Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella - mozna je emocne nekde jinde nez vetsina lidi, nevim, nemuzu soudit, neznam ho. Nechci se nikoho dotknout. Vzy to bude 50:50 ze to byl on nebo nekdo jiny. Snad to brzy vyresi.
@KADLA nepř. píše:
Jenže Blesk může kecat![]()
To pochybuju, ze kdyby vedeli ze to neni jeho dcera tak by to zatajovali.
@Moodymare Ja myslim, ze pokud je citove tak jinde, tak se ho diskuse na internetu taky nejak vyrazneji nedotknou ![]()
@Moodymare píše:
@Bunny puella - mozna je emocne nekde jinde nez vetsina lidi, nevim, nemuzu soudit, neznam ho. Nechci se nikoho dotknout. Vzy to bude 50:50 ze to byl on nebo nekdo jiny. Snad to brzy vyresi.
kéž by se to konečně prokázalo. Neobviňuji ho, že je vrah, jen se k této variantě víc přikláním. Jako matka si neumím představit, že bych dala dětem napít nějakýho jedu a pak ulehla s nima do postele a sledovala jak trpí, kdyby mě jed účinkoval třeba později…brrr, fakt si to neumím představit. Manželství se může rozpadnout, můžou být jakékoli spory, ale dětem bych život nevzala. Proč? Abych se pomstila manželovi? Tomu se pomstím klidně jinak, ale ne tím, že zabiju děti. Pokaždý, když čtu o nějaké matce, která zabila vlastní děti, nechápu to a nikdy nepochopím. Vím, že se to děje, ale v tomhle případě mi to prostě příjde, že Petr v tom má prsty…ale neříkám, že to byl na 100% on. To se snad brzy dozvíme.
@kuti píše:
Ja mu taky neverim. Kdo by si na dovolene meril presne na minuty, jak dlouho mu trvalo dojit pro vodu???
7 min je hodne divny udaj. Myslim, ze clovek by normalne rekl, ze mohl byt pryc cca 5 nebo max 10 minale uvadet takhle presny udaj…???
To uz jsme tady resili. Nezapomen, ze tam maji elektricke dvere ktere ti reknou presny cas kdy kdo kam sel.
Staci se nekdy zamyslet…pred upalovanim..
@Loki01 píše:
To pochybuju, ze kdyby vedeli ze to neni jeho dcera tak by to zatajovali.
Kdo by to věděl? Možná si ji adoptoval a tím pádem je všude uváděn jako otec.Ale je to jen domněnka.
@jannina1 píše:
Kdo by to věděl? Možná si ji adoptoval a tím pádem je všude uváděn jako otec.Ale je to jen domněnka.
Hele nepodcenuj Blesk:)
@Loki01 píše:
To uz jsme tady resili. Nezapomen, ze tam maji elektricke dvere ktere ti reknou presny cas kdy kdo kam sel.
Staci se nekdy zamyslet…pred upalovanim..
ale pak se tu taky psalo, že ne všechny hotely to mají, ne? Já už nevím, se v tom motám
![]()
Už i ta jeho sestra mi připadal dost chladná, pokud by to byla její neteř a jejich rodičů vnučka, chovali by se jinak.
@Bunny puella píše:
ale pak se tu taky psalo, že ne všechny hotely to mají, ne? Já už nevím, se v tom motám![]()
Ano, ale ten jejich to mel. Je to napsane v jednom z tech clanku. Kdy presne dvere zaznamenaly odchod.
Takove veci lidi uz nevidi ![]()
@Loki01 píše:
Hele nepodcenuj Blesk:)
To nepodceńuju, ale je to prakticky nezjistitelný..Pokud to neřekne někdo z jejich rodiny. A to neudělají, měl by mínus…
@jannina1 píše:
Už i ta jeho sestra mi připadal dost chladná, pokud by to byla její neteř a jejich rodičů vnučka, chovali by se jinak.
Takze ty tvrdis, ze dite nebylo jeho jo? A to jsi poznala podle toho, ze jeji teta byla chladna???
@jannina1 píše:
To nepodceńuju, ale je to prakticky nezjistitelný..Pokud to neřekne někdo z jejich rodiny. A to neudělají, měl by mínus…
Ale prosimte. Taky by to mohla rict jeji rodina, pratele apod. Blesk uz otravoval snad vsechny na svete i s Novou.
@Loki01 píše:
Takze ty tvrdis, ze dite nebylo jeho jo? A to jsi poznala podle toho, ze jeji teta byla chladna???
Ovšem, vědmy tohle poznají ![]()
Mam zkusenost, ze kdyz nam zemrel nekdo blizky, vzdy jsme se sami obvinovali, jestli tomu slo predejit/ zabranit. Jestli jsme mohli neco udelat jinak…a blizci nam tu zustali???
Z otce nic takoveho ani naznakem nezaznelo. Stale jen o sobe, jak kdyby si vytvarel vlastni alibi. Jak se dival vedle na TV a jak mu bylo nejhur.
Myslim, ze nevinny clovek by treba naopak rekl, neco ve smyslu, „proc jsem misto televize radeji nebyl u nich, urcite bych si vsiml, jak moc jim je zle a ze to neni normalni nevolnost z jidla, mohl jsem privolat pomoc, mohl jsem je zachranit!“