Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
7.8.13 14:49
@Michelangelo píše:
Rozhodně si nepřisvojuji právo rozhodnout, jestli je smutek toho muže opravdový, nebo, jestli to udělal 8o Napsala jsem POUZE SVOJE POCITY A SVŮJ NÁZOR, které jsou z mých vlastních zkušeností. Dovolila jsem si napsat do diskuze k této tragédii, jak to na mě působí a proč mám takový názor. Nic víc :nevim:

Jasne ze jsi se sama uz rozhodla. Mluvíme tady jen o názorech, žádná z nás ho soudit nebude. Proste mi to přijde předčasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
@krokodylek píše:
Holky, ale že jim nepomohl, i když jim bylo evidentně asi extrémně zle, to se shodnem snad všechny, ne? Přece když mám nemocné dítě-8 leté a v cizím prostředí, tak snad zavolám lékaře, ne? PROČ ani jeden z rodičů neudělal trihle zásadní věc? Matka-protože už taky nemohla a muž?-schopný chůze ale neschopný zavolat pomoc? Přece si nemohl myslet, že simulují, ne? :roll:

taky to nechapu

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
@Michelangelo píše:
Pokud je nevinný, tak mu přeji, aby se to vysvětlilo, co nejdřív. Jeho život bude těžký a už nikdy šťastný, jako předtím. Trest smrti mu nepřeji, ani v případě, že mu prokážou vinu. Tohle by byl krutý trest pro jeho rodinu.

krutý trest pro jeho rodinu? To nemyslíš vážně, viď? A co rodina té matky a dcery. Ti nepřišli o milované osoby? Pokud opravdu vraždil, takovýmhle bezcitným zpsůboem a budou ho soudit v Egyptě, tak trestem nejvyšším. Tady by možná dostal 25 let a za deset by ho pustili…ubohý.

• Citovat
  • Upravit
6836
@Loki01 píše:
Chlapi tak vetsinou nepřemýšli. Podle me (pokud je nevinný) ho ani nenapadlo, ze by se něco stalo. Proste prujem :nevim:

Tomu nevěřím. U nás možná, ale v Egyptě by to chlapi řešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 14:50
@krokodylek píše:
Holky, ale že jim nepomohl, i když jim bylo evidentně asi extrémně zle, to se shodnem snad všechny, ne? Přece když mám nemocné dítě-8 leté a v cizím prostředí, tak snad zavolám lékaře, ne? PROČ ani jeden z rodičů neudělal trihle zásadní věc? Matka-protože už taky nemohla a muž?-schopný chůze ale neschopný zavolat pomoc? Přece si nemohl myslet, že simulují, ne? :roll:

přesně tak. Kdybych viděla, že fakt urputně zvrací, mají průjem, tak volám lékaře. A ne že to vyléčím sama…prostě mi to příjde divný…

• Citovat
  • Upravit
69235
7.8.13 14:51
Děkuju :srdce: :srdce: :srdce: nevím, co ti napsat, ze srdce ti přeju, abys podobnou ztrátu už nemusela nikdy zažít :srdce:
@Michelangelo píše:
Tohle je úplně jiná situace. Dokud máš naději, nepoznáš to, co následuje :,( Moc ti přeji, že tvůj příběh měl šťastný konec :srdce: :andel: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
7.8.13 14:53

@Loki01 jasněže to chlapi neřeší…to řeší matka, tedy proč nebyla matka schopná zavolat lékaře? On s nimi byl celou dobu na pokoji, přece si to musela přát…já kdyby mi bylo zle-hodně zle a dítěti taky,,tak bych požádala manžela, ať sežene pomoc lékaře, pokud by byl schopen chůze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
7.8.13 14:55

Tak mi vrtá hlavou, proč měly 2 pojistky na několik milionů? A obě-matka i dcera :nevim: Stačila by snad jedna, ne? Nebo máte taky pojistky u 2 pojišťoven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
7.8.13 14:56

Nevím zda to udělal či ne, ale už na začatku když říkali že se otravili jídlem tak jsem si říkala že to je blbost že se v celem hotelu otravili jen oni dvě že to musí být vražda což taky je…a pravdu ví jen otec a to jak tu zda je otravil či ne…hold i když možna říka pravdu tak mu nikdo nevěří…ale nevěřím tomu že to byl někdo z cizí jak ví někteří říkate že během toho co on byl na 7min pryč někdo vběhl do pokoje a je otravil i kdyby někdo chytl jednu z nich tak si myslím že druhá by z pokoje utekla a pochybuji že i kdyby se toho napili obě tak že do 7min by byli obě mrtvé že by ta žena neřekla pak muži že tam někdo byl v pokoji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13714
7.8.13 14:59

Je tu báječně vidět, jak s námi média manipulují. Jak se veřejnost manipuluje směrem, který oni vytyčí. Je pravděpodobně známých jen několik fakt a stejně dobře, jako se teď tvoří mediální obraz otce-vraha, by bylo možné tvořit obraz otce - ubohé oběti.
Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
7.8.13 15:02

Jedině kdyby rodina odsunula pohřeb a požadala českou policii o šetření a o pitvu pak by se mohlo zjistit více, protože jinak s tím policie nemůže nic dělat a provest pitvu tady taky nemohou když už ji provedli v egyptě jedině na žadost rodiny

• Citovat
  • Upravit
114
7.8.13 15:03

@bejbyn třeba mají tu jednu i se spořením, těžko říct. každopádně si myslím, že plnění bude poskytováno pouze z jedné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
7.8.13 15:05

@bejbyn ja nemam radeji zadnou, je to jistejsi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
7.8.13 15:06
@rachel55 píše:
@bejbyn ja nemam radeji zadnou, je to jistejsi :mrgreen:

já mám a proto nejím a nepiju nic co připraví manžel, jistota je jistota 8)

• Citovat
  • Upravit
rachel55
7.8.13 15:06
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová