Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Poison Ivy píše:
Ovšem, vědmy tohle poznají
Prozradila ho jeho gesta ![]()
@Loki01 píše:
Takze ty tvrdis, ze dite nebylo jeho jo? A to jsi poznala podle toho, ze jeji teta byla chladna???
Vždyť píši, že je to jen domněnka. Uvidíme, co řekne dál vyšetřování.
@Loki01 píše:
Prozradila ho jeho gesta
Vás to nikoho nenapadlo? Dítě nemá žádné jeho rysy, bral si ji, když bylo dítě větší. Žádné emoce směrem k dítěti…
Nemá cenu to dále rozebírat, uvidíme co přinese vyšetřování.
@kuti píše:
Mam zkusenost, ze kdyz nam zemrel nekdo blizky, vzdy jsme se sami obvinovali, jestli tomu slo predejit/ zabranit. Jestli jsme mohli neco udelat jinak…a blizci nam tu zustali???
Z otce nic takoveho ani naznakem nezaznelo. Stale jen o sobe, jak kdyby si vytvarel vlastni alibi. Jak se dival vedle na TV a jak mu bylo nejhur.
Myslim, ze nevinny clovek by treba naopak rekl, neco ve smyslu, „proc jsem misto televize radeji nebyl u nich, urcite bych si vsiml, jak moc jim je zle a ze to neni normalni nevolnost z jidla, mohl jsem privolat pomoc, mohl jsem je zachranit!“
Tak s tímhle souhlasím. Upřímně jsem začala uvažovat o něm jako o možném pachateli až poté, jak se choval v tom rozhovoru.
Nevím. Hlavně mi přijde fakt divný, že se nikdo nesnažil volat lékaře
@kuti píše:
Mam zkusenost, ze kdyz nam zemrel nekdo blizky, vzdy jsme se sami obvinovali, jestli tomu slo predejit/ zabranit. Jestli jsme mohli neco udelat jinak…a blizci nam tu zustali???
Z otce nic takoveho ani naznakem nezaznelo. Stale jen o sobe, jak kdyby si vytvarel vlastni alibi. Jak se dival vedle na TV a jak mu bylo nejhur.
Myslim, ze nevinny clovek by treba naopak rekl, neco ve smyslu, „proc jsem misto televize radeji nebyl u nich, urcite bych si vsiml, jak moc jim je zle a ze to neni normalni nevolnost z jidla, mohl jsem privolat pomoc, mohl jsem je zachranit!“
Přesně, mám stejný názor. Ten pán mluvil stále jen o sobě, typický egocentrik.
@Loki01 píše:
Ano, ale ten jejich to mel. Je to napsane v jednom z tech clanku. Kdy presne dvere zaznamenaly odchod.
Takove veci lidi uz nevidi
aha, tak to jo, to už nevím.
@Loki01 píše:
To uz jsme tady resili. Nezapomen, ze tam maji elektricke dvere ktere ti reknou presny cas kdy kdo kam sel.
Staci se nekdy zamyslet…pred upalovanim..
Aha, necetla jsem celou diskuzi. Takze si byl ten cas zjisti tna recepci?
@jannina1 píše:
Vás to nikoho nenapadlo? Dítě nemá žádné jeho rysy, bral si ji, když bylo dítě větší. Žádné emoce směrem k dítěti…
Ja jsem cekala kdy se tady objevi prvni „genetik“. Vis o tom, ze i dva cernovlasi lide mohou mit blondate dite? Treba ja a muj muz. A hadej co? Brali jsme se taky az byl maly na svete ![]()
@jannina1 píše:
Nenapadlo - moje dítě nemá jediný rys a přece mi ho v porodnici určitě nevyměnili. Půlka emimina se bere, až mají nasekané jedno a více dětí. Neb je to jen ten cár, ten cár ![]()
@Bunny puella co když je týral, ubližoval jim? Chtěla to ukončit a nechtěla tu dceru nechat jemu napospas
@kuti píše:
Necetla jsem celou diskuzi, nevim zda uz bylo zmineno, ale me tedy dneska zarazila informace, ze obe mely zivotni pojistky u dvou pojistoven na miliony.
Podle me ma smysl vyhodne pojistovat na smrt zivitele rodiny, aby se zajistila nahrada prijmu, ale pojistit draze na smrt dite??
Chapu urazove pojisteni nebo vazne nemoci, ale milionove odskodne za smrt ditete??
Je to podle vas normalni??Mate smrt deti take pojistenou???
Aby z toho nevylezlo, že tím mysleli cestovní pojištění ![]()
Pokud bylo dítě pojištěno životní pojistkou na vysokou částku, tak to podivné bude, protože když jsem pojišťovala děti, tak to vždy bylo koncipované na úraz nebo spoření, částka na smrt se tam nastavit dala, ale běžně pojistka počítá s nějakou minimální částkou pro smrt a pojišťováci vůbec nepočítali s tím, že bych tuto částku zvyšovala.
@kuti píše:
souhlasím. Kdežto Petr Jájínkuje
to všechno mluví proti němu, bohužel.
@kuti píše:
Aha, necetla jsem celou diskuzi. Takze si byl ten cas zjisti tna recepci?
Tak ja bych tipla, ze se presny cas dozvedel pri vysetrovani
Treba se ho egyptska policie ptala kde byl tech 7 minut.
No a docela by me taky zajimalo, co na to vsechno rodina te zeny…proc nekontaktoval bulvar je
@ikyki píše:
@Bunny puella co když je týral, ubližoval jim? Chtěla to ukončit a nechtěla tu dceru nechat jemu napospas
upřímně, raději od něj odejdu, než se zasebevraždit…a týrání jsme si též zažila, vím co to je, i následný stolking trvající rok. Naštěstí jako bezdětná. Ale umřít a vzít sebou dítě a jeho nechat žít. To fakt ne. To mi prostě hlava nebere.