Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
n. evill
7.8.13 20:13
@Sepishka píše:
@terinka4444 No…A proc teda pan tvrdi ze zvracely skoro celej den? Ze zvracel i on? Ze dokonce mely prujem, coz pitva vyvratila…

Ten slavný bulvár psal třeba i to, že všichni (i p. monika) volali den předtím domů, že mají zažívací potíže. Takže si to vymyslela ona do telefonu? Co je teda pravda? ¨

1. Volali domů a všichni lhali, že mají zažívací potíže
  2. Domů nevolali a vymyslel si to bulvár
  3. Volali domů, a zažívaci obtíže opravdu měli a lže lékař
  4. Všechno si vymyslel bulvár

Vždyť z těch článků se nedá vůbec nic usuzovat. Nejdřív napíšou, že volali na moravu, že mají zažívací potíže a pak, že lékař vyvrátil to, že by měli jakékoliv obtíže… :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
7.8.13 20:15
@N. evill píše:
Ten slavný bulvár psal třeba i to, že všichni (i p. monika) volali den předtím domů, že mají zažívací potíže. Takže si to vymyslela ona do telefonu? Co je teda pravda? ¨
  1. Volali domů a všichni lhali, že mají zažívací potíže
  2. Domů nevolali a vymyslel si to bulvár
  3. Volali domů, a zažívaci obtíže opravdu měli a lže lékař
  4. Všechno si vymyslel bulvár
Vždyť z těch článků se nedá vůbec nic usuzovat. Nejdřív napíšou, že volali na moravu, že mají zažívací potíže a pak, že lékař vyvrátil to, že by měli jakékoliv obtíže… :nevim: :nevim:

ne, lékař vyvrátil průjem a to je rozdíl…zvracet třeba mohli, nevím, to už jsou dohady

• Citovat
  • Upravit
2401
7.8.13 20:16

@Timinka Tak neco si myslim, to snad muzu…Jestli se prokaze, ze melu kraviny, tak me muzete kamenovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.13 20:17

Kdoví jak vše bylo, nicméňě dávat fotky a videa ty dny před smrtí, to už je fakt úlet :roll: To je prasácký, je to hňup :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
7.8.13 20:19
@rachel55 píše:
http://tn.nova.cz/…onadu-a.html tohle uz je na me silny kafe, m ze uvolnuje jejich fotky a video, aby vyvratil podezreni???Pokud je nezabil, tak ceho se tak boji, kazdy jsme jiny, ale ja si vazne nedovedu predstavit se takhle v jeho kuzi chovat, me se to stat, tak v tu chvili nebudu absolutne uvazovat o sobe a o tom, co o me pise tisk

Tady se pise, ze je nasel mrtve po navratu z recepce. Tam byl ale v tech 9hod a umrti ohlasil ve 4, ne?? Uz se v tom ztracim.
A tu vodu s kolou uz tedy ani nepili? To ji pil jen on?? A to si ji naredenou donesl z te recepce? Nekde drive uvedl, ze nechape, jak by zena tu vodu zvladla naredit…a ja nechapu, proc sel pro vodu, kdyz meli na pokoji colu?? Ta je preci na zaludek nejlepsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
@Sněhurka a nelinka píše:
Kdoví jak vše bylo, nicméňě dávat fotky a videa ty dny před smrtí, to už je fakt úlet :roll: To je prasácký, je to hňup :roll:

Tak zase je to pro něj jediná možnost, jak třeba dokázat svou případnou nevinnu. Mě na tom nic prasáckého teda nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1

@Sepishka samozřejmě,že můžeš ;) Jen by to možná chtělo používat slova jako zřejmě nebo myslím si…
Je vtipné sledovat jak málo stačí aby se člověk stal vinným.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
7.8.13 20:20
@kuti píše:
Tady se pise, ze je nasel mrtve po navratu z recepce. Tam byl ale v tech 9hod a umrti ohlasil ve 4, ne?? Uz se v tom ztracim.
A tu vodu s kolou uz tedy ani nepili? To ji pil jen on?? A to si ji naredenou donesl z te recepce? Nekde drive uvedl, ze nechape, jak by zena tu vodu zvladla naredit…a ja nechapu, proc sel pro vodu, kdyz meli na pokoji colu?? Ta je preci na zaludek nejlepsi :nevim:

tady už nechápeme asi nikdo nic. Protože to je tak zamotaný…

• Citovat
  • Upravit
7.8.13 20:20

No ne prasácký, ale neetický, tohle nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 20:21

A kdyz uz jsem teda podrobena takovy kritice, tak nevim, co je spatnyho na tom snazit se kriticky premejslet? Nezohlednuju nepotvrzeny informace- vychazim ciste z toho, co rekl on sam a co vim na zaklade svyho vzdelani- udelam si nejakej nazor a reknu ho i s tim rizikem, ze se mylim…Neni to lepsi nez si pro jistotu nemyslet nic a jen prudit? Ja svyma nazorama nikomu neublizuju,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 20:22
@RyBANA píše:
Tak zase je to pro něj jediná možnost, jak třeba dokázat svou případnou nevinnu. Mě na tom nic prasáckého teda nepřišlo.

dokázat nevinu takovýma fotkama? Vždyť co z nich vyčteme? Nic, prostě žena vyfocená na dovče. Mě to příjde neetický, aby celej národ koukal na fotky týden zesnulé krásné ženy. Na fotkách žádné důkazy o Petrově nevině rozhodně nejsou.

• Citovat
  • Upravit
7.8.13 20:23

No však, jak se té holčičky ptali co pije, bože můj chudinka :,( to mi bylo uplně zle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
7.8.13 20:24
@Timinka píše:
@Sepishka mně se líbí jak máš jasno ;) škoda, že nemůžeš pomoci vyšetřovatelům v Egyptě. To už by možná stihli i vykonat trest

Prijde mi, ze vysetrovatele v Egypte maji sice nejake domnenky, ale prilis nevysetruji.
Jinak by ho snad aspon vystehovali z toho pokoje a prostor zapecetili, nez bude ohledano misto cinu!

A jeho tedy taky nechapu, ze v tom samem pokoji muze bydlet, at uz je zabil kdokoliv. Ja bych se urcite nechala prestehovat na jiny typ pokoje. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
No ne prasácký, ale neetický, tohle nechápu :nevim:

Co je na tom neetické? Pokud není vinen (netuším jestli je nebo není) tak nejen že přišel o celou svou rodinu, ale hrozí mu vězení nebo trest smrti. Takže docela bych chápala, že potlačil jejich smrt, a řeší jak se dostat do ČR. Až pak se může hroutit. V krizi prvně řešíš a až pak se hroutíš.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
No však, jak se té holčičky ptali co pije, bože můj chudinka :,( to mi bylo uplně zle :roll:

koho se ptali, jaké holčičky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová