Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
Chtěl tím naznačit, že když běžel obětavě rodince pro vodu, vloudil se tam násilník, stačil svléknout mamině kalhotky, dolít jim nějaký humus do petky, otrávit je, nechat vychladnout a zdrhnout. Vše za sedm minut superman jeden
a nebo se ho ptali, jestli mu přišlo něco jinak než normálně a on zmínil kalhotky, ale ve skutečnosti si je sundala schválně sama a chtěla ho překvapit ![]()
@bubulina píše:
Saracenko, přesně. Mně prostě nepřijde normální, jak o tom mluví. Řekl, že na sedm minut odešel z pokoje apod. Prostě účelové, hned divákovi lehce podstrčí možnost, jee tak to tam někdo vlítl, dal tam jed atd. Jak ví, že to bylo sedm minut?
Má to setsakra promyšlené, ale i tak dělá chyby…
@jannina1 píše:
Jako, že se svíjely bolestí a on na to jen koukal?
A když se vžiješ do jeho psychiky, jak to měl udělat, pokud je chtěl zabít? V Česku? To by bylo jasný hned..
A hlavně, původní verzi měl vymyšlenou, že je to z jídla, nepočítal s tím, že se mu to vymkne tolik z ruky ![]()
@boball píše:
Chtěl tím naznačit, že když běžel obětavě rodince pro vodu, vloudil se tam násilník, stačil svléknout mamině kalhotky, dolít jim nějaký humus do petky, otrávit je, nechat vychladnout a zdrhnout. Vše za sedm minut superman jeden
Mně to právě taky přišlo, že tím naznačoval tohleTo už je ale fakt moc.
@jannina1 myslela jsem to tak, že bylo jasné, že jako vraha uvidí na prvním místě jeho, podle mě, kdyby jim chtěl dát jed tak to udělá nějakým způsobem někde, kde je více lidí a ne, že jsou na pokoji, to je přeci jasné, že největší podezření bude na něm, ne?
To, že by jim dal jed a pak koukal, jak umírají to je věc druhá, to mi taky přijde už dost ujetý…
@terinka4444 píše:
Nemá to promyšlené vůbec, kdyby měl, nedělá chyby, kdyby to měl promyšlené, sebere se, jde na pláž, řekne, že holkám nebylo dobře, že chtěly zůstat v pokoji, naprosto běžná přeběžná záležitost v Egyptě, vrátí se večer, najde je mrtvé, nic o tom neví, nic netuší, to je promyšlené, ne dělat sedmiminutové prostory pro možnost spekulací. mám to promyšlené, tak vypovídám stále stejně, co dlá on, to nejsou chyby, to je šílenost, které se může dopustit vystresovaný člověkv takové situaci, nikoliv promyšlený vrah plánující vraždu takhle hodně dopředu.
@Ali-Ali píše:
s tim souhlasim. lidi pojedou kamkoliv, kdyz tam bude vyhodne all inclusive
v egypte vypukla skoro obcanska valka, kdysi tam postrileli turisty v autobuse, pak bouchly naloze v Sharmu a jezdi se tam porad.
Nemyslím, že by tím Egypťané cokoliv ztratili, pokud by se ukázalo, že je zabil někdo z místních. A jejich cestovní ruch rozhodně nestojí jenom na turistech z ČR.
@dani24687 píše:
a nebo se ho ptali, jestli mu přišlo něco jinak než normálně a on zmínil kalhotky, ale ve skutečnosti si je sundala schválně sama a chtěla ho překvapit
jsi uplný Colombo ![]()
Terinko, já to vidím jinak. Ale beru tvůj názor
My to tu prostě nerozsekneme… A jestli je pravda, že na sebe obě měly vysoké pojistky, oprávněnou osobou k nim byl určen jen on, tak mu to zas o dost přitíží.
@saracenka30 myslím, že tato věc se bude řešit nejen v egyptě a v ČR. Tohle podle mě bude zmiňované téma ve více státech, ne? A hlavně zda by se došlo k tomu, že to udělal někdo z místních, nedej bože ze zaměstnanců hotelu, tak to nebude určitě řešeno v ČR a v Egyptě.
Já bych se teda do egypta po tomhle s klidem moc nevypravila ![]()
@Jasněnkaa píše:
jsi uplný Colombo
to jo, po pro..anym a problitym dnu, je logicky, ze me hned napadne si sundat kalhotky a chystat se na erotiku ![]()
@Elen8
Tak ona je to horká zpráva především pro nás v ČR, jelikož se jedná o naše občany.
Na pojištění mi opravdu nic zvláštního nepřijde. Každý z nás by dal jako oprávněnou osobu především manžela/manželku a dobré pojištění si dělám i já s přítelem abychom měli na cestách klid.
@Elen8 píše:
@saracenka30 myslím, že tato věc se bude řešit nejen v egyptě a v ČR. Tohle podle mě bude zmiňované téma ve více státech, ne? A hlavně zda by se došlo k tomu, že to udělal někdo z místních, nedej bože ze zaměstnanců hotelu, tak to nebude určitě řešeno v ČR a v Egyptě.
Já bych se teda do egypta po tomhle s klidem moc nevypravila
Já teda jo. Magorů je po světě tolik, to bych nemohla nikam. ![]()
@ksafnika píše:
to jo, po pro..anym a problitym dnu, je logicky, ze me hned napadne si sundat kalhotky a chystat se na erotiku
hmm, to je pravda…sakra
a já že jsem na to došla ![]()