Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krokodylek ale já si myslím, že to může být malá forma terorismu a pak zabití chápu. No fakt sem zvědavá, jak to dopadne.
No a za chvili z toho bude mezinarodni konspirace - vrazdeni Cesek
@dani24687 říkal že byl s nima pořád jen 7 minut bez nich přijde mi to divný že za tu dobu je někdo otráví, a pak on musel vidět jak jim je zle
@dani24687 píše::mrgreen říká si už ted ajaja, to sem překombinoval
ani se nedivím, jestli je vys.anej, že ho zavřouže říká jajaja
Pokud by to byl někdo z personálu..Poslední pohyb u dveří pokoje byl v půl 9 večer, on sám říkal, že šel načepovat vodu. Takhle večer tam musela být spousta lidí, jak by to ten personál udělal? Odešel s PETkou pryč a pak mu dal tu vodu? To by to otec řekl, že má podezření na toho a toho, že odešel s tím pitím pryč. No nevím, divný.
@boball píše: :mrgreen říká si už ted ajaja, to sem překombinovallže, mění výpovědi, prsty v tom má nepochybně
@dani24687 píše:
promiň, ale od doby, kdy Nova točila reportáž a mluvili tam lidi, který velice dobře znám a Nova jim nabízela peníze za to, že řeknou to a to, tak opravdu tenhle web neotevírám
Ze nabidnou penize (a jiste ne male) si umim predstavit-snazi se ziskat info. Ale ze chteji za uplatu i prekrohtit fakta?
…a ze manzel promluvil zrovna pro tv nova? Ze by nabidli vic penez?
Já si nemůžu pomoct, ale abych la pro pití, bylo mi zle, v podstatě noc (rozleželá, unavená po zvracení, atd.) a ještě jsem byla schopná si změřit, že mi to trvalo 7 minut
Když mi je fakt blbě, tak jsem ráda, že dojdu do kuchyně doma a určitě nevnímám čas, ne tak abych věděla, jak dlouho mi to trvalo… ![]()
@mili84 píše:
Já si nemůžu pomoct, ale abych la pro pití, bylo mi zle, v podstatě noc (rozleželá, unavená po zvracení, atd.) a ještě jsem byla schopná si změřit, že mi to trvalo 7 minutKdyž mi je fakt blbě, tak jsem ráda, že dojdu do kuchyně doma a určitě nevnímám čas, ne tak abych věděla, jak dlouho mi to trvalo…
Tak třeba to ví kvůli tomu, ze tu trasu s policii procházel aby prave zjistili jak dlouho to trvalo?
Nebo to je podle těch elektronických dveří ze?
Příspěvek upraven 07.08.13 v 12:49
@janet9 píše:
Ze nabidnou penize (a jiste ne male) si umim predstavit-snazi se ziskat info. Ale ze chteji za uplatu i prekrohtit fakta?…a ze manzel promluvil zrovna pro tv nova? Ze by nabidli vic penez?
Měl domluvenou schůzku i s Primou, ale zvolil novu-proč asi??? Jak funguje bulvár.. ![]()
@Loki01 píše:
Tak třeba to ví kvůli tomu, ze tu trasu s policii procházel aby prave zjistili jak dlouho to trvalo?
Tys asi v Egyptě nebyla, co?
To mi přijde jako pohádka, když vezmu v potaz jak jsem měla možnost tu zemi poznat…
Tak někde psali nebo říkali, že byli doknalý pár, že na ni čekával před prací a za ručičku si ji vedl domů, prostě milující manžel
Třeba měl ve zvyku mít ženu pod kontrolou, tak taky musel vědět, jak dlouho ji nechal samotnou…ale to jsou jen řečičky a vaření z vody. Uvidíme, jaký bude závěr vyšetřování. Pro mě je podezřelý číslo 1,čistě logicky.
I kdyby nebyl vrahem, tak nepochopím, proč žádný z rodičů neoslovil lékaře kvůli dítěti-on evidentně byl schopen chůze, tedy jistě i telefonátu hotelové službě, nebo delgátovi zájezdu. Tady vidím tu hlavní otázku-proč zůstali bez pomoci?
Max. teda ty elektronické dveře, ale myslím, že ty čas nezaznamenávají… Pokud je teda měli…
Holky-možná to tady nepadlo, ale vlivem turismu jsou v Egyptě česko-slovenské nemocnice apod. Nevím teda, kde se dělala pitva, ale je možné, že to ani nevíme a dělali ji „naši“ doktoři… každopádně těla mají přijmout ve FN Ostrava a udělat pitvu znovu… Aspoň to teď říkali ve zprávách v rádiu