Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadla nepř.
7.8.13 16:42
@Moodymare píše:
@saracenka30 - turismus tam sice kvete, ale myslim, ze trochu upadl, ze uz to neni to bezpecne misto, ktere to byvalo.

Tam se unášeli a zabíjeli turisté odjakživa, jen to lidé rychle zapomínají. Poslední dobou tam pořád řinčí zbraně a stejně tam lidi jezdí, asi proto, že to je už dávno, co to bylo na titulní stránce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kadla nepř.
7.8.13 16:44
@Anonymní píše:
Moc bych pánovi přála, aby se to co nejdřív vyvětlilo a konečně se pravda ukázala, i když si myslím, že tu se nikdy nedozvíme. Petr je manželův spolupracovník a jak mi ho popisoval jako člověka a jaký měl vztah ke své manželce, tak by nikdy nebyl schopný něco takového udělat. To by mu musela pořádně hrábnout.Budu jen ráda, když bude pitva i zde, protože egypťané by byli sami proti sobě přiznat si případnou vinu. Dokážete si předtavit kdyby se prokázalo, že to byl někdo třeba z hotelu? Celý Egypt by přišel o to jediné co ho živí.

A byla dcera jeho nebo nebyla?

• Citovat
  • Upravit
4833
7.8.13 16:53

@Bunny puella - nekdo tvrdil…neni duveryhodny zdroj. :) I kdyby nebyl, tak proste muze byt mentalne otupely po tom souk. Nebo je proste neemotivni clovek. Nemuzu to posoudit, pana osobne neznam. Ja jen podle sebe, kdyz jsme meli umrti v rodine, tak jsem par dni probrecela a pak uz jen koukla do prazdna, bez emoci.
Kazdy reaguje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 16:56
@KADLA nepř. píše:
A byla dcera jeho nebo nebyla?

Byla. Jinak by to uz Blesk vedel:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadla nepř.
7.8.13 17:06
@Loki01 píše:

Jenže Blesk může kecat :jazyk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7257
7.8.13 17:17
@Loki01 píše:

O tom tedy pochybuju.Ale třeba to ještě vypluje na povrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 17:20

@Moodymare to já vím, že to není důvěryhodný zdroj. Hele, mě když se zabil táta v autě, tak jsem brečela asi týden v kuse, pak taky apatie, ale nedokázala jsem o tom mluvit. Stejně jako když jsem přišla o miminko. Nešlo to. Takže to jeho řečnění mi právě k takové tragédii nesedí. :? neříkám, že to byl určitě on, to nechám na kriminalistech, aby na to přišli, ale dle mě není normální, aby byl člověk po takovéhle tragédii takhle výřečný. To je můj názor a někdo s tím může souhlasit, někdo ne.

• Citovat
  • Upravit
7257
7.8.13 17:24

I kdyby se choval jinak, je dost nepravděpodobný, že by v Egyptě byl jiný psychopat, který by toužil zabít 2 češky. Je to tak přitažený za vlasy, že tomu prostě nevěřím.
Možná se ani pravda nenajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 17:25

A navíc, jak líčil tu noc, nevěřím tomu ani za mák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
7.8.13 17:26

Necetla jsem celou diskuzi, nevim zda uz bylo zmineno, ale me tedy dneska zarazila informace, ze obe mely zivotni pojistky u dvou pojistoven na miliony.
Podle me ma smysl vyhodne pojistovat na smrt zivitele rodiny, aby se zajistila nahrada prijmu, ale pojistit draze na smrt dite??
Chapu urazove pojisteni nebo vazne nemoci, ale milionove odskodne za smrt ditete?? :nevim:
Je to podle vas normalni?? :think: Mate smrt deti take pojistenou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
7.8.13 17:28

@Bunny puella - mluvil hodne a porad o sobe, jak mu bylo hur nez jim, to ano a bylo to zvlastni, s tim souhlasim. Ale netmuzu predvidat nebo tusit jak bude neci mozek pracovat po takovem nestesti. To by asi mel zhodnotit nejaky psychology nebo jeho osetrujici lekar, pokud nejakeho ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
7.8.13 17:30

@kuti - zivotni pojisteni nemame nikdo v rodine. To, ze byly pojistene bude hrat proti manzelovi/otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 17:31
@Moodymare píše:
@Bunny puella - mluvil hodne a porad o sobe, jak mu bylo hur nez jim, to ano a bylo to zvlastni, s tim souhlasim. Ale netmuzu predvidat nebo tusit jak bude neci mozek pracovat po takovem nestesti. To by asi mel zhodnotit nejaky psychology nebo jeho osetrujici lekar, pokud nejakeho ma.

jasně, ale každý normální emočně (nebo emocionálně? :oops: :lol: ) cítící člověk prostě nějaké emoce prokáže. I po týdnu od neštěstí. On? Nic… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
989
7.8.13 17:32
@jannina1 píše:
A navíc, jak líčil tu noc, nevěřím tomu ani za mák.

Ja mu taky neverim. Kdo by si na dovolene meril presne na minuty, jak dlouho mu trvalo dojit pro vodu???
7 min je hodne divny udaj. Myslim, ze clovek by normalne rekl, ze mohl byt pryc cca 5 nebo max 10 min :think: ale uvadet takhle presny udaj…??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 17:33

@kuti nejsme pojištěni. Pojištěna jsem byla, co jsem doma, jsme pojistku zrušili.

Moje mamka má tři pojistky :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová