi nez si pro jistotu nemyslet nic a jen prudit? Ja svyma nazorama nikomu neublizuju,
@RyBANA píše:
Tak zase je to pro něj jediná možnost, jak třeba dokázat svou případnou nevinnu. Mě na tom nic prasáckého teda nepřišlo.
dokázat nevinu takovýma fotkama? Vždyť co z nich vyčteme? Nic, prostě žena vyfocená na dovče. Mě to příjde neetický, aby celej národ koukal na fotky týden zesnulé krásné ženy. Na fotkách žádné důkazy o Petrově nevině rozhodně nejsou.
No však, jak se té holčičky ptali co pije, bože můj chudinka
to mi bylo uplně zle ![]()
@Timinka píše:
@Sepishka mně se líbí jak máš jasnoškoda, že nemůžeš pomoci vyšetřovatelům v Egyptě. To už by možná stihli i vykonat trest
Prijde mi, ze vysetrovatele v Egypte maji sice nejake domnenky, ale prilis nevysetruji.
Jinak by ho snad aspon vystehovali z toho pokoje a prostor zapecetili, nez bude ohledano misto cinu!
A jeho tedy taky nechapu, ze v tom samem pokoji muze bydlet, at uz je zabil kdokoliv. Ja bych se urcite nechala prestehovat na jiny typ pokoje. ![]()
No ne prasácký, ale neetický, tohle nechápu
Co je na tom neetické? Pokud není vinen (netuším jestli je nebo není) tak nejen že přišel o celou svou rodinu, ale hrozí mu vězení nebo trest smrti. Takže docela bych chápala, že potlačil jejich smrt, a řeší jak se dostat do ČR. Až pak se může hroutit. V krizi prvně řešíš a až pak se hroutíš.
No však, jak se té holčičky ptali co pije, bože můj chudinkato mi bylo uplně zle
koho se ptali, jaké holčičky?
Ten slavný bulvár psal třeba i to, že všichni (i p. monika) volali den předtím domů, že mají zažívací potíže. Takže si to vymyslela ona do telefonu? Co je teda pravda? ¨
Vždyť z těch článků se nedá vůbec nic usuzovat. Nejdřív napíšou, že volali na moravu, že mají zažívací potíže a pak, že lékař vyvrátil to, že by měli jakékoliv obtíže…