Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kde jste vzali tu informaci, ze Klarka nebyla jeho? Jedine co jsem našla ja bylo, ze už byla na světe kdyz se brali, ale nic o tom ze by nebyl otec.
@ksafnika píše:
Kadla ja si taky myslim, ze to aby Egyptani spolecnejma silama chranili svyho vraha je trochu pritazeny za vlasy.Jak jsem psala, jestli to byl mistni, tak mozna nejakej osamocnej magor-terorista.jak by to stihnul dostat do toho pokoje behem 7mi minut, to je taky…![]()
A jak by věděl, že tam vůbec dcera s matkou je? Celý den nevyšly ven, těžko na chodbě postával celý den a hlídkoval, jestli neodešly a čekal až manžel výjde ven ![]()
Někdo tu psal, že bude pitva v čr, to by bylo fajn, aby se vědělo, co je zabilo. Pak bude trochu jasněji, jak to na pokoji proběhlo. Např. kyanid by způsobil velké křeče a je vyloučené, aby si toho pan Petr nevšimnul u dvou osob ![]()
S rodinou cestujeme letadlem každý rok, v Egyptě jsme sice ještě nebyli, ale pochybuji, že by se na místě nechávaly otevírat všechna přiletivší zavazadla. Pokud to byl prášek, tak nevidím problém v propašování.
@Loki01 píše:
Kde jste vzali tu informaci, ze Klarka nebyla jeho? Jedine co jsem našla ja bylo, ze už byla na světe kdyz se brali, ale nic o tom ze by nebyl otec.
Kdosi to napsal někam do diskuze, ale pochybuju, že by už to nevěděl Blesk.
Na to, kdo to udělal nemám zatím názor, protože moc nevěřím těm zaručeným informacím z médií, pamatuji si když zemřel student z mého bývalého gymplu, tak se to v televizi a novinách hemžilo zaručenými informacemi o tom, jak to bylo. Já jsem to měla z první ruky od jejich rodinných známých a realita byla úplně jiná. Co se mi ale nelíbí jsou reakce lidí a jejich názory na to, zda byl nebo nebyl v té reportáži otec dostatečně smutnej. Samozřejmě, neměl s tím blbec lozit do televize (ale holt lidi jsou různí), ale to, že neuronil ani slzu a že o tom mohl takhle věcně mluvit je úplně normální. Kdo to nezažil asi nepochopí, ale kdo zažil takhle šokující nenadálou ztrátu blízkého, ten ví, jaké to je. Že to pak už povídáte jako pohádku pořád všem dokola a v tu chvíli si kolikrát ani neuvědomíte, že se to vlastně opravdu týká vás a že ten člověk, o kterém mluvíte a který vám byl nejbližší, je už opravdu pryč… Vy, kdo ho takhle odsuzujete, buďte rádi, že jste něco podobného nezažili a že vůbec nevíte, o čem mluvíte.
Myslim, ze tata muze byt klidne pod leky a proto se zda, jako by se ho to netykalo. I kdyby tyden brecel, tak pak uz bude tak mentalne vycerpany, ze z nej zadne emoce jit nemusi.
Moc bych pánovi přála, aby se to co nejdřív vyvětlilo a konečně se pravda ukázala, i když si myslím, že tu se nikdy nedozvíme. Petr je manželův spolupracovník a jak mi ho popisoval jako člověka a jaký měl vztah ke své manželce, tak by nikdy nebyl schopný něco takového udělat. To by mu musela pořádně hrábnout.
Budu jen ráda, když bude pitva i zde, protože egypťané by byli sami proti sobě přiznat si případnou vinu. Dokážete si předtavit kdyby se prokázalo, že to byl někdo třeba z hotelu? Celý Egypt by přišel o to jediné co ho živí.
@Anonymní píše:
Moc bych pánovi přála, aby se to co nejdřív vyvětlilo a konečně se pravda ukázala, i když si myslím, že tu se nikdy nedozvíme. Petr je manželův spolupracovník a jak mi ho popisoval jako člověka a jaký měl vztah ke své manželce, tak by nikdy nebyl schopný něco takového udělat. To by mu musela pořádně hrábnout.Budu jen ráda, když bude pitva i zde, protože egypťané by byli sami proti sobě přiznat si případnou vinu. Dokážete si předtavit kdyby se prokázalo, že to byl někdo třeba z hotelu? Celý Egypt by přišel o to jediné co ho živí.
