Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
7.8.13 18:10
@MaminkaMartinka píše:
Co říkáte na tohle? http://www.ahaonline.cz/…i-dcera.html

tak tady ten pán se pohyboval venku a opravdu si mohl dát panáka, ač dcera tvrdí, že normálně nepije…to je zase něco úplně jinýho.

• Citovat
  • Upravit
8814
7.8.13 18:11
@jannina1 píše:
Ježíš psala jsem, že to je jen domněnka! Tobě to nějak osobně vadí, nebo jsi příbuzná jejich rodiny? Zkusím to i dohledat, někde to již psali.
Ale jinak je to teď celkem jedno. Psala jsem to proto, že díky tomuto by otec nemusel mít k dceři tak vřelý vztah. Ještě něco?

Pribuzna nejsem:)
Ja jsem mela pocit, ze ty uz jsi se na minule strance rozhodla, ze nebyla jeho. Podle reakce jeji „tety“.
A necerti se neeeee? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 18:13
@kuti píše:
Cestovni u dvou pojistoven, i to je divny… :nevim:

No pokud by sli do dvou to uzavrit tak by to divne bylo. Mozna mela jednu zivotni a pak obe cestovni a Blesk to pojal tak, ze mely dve pojistky.
To je prave ono, oni reknou jen neuplne informace a schvalne lidi takhle nasmeruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 18:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 18:15
@Loki01 píše:
Pribuzna nejsem:)
Ja jsem mela pocit, ze ty uz jsi se na minule strance rozhodla, ze nebyla jeho. Podle reakce jeji „tety“.
A necerti se neeeee? :D

Ale houby, psala jsem, že je tam více aspektů. Jinak té malé je mi moc líto, už kvůli ní by měl být vrah vypátrán a potrestán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 18:16
@terinka4444 píše:
Pak není tvoje nebo manželovo :mrgreen: to tady přeci ví každá Flatcherová :mrgreen:

A jaj! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy

I kdyby byly dvě cestovní pojistky a pominu Pleskovy zaručené zprávy - jela jsem dokonce se třemi cestovními pojistkami. První v rámci zájezdu, druhá moje, kterou jsem si sjednala a třetí, kterou mám na firemní kreditní kartě. Ještě, že se mi tam něco nestalo, manžel by byl jasný podezřelý - TŘI cestovní :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8814
@Bunny puella píše:
tak tady ten pán se pohyboval venku a opravdu si mohl dát panáka, ač dcera tvrdí, že normálně nepije…to je zase něco úplně jinýho.

Ne ne. To byl Petr, to je jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
7.8.13 18:17
**@Terinka4
Proč se někde nenašel ten jed? Nebo lahev po jedu nebo lahev s pitím se zbytky jedu…nemáme nikdo žádné relevantní informace, bůh ví, jestli je mají policisté

ta lahev je docela dulezita, ovsem o vysetrovani toho opravdu nikde moc nepisou. porad se jen omila tech par veci dokola, plus dojmy a reci lidi kolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 18:19

@Moodymare ahoj :-) Ja vim- ale jedna z mala relevantnich veci, ze kterych se da vychazet je ten jeho televizni vystup a poustela jsem si to jeste jednou- pod utlumovakama urcite nebyl…Citove otupelej byt klidne muze, ale je zvlastni, jak je citlivej sam k sobe. Zduraznuje, jak jemu bylo hur nez jim. To je trochu zvlastni pristup od prirozene min citlivyho jedince ne? Pokud mu bylo tak strasne moc spatne, tak proc on zije a krome preventivniho vypumpovani zaludku nepotreboval zadnoy lekarsky osetreni a ony jsou mrtvy? To je jen zlomek toho co na celym jeho vystupu nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 18:19
@Loki01 píše:
http://www.ahaonline.cz/…e-verit.html

Hele, pokud už ho tak obhajuješ, každý tu píše (včetně Tebe)jen svoje postřehy, domněnky, názory. Vždyť jo, je možné, že je nezabil, to snad nikdo nepopírá. Ale vš to ukazuje bohužel na něj. Od toho je policie, aby to vyšetřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 18:20
@jannina1 píše:
Ale houby, psala jsem, že je tam více aspektů. Jinak té malé je mi moc líto, už kvůli ní by měl být vrah vypátrán a potrestán.

No to urcite. Doufam, ze to uz bude brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 18:21
@jannina1 píše:
Hele, pokud už ho tak obhajuješ, každý tu píše (včetně Tebe)jen svoje postřehy, domněnky, názory. Vždyť jo, je možné, že je nezabil, to snad nikdo nepopírá. Ale vš to ukazuje bohužel na něj. Od toho je policie, aby to vyšetřila.

Ja ho ale neobhajuju. Mozna je opravdu zabil on. To ja prece nemuzu vedet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 18:22

@Loki01 Dobre, ale co je teda spatnyho na tom si o nem delat nejakej obrazek, pokud on sam se zacne sverovat mediim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
7.8.13 18:22

Taky je zajímavé, že jsem několikrát četla, že ta manželka měla na očích masku a on říkal, že měla otevřené oči. Hlavně několikrát zdůrazňoval, že měly fialové fleky, to nějakou dobu trvá a on byl pryč podle svých slov 7 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová