Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
7.8.13 18:36
@Tereza1986 píše:
Měli by ho mrsknout na detektor lži, to by bylo zajímavý.

to je dobrý nápad. Hned by bylo jasno.

• Citovat
  • Upravit
2401
7.8.13 18:36

@Loki01 Ja nevim, ja proste neverim, ze mu bylo tak zle, jak rika. Kdyby mu tak spatne bylo, tak potreboval nejaky osetreni- nic- jen preventivni vypumpovani zaludku. Navic tvrdi, ze minimalne ony dve mely i prujem. Pokud se da verit tomu, co rekli ti lekari o vysledcich pitvy, tak zadnej prujem nemely. Coz by znamenalo, ze on cilene chce, aby to vypadalo jako alimentarni nakaza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
7.8.13 18:37
@Sepishka píše:
@Moodymare ahoj :-) Ja vim- ale jedna z mala relevantnich veci, ze kterych se da vychazet je ten jeho televizni vystup a poustela jsem si to jeste jednou- pod utlumovakama urcite nebyl…Citove otupelej byt klidne muze, ale je zvlastni, jak je citlivej sam k sobe. Zduraznuje, jak jemu bylo hur nez jim. To je trochu zvlastni pristup od prirozene min citlivyho jedince ne? Pokud mu bylo tak strasne moc spatne, tak proc on zije a krome preventivniho vypumpovani zaludku nepotreboval zadnoy lekarsky osetreni a ony jsou mrtvy? To je jen zlomek toho co na celym jeho vystupu nesedi.

Me napadlo, ze mozna zduraznoval jak jenu bylo zle a jak casto zvracel, aby si udelal alibi, ze on se diky zvraceni dokazal vseho jedu zbavit?? Ale stopy poleptani by u nej stejne urcite nasli :nevim:
Me tedy udivuje, ze lekari tvrdi, ze misto otravy byl hospitalizovany s sokem a pritom je tak klidny az studeny…zajimalo by me, jak se u nej sok projevoval…nejde mi to k nemu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 18:38

@Bunny puella Zas tak jasno by byt nemuselo. Ten detektor prave u psychopatu nemusi byt vubec smerodatnej, proto by u soudu ty vysledky neobstaly jako relevantni dukaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 18:38
@kuti píše:
Me napadlo, ze mozna zduraznoval jak jenu bylo zle a jak casto zvracel, aby si udelal alibi, ze on se diky zvraceni dokazal vseho jedu zbavit?? Ale stopy poleptani by u nej stejne urcite nasli :nevim:
Me tedy udivuje, ze lekari tvrdi, ze misto otravy byl hospitalizovany s sokem a pritom je tak klidny az studeny…zajimalo by me, jak se u nej sok projevoval…nejde mi to k nemu :think:

Prý o tu hospitalizaci žebral, aby to vypadalo věrohodně. Vždyť lékař říkal, že kromě šoku mu nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 18:39

@Sepishka aha,detektor lži není přesný? Já měla vždycky za to, že ano. Protože s eposuzuje spousta faktorů, které člověk prostě neovlivní.

• Citovat
  • Upravit
5606
7.8.13 18:40

Holky jukněte na tn.cz tam máte článek jak mu dali špatný pokoj a neustále se s personálem hádal. Ani bych se nedivila kdyby jim tam služebná něco hodila do pití :pankac: Ony vám prolezou celý pokoj. není problém hodit cokoliv do pití, nebo zaměnit léky. Moc nevěřím, že by to udělal manžel, když je v Egyptě za vraždu trest smrti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 18:41
@Bunny puella píše:
milující manžel a otec chodí kontrolovat, jestli jeho manželka nebo dítě něco nepotřebují. Nebo aspoň tak to funguje u nás a u našich známých. Tudíž je divný, že je nechal jít spát a pak se na ně nešel vůbec podívat. Nic…já třeba nemocným dětem sahám na čelo, když spí. Nikdy mi nestačí pohled jen ode dveří. Kontroluju dech.

A zase lékařské zprávy ukázaly, že ona a ani dcera průjem neměly.

Prostě už aby se to dořešilo, protože to je tolik nejasností…

Fakt nevím co se mu honilo v hlave. Třeba myslel ze spí a ze uz je jim lip kdyz nezvraci.
Lékařské zprávy třeba znamenaly odběry na bakterie, které tǎ nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
7.8.13 18:42
@Bunny puella píše:
milující manžel a otec chodí kontrolovat, jestli jeho manželka nebo dítě něco nepotřebují. Nebo aspoň tak to funguje u nás a u našich známých. Tudíž je divný, že je nechal jít spát a pak se na ně nešel vůbec podívat. Nic…já třeba nemocným dětem sahám na čelo, když spí. Nikdy mi nestačí pohled jen ode dveří. Kontroluju dech.

A zase lékařské zprávy ukázaly, že ona a ani dcera průjem neměly.

Prostě už aby se to dořešilo, protože to je tolik nejasností…

No, vzhledem k tomu, že v rozhovoru uvedl, že manželka chtěla, ať jim dojde pro vodu, že je jim špatně a on jí odpověděl, že jemu je ještě hůř, mě to nepřekvapuje

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
7.8.13 18:42

@gsimča ale co by měla služebná z toho, že zavraždí českou rodinu? :roll: vyhazov z práce a trest smrti…no, krásný vyhlídky…myslím si, že vícero tusirtů si nárokuje svoje při objednaném pokoji a kdyby měli všechny turisty vraždit, jéje, to by bylo něco. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5606
7.8.13 18:43

@Bunny puella no a proč manža že :roll: tak kdo duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65145
7.8.13 18:43

@gsimča Ale on říkal, že jim ten den nikdo pití nedonesl, že tam nebyl poslíček nebo kdo, proto musel pro to pití osobně, jedno donesl odpoledne a to vypili, tak proto šel znovu - to mu trvalo těch 7 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
7.8.13 18:44

@gsimča to by museli otravit pulku hotelu. Prudicu je hrozne moc :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606

Je několik případu kolik lidí ve dvojcích zemřelo po světě v hotelích lidí a nikdo neví proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401

@Bunny puella Praveze pro tyhle citove otupely psychopaty je daleko jednodussi ten detektor precurat- meri se periferni odpor kuze, pulz atd. ale tihle lidi vubec nemusi prave vykazovat dostatecnou emocni odpoved. Navic jsou to casto patologicky lhari- oni lzou az uveri, ze to co rikaji je pravda a pak je ten detektor naprosto nepouzitelnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová