Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelangelo píše:
Rozhodně si nepřisvojuji právo rozhodnout, jestli je smutek toho muže opravdový, nebo, jestli to udělalNapsala jsem POUZE SVOJE POCITY A SVŮJ NÁZOR, které jsou z mých vlastních zkušeností. Dovolila jsem si napsat do diskuze k této tragédii, jak to na mě působí a proč mám takový názor. Nic víc
Jasne ze jsi se sama uz rozhodla. Mluvíme tady jen o názorech, žádná z nás ho soudit nebude. Proste mi to přijde předčasne.
@krokodylek píše:
Holky, ale že jim nepomohl, i když jim bylo evidentně asi extrémně zle, to se shodnem snad všechny, ne? Přece když mám nemocné dítě-8 leté a v cizím prostředí, tak snad zavolám lékaře, ne? PROČ ani jeden z rodičů neudělal trihle zásadní věc? Matka-protože už taky nemohla a muž?-schopný chůze ale neschopný zavolat pomoc? Přece si nemohl myslet, že simulují, ne?
taky to nechapu
@Michelangelo píše:
Pokud je nevinný, tak mu přeji, aby se to vysvětlilo, co nejdřív. Jeho život bude těžký a už nikdy šťastný, jako předtím. Trest smrti mu nepřeji, ani v případě, že mu prokážou vinu. Tohle by byl krutý trest pro jeho rodinu.
krutý trest pro jeho rodinu? To nemyslíš vážně, viď? A co rodina té matky a dcery. Ti nepřišli o milované osoby? Pokud opravdu vraždil, takovýmhle bezcitným zpsůboem a budou ho soudit v Egyptě, tak trestem nejvyšším. Tady by možná dostal 25 let a za deset by ho pustili…ubohý.
@Loki01 píše:
Chlapi tak vetsinou nepřemýšli. Podle me (pokud je nevinný) ho ani nenapadlo, ze by se něco stalo. Proste prujem
Tomu nevěřím. U nás možná, ale v Egyptě by to chlapi řešili.
@krokodylek píše:
Holky, ale že jim nepomohl, i když jim bylo evidentně asi extrémně zle, to se shodnem snad všechny, ne? Přece když mám nemocné dítě-8 leté a v cizím prostředí, tak snad zavolám lékaře, ne? PROČ ani jeden z rodičů neudělal trihle zásadní věc? Matka-protože už taky nemohla a muž?-schopný chůze ale neschopný zavolat pomoc? Přece si nemohl myslet, že simulují, ne?
přesně tak. Kdybych viděla, že fakt urputně zvrací, mají průjem, tak volám lékaře. A ne že to vyléčím sama…prostě mi to příjde divný…
@Michelangelo píše:
Tohle je úplně jiná situace. Dokud máš naději, nepoznáš to, co následujeMoc ti přeji, že tvůj příběh měl šťastný konec
![]()
![]()
@Loki01 jasněže to chlapi neřeší…to řeší matka, tedy proč nebyla matka schopná zavolat lékaře? On s nimi byl celou dobu na pokoji, přece si to musela přát…já kdyby mi bylo zle-hodně zle a dítěti taky,,tak bych požádala manžela, ať sežene pomoc lékaře, pokud by byl schopen chůze
Tak mi vrtá hlavou, proč měly 2 pojistky na několik milionů? A obě-matka i dcera
Stačila by snad jedna, ne? Nebo máte taky pojistky u 2 pojišťoven?
Nevím zda to udělal či ne, ale už na začatku když říkali že se otravili jídlem tak jsem si říkala že to je blbost že se v celem hotelu otravili jen oni dvě že to musí být vražda což taky je…a pravdu ví jen otec a to jak tu zda je otravil či ne…hold i když možna říka pravdu tak mu nikdo nevěří…ale nevěřím tomu že to byl někdo z cizí jak ví někteří říkate že během toho co on byl na 7min pryč někdo vběhl do pokoje a je otravil i kdyby někdo chytl jednu z nich tak si myslím že druhá by z pokoje utekla a pochybuji že i kdyby se toho napili obě tak že do 7min by byli obě mrtvé že by ta žena neřekla pak muži že tam někdo byl v pokoji ![]()
Je tu báječně vidět, jak s námi média manipulují. Jak se veřejnost manipuluje směrem, který oni vytyčí. Je pravděpodobně známých jen několik fakt a stejně dobře, jako se teď tvoří mediální obraz otce-vraha, by bylo možné tvořit obraz otce - ubohé oběti.
Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne.
Jedině kdyby rodina odsunula pohřeb a požadala českou policii o šetření a o pitvu pak by se mohlo zjistit více, protože jinak s tím policie nemůže nic dělat a provest pitvu tady taky nemohou když už ji provedli v egyptě jedině na žadost rodiny
@bejbyn třeba mají tu jednu i se spořením, těžko říct. každopádně si myslím, že plnění bude poskytováno pouze z jedné.