Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
7.8.13 17:56

@Bunny puella Někdo na to prostě nemá a řeší to takhle

• Citovat
  • Upravit
8814
7.8.13 17:56
@KADLA nepř. píše:
Aby z toho nevylezlo, že tím mysleli cestovní pojištění ;)
Pokud bylo dítě pojištěno životní pojistkou na vysokou částku, tak to podivné bude, protože když jsem pojišťovala děti, tak to vždy bylo koncipované na úraz nebo spoření, částka na smrt se tam nastavit dala, ale běžně pojistka počítá s nějakou minimální částkou pro smrt a pojišťováci vůbec nepočítali s tím, že bych tuto částku zvyšovala.

Tak ja jsem to tak pochopila hned, ze jde o cestovni pojistku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 17:57
@ksafnika píše:
No a docela by me taky zajimalo, co na to vsechno rodina te zeny…proc nekontaktoval bulvar je

Urcite je kontaktoval. Spis se s nema nechteji bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.13 17:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 17:58
@ksafnika píše:
No a docela by me taky zajimalo, co na to vsechno rodina te zeny…proc nekontaktoval bulvar je

protože druhá strana rodiny truchlí. Přišli o dceru a vnučku. Ale rodina od Petra se snaží zachránit co se dá a rozvracet předpoklady, že je vrah. :?

• Citovat
  • Upravit
Mi24
7.8.13 17:59
@ncc1701 píše:
Jedna věc mi na tom nesedí: kdyby chtěl zabít svou rodinu, proč by to dělal v zemi, kde by moc lidí v base skončit nechtělo?

jako nevím jak ty, ale pochybuji že by si vrah prvně zjištoval co mu za to kde hrozí spíš počíta s tím že se na to nepřijde a estli to byl on tak si mohl myslet že tam to tak nešetří ještě ted když jsou ty nepokoje

• Citovat
  • Upravit
989
7.8.13 18:02
@Loki01 píše:
Tak ja jsem to tak pochopila hned, ze jde o cestovni pojistku :nevim:

Cestovni u dvou pojistoven, i to je divny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
7.8.13 18:03

@Sepishka - ahoj :mavam: no treba je cela rodina emocne chladnejsi, asi mu to neublizi ale ani neprida, pokud by si to tady o sobe cetl. Nevim, nemuzu je soudit, neznam je. Pani byla moc pekna, holcicka mala princezna, ale nikdo nevi, co se v te rodine delo za zavrenymi dvermi. Zdani muze klamamt a dobry nebo zly mohl byt ten I onen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
7.8.13 18:04

Tak ja sjem to pochopila, ze mely uzavrene zivotni pojisteni a ne cestovni. Ale videla jsem jen titulek, clanek jsem necetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 18:05
@Loki01 píše:
Ja jsem cekala kdy se tady objevi prvni „genetik“. Vis o tom, ze i dva cernovlasi lide mohou mit blondate dite? Treba ja a muj muz. A hadej co? Brali jsme se taky az byl maly na svete :mrgreen:

Ježíš psala jsem, že to je jen domněnka! Tobě to nějak osobně vadí, nebo jsi příbuzná jejich rodiny? Zkusím to i dohledat, někde to již psali.
Ale jinak je to teď celkem jedno. Psala jsem to proto, že díky tomuto by otec nemusel mít k dceři tak vřelý vztah. Ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
  • Citovat
  • Upravit
69235
Pak není tvoje nebo manželovo :mrgreen: to tady přeci ví každá Flatcherová :mrgreen:
@Loki01 píše:
Ja jsem cekala kdy se tady objevi prvni „genetik“. Vis o tom, ze i dva cernovlasi lide mohou mit blondate dite? Treba ja a muj muz. A hadej co? Brali jsme se taky az byl maly na svete :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
7.8.13 18:06
@ikyki píše:
@Bunny puella co když je týral, ubližoval jim? Chtěla to ukončit a nechtěla tu dceru nechat jemu napospas

Kdybych chtěla zabít sebe a děti, tak to udělám doma, až bude manžel v práci a ne na dovolený, kdy jsou v jednom pokoji a je velká pravděpodobnost, že si toho manžel všimne a zavolá doktory. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 18:08

No ještě toho trochu, otravovat rodinu těch zemřelých pro nějaký pěkný článek s poutavými titulky, to už je vrchol hyenismu.

Proč se někde nenašel ten jed? Nebo lahev po jedu nebo lahev s pitím se zbytky jedu…nemáme nikdo žádné relevantní informace, bůh ví, jestli je mají policisté
@ksafnika píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 18:10
@PetraJ píše:
Kdybych chtěla zabít sebe a děti, tak to udělám doma, až bude manžel v práci a ne na dovolený, kdy jsou v jednom pokoji a je velká pravděpodobnost, že si toho manžel všimne a zavolá doktory. :nevim:

To by musela být úplná psychopatka, pokud by takhle brutálně chtěla otrávit své dítě. Tomu tedy nevěřím. Spíš mi přišla na těch fotkách taková smutná…
Moc je mi jich líto, doufám, že vraha najdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová