Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Loki01 Ja nevim, ja proste neverim, ze mu bylo tak zle, jak rika. Kdyby mu tak spatne bylo, tak potreboval nejaky osetreni- nic- jen preventivni vypumpovani zaludku. Navic tvrdi, ze minimalne ony dve mely i prujem. Pokud se da verit tomu, co rekli ti lekari o vysledcich pitvy, tak zadnej prujem nemely. Coz by znamenalo, ze on cilene chce, aby to vypadalo jako alimentarni nakaza.
@Sepishka píše:
@Moodymare ahojJa vim- ale jedna z mala relevantnich veci, ze kterych se da vychazet je ten jeho televizni vystup a poustela jsem si to jeste jednou- pod utlumovakama urcite nebyl…Citove otupelej byt klidne muze, ale je zvlastni, jak je citlivej sam k sobe. Zduraznuje, jak jemu bylo hur nez jim. To je trochu zvlastni pristup od prirozene min citlivyho jedince ne? Pokud mu bylo tak strasne moc spatne, tak proc on zije a krome preventivniho vypumpovani zaludku nepotreboval zadnoy lekarsky osetreni a ony jsou mrtvy? To je jen zlomek toho co na celym jeho vystupu nesedi.
Me napadlo, ze mozna zduraznoval jak jenu bylo zle a jak casto zvracel, aby si udelal alibi, ze on se diky zvraceni dokazal vseho jedu zbavit?? Ale stopy poleptani by u nej stejne urcite nasli ![]()
Me tedy udivuje, ze lekari tvrdi, ze misto otravy byl hospitalizovany s sokem a pritom je tak klidny az studeny…zajimalo by me, jak se u nej sok projevoval…nejde mi to k nemu ![]()
@Bunny puella Zas tak jasno by byt nemuselo. Ten detektor prave u psychopatu nemusi byt vubec smerodatnej, proto by u soudu ty vysledky neobstaly jako relevantni dukaz.
@kuti píše:
Me napadlo, ze mozna zduraznoval jak jenu bylo zle a jak casto zvracel, aby si udelal alibi, ze on se diky zvraceni dokazal vseho jedu zbavit?? Ale stopy poleptani by u nej stejne urcite nasli
Me tedy udivuje, ze lekari tvrdi, ze misto otravy byl hospitalizovany s sokem a pritom je tak klidny az studeny…zajimalo by me, jak se u nej sok projevoval…nejde mi to k nemu
Prý o tu hospitalizaci žebral, aby to vypadalo věrohodně. Vždyť lékař říkal, že kromě šoku mu nic nebylo.
@Sepishka aha,detektor lži není přesný? Já měla vždycky za to, že ano. Protože s eposuzuje spousta faktorů, které člověk prostě neovlivní.
Holky jukněte na tn.cz tam máte článek jak mu dali špatný pokoj a neustále se s personálem hádal. Ani bych se nedivila kdyby jim tam služebná něco hodila do pití
Ony vám prolezou celý pokoj. není problém hodit cokoliv do pití, nebo zaměnit léky. Moc nevěřím, že by to udělal manžel, když je v Egyptě za vraždu trest smrti ![]()
@Bunny puella píše:
milující manžel a otec chodí kontrolovat, jestli jeho manželka nebo dítě něco nepotřebují. Nebo aspoň tak to funguje u nás a u našich známých. Tudíž je divný, že je nechal jít spát a pak se na ně nešel vůbec podívat. Nic…já třeba nemocným dětem sahám na čelo, když spí. Nikdy mi nestačí pohled jen ode dveří. Kontroluju dech.A zase lékařské zprávy ukázaly, že ona a ani dcera průjem neměly.
Prostě už aby se to dořešilo, protože to je tolik nejasností…
Fakt nevím co se mu honilo v hlave. Třeba myslel ze spí a ze uz je jim lip kdyz nezvraci.
Lékařské zprávy třeba znamenaly odběry na bakterie, které tǎ nebyly.
@Bunny puella píše:
milující manžel a otec chodí kontrolovat, jestli jeho manželka nebo dítě něco nepotřebují. Nebo aspoň tak to funguje u nás a u našich známých. Tudíž je divný, že je nechal jít spát a pak se na ně nešel vůbec podívat. Nic…já třeba nemocným dětem sahám na čelo, když spí. Nikdy mi nestačí pohled jen ode dveří. Kontroluju dech.A zase lékařské zprávy ukázaly, že ona a ani dcera průjem neměly.
Prostě už aby se to dořešilo, protože to je tolik nejasností…
No, vzhledem k tomu, že v rozhovoru uvedl, že manželka chtěla, ať jim dojde pro vodu, že je jim špatně a on jí odpověděl, že jemu je ještě hůř, mě to nepřekvapuje
@gsimča ale co by měla služebná z toho, že zavraždí českou rodinu?
vyhazov z práce a trest smrti…no, krásný vyhlídky…myslím si, že vícero tusirtů si nárokuje svoje při objednaném pokoji a kdyby měli všechny turisty vraždit, jéje, to by bylo něco.
![]()
@gsimča Ale on říkal, že jim ten den nikdo pití nedonesl, že tam nebyl poslíček nebo kdo, proto musel pro to pití osobně, jedno donesl odpoledne a to vypili, tak proto šel znovu - to mu trvalo těch 7 minut.
@gsimča to by museli otravit pulku hotelu. Prudicu je hrozne moc
![]()
Je několik případu kolik lidí ve dvojcích zemřelo po světě v hotelích lidí a nikdo neví proč.
@Bunny puella Praveze pro tyhle citove otupely psychopaty je daleko jednodussi ten detektor precurat- meri se periferni odpor kuze, pulz atd. ale tihle lidi vubec nemusi prave vykazovat dostatecnou emocni odpoved. Navic jsou to casto patologicky lhari- oni lzou az uveri, ze to co rikaji je pravda a pak je ten detektor naprosto nepouzitelnej.
to je dobrý nápad. Hned by bylo jasno.