Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bejbyn Úkony trestního řízení znamená že začnou vyšetřovat (jinak by nemohla třeba proběhnout pitva ) ne obviňovat ![]()
@Timinka Ja nerikam, ze je. Jen rikam, ze se chova tak, jak se v podobnych situacich psychopati chovaji. Velmi rada se budu mylit, ikdyz tem dvema to zivot uz nevrati.
@Semyaza píše:egypt se řeší, ale vražda mladé ženy v Indii ne
tam nejsou ty vypráskaný arabáči víš ![]()
@Jasněnkaa píše:
tam nejsou ty vypráskaný arabáči víš
no jo. Arabáči hnusní zlí!!!
![]()
@bejbyn píše:
Ta už je objasněná, zabil ji její přítel, přiznal se
já vím, že je. Ale ona to není taková senzace ![]()
@saracenka30 píše:
To je podle mě hloupost. Víš, kolik protivných a nespokojených turistů tam mají? To by bylo otrávených, pokud by to řešili takhle.
přesně, já vysírala kvli pokoji minimálně 3×, jednou kvůli odpadu ve vaně atd ![]()
@saracenka30 píše:
To je podle mě hloupost. Víš, kolik protivných a nespokojených turistů tam mají? To by bylo otrávených, pokud by to řešili takhle.
@Semyaza píše:![]()
asi tak, byla bych první mezi mrtvými
![]()
![]()
to je pravda, ty jsi hrozná vysírka ![]()
@Anonymní píše:
@bejbyn Úkony trestního řízení znamená že začnou vyšetřovat (jinak by nemohla třeba proběhnout pitva ) ne obviňovat
No právě, vyšetřovat! Proč by se jinak vyšetřovalo u nás a ne jenom u nich.Asi už mají nějaké důkazy
Jo a máš pravdu, nejdřív se vyšetřuje a pak obviňuje ![]()
@mili84 píše:
Na nově neříkali-já naopak tvrdím opak-nova se ho zastává… A říkal ON, ne nova, v rozhovoru… na jeho místě bych do televize vůbec nelezla a už vůbec bych přes ní nevyzývala ambasádu a jiné o pomoc-to se dělá jinak a ne přes TV… mimoto-budou dělat pitvu i u nás ve FN OstravaTak třeba bude brzo jasno Ať j to tak či onak-dělá ze sebe chudáčka přes bulvár a furt mele jen já, já, já… Kdo tvrdí, že takhle se chová člověk s takovou ztrátou, tak žádnou takovou neprožil…
odkud máte až takové info jen mě to zajíma ze zvědavosti a pak i otázka na další jak můžete vědět že ta mala nebyla jeho četla jsem to tady od více uživatelek
@Jasněnkaa píše:
to je pravda, ty jsi hrozná vysírka
proto nejezdím do takových zemí
![]()
@Jasněnkaa píše:
přesně, já vysírala kvli pokoji minimálně 3×, jednou kvůli odpadu ve vaně atd
To je jenom takové hledání, proč by je třeba otrávil někdo z personálu, musí být důvod, protože těžko lze věřit tomu, že by se nějaký záludný terorista zaměřil na dvě češky a číhal u jejich jídla s kyanidem v kapse.
@lilie12 píše:ČT 24…
odkud máte až takové info jen mě to zajíma ze zvědavosti a pak i otázka na další jak můžete vědět že ta mala nebyla jeho četla jsem to tady od více uživatelek
@Heineken píše:
@zikado
Napřed jsem si myslel že to otec nebyl určitě, pak když vystoupil s prohlášním ředitel nemocnice, tak jsem si zase myslel že to udělal, ale teď si myslím, že ne, že to byl někdo jinej.
Ještě bych pochopil, že se někdo chce zbavit manželky, ale zavraždit dítě, to nikdy nepochopím a taky mi není jasné, proč by je vraždil na dovolené.
proc by je vrazdil na dovolene? Protoze v Egypte ma hodne lidi problemy se stravou a rikal si, ze se to treba „ztrati“a hodi se to na to jidlo..