Už to tady bylo vícekrát řečeno, ale nepřišel. Egypt se musel vyrovnávat s útoky na turisty vícekrát (neříkám, že tohle je ten případ) a turismus tam kvete stále.
@barca77 píše:
Na to, kdo to udělal nemám zatím názor, protože moc nevěřím těm zaručeným informacím z médií, pamatuji si když zemřel student z mého bývalého gymplu, tak se to v televizi a novinách hemžilo zaručenými informacemi o tom, jak to bylo. Já jsem to měla z první ruky od jejich rodinných známých a realita byla úplně jiná. Co se mi ale nelíbí jsou reakce lidí a jejich názory na to, zda byl nebo nebyl v té reportáži otec dostatečně smutnej. Samozřejmě, neměl s tím blbec lozit do televize (ale holt lidi jsou různí), ale to, že neuronil ani slzu a že o tom mohl takhle věcně mluvit je úplně normální. Kdo to nezažil asi nepochopí, ale kdo zažil takhle šokující nenadálou ztrátu blízkého, ten ví, jaké to je. Že to pak už povídáte jako pohádku pořád všem dokola a v tu chvíli si kolikrát ani neuvědomíte, že se to vlastně opravdu týká vás a že ten člověk, o kterém mluvíte a který vám byl nejbližší, je už opravdu pryč… Vy, kdo ho takhle odsuzujete, buďte rádi, že jste něco podobného nezažili a že vůbec nevíte, o čem mluvíte.
@Moodymare @barca77 Přesně holky…přišel o rodinu, zhroutil se mu svět a je pod práškama. Tak jako on by mluvil každý, apaticky a bez emocí. Tak to prostě je…
Úplně mě tady vždycky fascinuje jak jsou lidi hnedka hotoví s názorem jako to bylo a neznají ani toho člověka a nemají ani tušení jak to tam probíhalo…ach jo, ty lidské povahy to je neštěstí ![]()
@saracenka30 - turismus tam sice kvete, ale myslim, ze trochu upadl, ze uz to neni to bezpecne misto, ktere to byvalo.
Je to velikanske nestesti a doufam, ze vinika (at je to kdokoli) vypatraji a prisne potrestaji. Pozustalych je mi velice lito, takova ztrata. Pohrbivat vlastni dite a vnouce, nic horsiho snad nemuze byt. ![]()
@saracenka30 - dobre, tak tim myslim, ze trenba pred 20 lety byl bezpecnejsi nez dnes.
@Anonymní píše:
Moc bych pánovi přála, aby se to co nejdřív vyvětlilo a konečně se pravda ukázala, i když si myslím, že tu se nikdy nedozvíme.Petr je manželův spolupracovník a jak mi ho popisoval jako člověka a jaký měl vztah ke své manželce, tak by nikdy nebyl schopný něco takového udělat. To by mu musela pořádně hrábnout.Budu jen ráda, když bude pitva i zde, protože egypťané by byli sami proti sobě přiznat si případnou vinu. Dokážete si předtavit kdyby se prokázalo, že to byl někdo třeba z hotelu? Celý Egypt by přišel o to jediné co ho živí.
ale lidi z práce se prostě neznají až tak podrobně. Moje kolegyně, která byla v práci metr a s každým hned hotová byla doma týraná ex manželem. A v práci vystupovala jako suverénka. Tak to je potom těžký. Když to prozradila, tak jsme všechny zůstaly s pusou dokořán…já nevím, jak vy ostatní, ale já v práci kamarády neměla…jen prostě kolegyně, kolegy…o každém jsem věděla jen něco málo, ale nikdy bych si nedovolila říct, tý jo, do toho bychom to nikdy neřekli a podobně. Nemůžu nic takového říct ani o sousedech. Podobné hlášky, že by to do dotyčného nikdy neřekl, můžou říct max. členové nejbližší rodiny.
@Anonymní píše:
@Moodymare @barca77 Přesně holky…přišel o rodinu, zhroutil se mu svět a je pod práškama. Tak jako on by mluvil každý, apaticky a bez emocí. Tak to prostě je…Úplně mě tady vždycky fascinuje jak jsou lidi hnedka hotoví s názorem jako to bylo a neznají ani toho člověka a nemají ani tušení jak to tam probíhalo…ach jo, ty lidské povahy to je neštěstí
kdosi tu psal, že pod práškama není.