Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
7.8.13 18:24
@vokishka píše:
Taky je zajímavé, že jsem několikrát četla, že ta manželka měla na očích masku a on říkal, že měla otevřené oči. Hlavně několikrát zdůrazňoval, že měly fialové fleky, to nějakou dobu trvá a on byl pryč podle svých slov 7 minut.

No v jednom tom clanku jsem cetla, ze pry smrt nastala mezi 11 a pulnoci a on to objevil ve 4 rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 18:26
@Loki01 píše:
No v jednom tom clanku jsem cetla, ze pry smrt nastala mezi 11 a pulnoci a on to objevil ve 4 rano.

To už je ale úplný nesmysl, vždyť říkal, že chodil stále na záchod, tak na ně občas musel kouknout ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
@kuti píše:
Mam zkusenost, ze kdyz nam zemrel nekdo blizky, vzdy jsme se sami obvinovali, jestli tomu slo predejit/ zabranit. Jestli jsme mohli neco udelat jinak…a blizci nam tu zustali???
Z otce nic takoveho ani naznakem nezaznelo. Stale jen o sobe, jak kdyby si vytvarel vlastni alibi. Jak se dival vedle na TV a jak mu bylo nejhur.
Myslim, ze nevinny clovek by treba naopak rekl, neco ve smyslu, „proc jsem misto televize radeji nebyl u nich, urcite bych si vsiml, jak moc jim je zle a ze to neni normalni nevolnost z jidla, mohl jsem privolat pomoc, mohl jsem je zachranit!“

Přesně tohle jsem čekala, že v tom rozhovoru řekne-proč jsem tomu nezabránil, co jsem udělal špatně, proč jsem raději nezavolal lékaře, proč se to stalo, kdo jim to mohl udělat?atd.Nic z toho od něj nezaznělo, pořád řešil jen sebe :nevim: Já tedy tyhle výčitky mám ještě po 5 letech, kdy jsem našla chlapečka mrtvýho v posteli, natož po týdnu. Pořád si říkám, co jsem mohla udělat jinak, proč jsem raději to a to… :( Ale on nic. A nesedí mi u něj víc věcí, i kdyby tohle byla jen netypická reakce :roll: Je to celé podivné, ale pokud to byl on, tak se asi nikdy nepřizná, když mu jde o život. Spolíhá, že mu nic neprokážou a poletí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401

@Loki01 on netvrdil, ze ji nasel mrtvou pote co se vratil s pitim, ale tvrdil, ze nemela kalhotky. Tak proc se ji nezeptal, proc je nema, kdyz mu to prislo tak podivny?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 18:27

A že by zavřely oči a klidně usnuly při takové otravě? Vždyť musely mít bolesti jak hrom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 18:28
@jannina1 píše:
To už je ale úplný nesmysl, vždyť říkal, že chodil stále na záchod, tak na ně občas musel kouknout ne?

To tam bylo napsane :nevim:
Pokud byla tma tak je mozna nevidel. Fakt nevim, spekulujem.
Prijde mi ale divne, ze kdyz jsi jsou tak jisti, ze to udelal ze mu vratili pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 18:29

A proč b
y ten lékař tvrdil, že je našli na zemi v křeči? Co by z toho měl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 18:29

@jannina1 no jiste- to musely byt nesnesitelny bolesti do posledni chvile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.13 18:30
@jannina1 píše:
A proč b
y ten lékař tvrdil, že je našli na zemi v křeči? Co by z toho měl?

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.13 18:30

Měli by ho mrsknout na detektor lži, to by bylo zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
7.8.13 18:31

@jannina1 Tak zrovna tohle by se dalo docela jednoduše ověřit, určitě něco řekla ta paní, pochopila jsem, že češka, co tam přišla ze sousedního pokoje. Ta určitě vypovídala a řekla, jak je našla. Ovšem je divné, že ji ještě nevyčmuchala média.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 18:31
@Sepishka píše:
@Loki01 on netvrdil, ze ji nasel mrtvou pote co se vratil s pitim, ale tvrdil, ze nemela kalhotky. Tak proc se ji nezeptal, proc je nema, kdyz mu to prislo tak podivny?!

Nevim, pokud mu bylo opravdu spatne tak mu to bylo v dane chvili sumak? Pak si to ale uvedomil :nevim: Tobe se nestalo, ze sis zpetne neco uvedomila?
Ja jen rikam, ze ten lekar rikal ze smrt nastala mezi 11 a 12tou a on klepal na sousedku nejak pred ctvrtou.
Je tam spousta nesrovnalosti, nekdo keca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 18:33
@Sepishka píše:
@jannina1 no jiste- to musely byt nesnesitelny bolesti do posledni chvile.

To se zjisti az se bude vedet co to bylo za jed ne? Ten zaludek se jim taky mohl rozleptat posmrtne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 18:33
@vokishka píše:
@jannina1 Tak zrovna tohle by se dalo docela jednoduše ověřit, určitě něco řekla ta paní, pochopila jsem, že češka, co tam přišla ze sousedního pokoje. Ta určitě vypovídala a řekla, jak je našla. Ovšem je divné, že ji ještě nevyčmuchala média.

A právě s tímhle vrah zřejmě počítal-že budou zmatky. A tak jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 18:35
@Loki01 píše:

milující manžel a otec chodí kontrolovat, jestli jeho manželka nebo dítě něco nepotřebují. Nebo aspoň tak to funguje u nás a u našich známých. Tudíž je divný, že je nechal jít spát a pak se na ně nešel vůbec podívat. Nic…já třeba nemocným dětem sahám na čelo, když spí. Nikdy mi nestačí pohled jen ode dveří. Kontroluju dech.

A zase lékařské zprávy ukázaly, že ona a ani dcera průjem neměly.

Prostě už aby se to dořešilo, protože to je tolik nejasností…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová