Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella píše:ne, už se to tu začíná hádat…
Rychle pryc z tehle drbaren
![]()
@mili84 píše:
Ohrožovalo mě na životě, i když žilo… nejsou jen formy potratu jaké znáš ty… jsou i takové, ať už jde o GEU, nebo třeba o hyperemesis gravidarum, takže bych neházeli všechny do jednoho pytle.. to by podle vás byli na tom oddělení sami vrazi
Ale ty tady úplne prekrucujes vyznam toho originálního příspěvku. Zamotavas se do toho a přestává to dávat smysl.
Tímto končím potratovou debatu, shluk neshluk.
@Bauerkaa píše:
Taky myslim, ze to byl ten otec..ale pokud ne, tak je to chudak..uvidime, na co prijdou..ja spis nechapu, ze sel druhy den normalne na snidani.to bych asi fakt nedala a to jsem velkej jedlik:D
Lidi v takových situacích jednají zvláštně.
Byla jsem v zimě v tatrách a s námi na chatě byla banda kamarádů důchodců. Neměli téměř žádné znalosti hor a nechali jednoho z nich se v místě, které bylo zjevně lavinové oddělit a když pak spadla lavina tak jsme volali na chatu zbytku skupiny že žijeme ale dědci né ani jim nevadilo že je jich o jednoho méně. Ptát se jestli jsme ho neviděli se začali asi až 6 hodin po té co to spadlo. Tak jsme tam šli, zavolali horskou a s ní toho chudáka vykopali, důchodci v té době byli na chatě. Horská na ně nakonec ani nepadávala trestní oznámení. Ta chyba ležela zcela na tom mrtvém, že se oddělil.
No a jeho kamarádové ráno šli na snídani a na chatě byli až do konce týdne kdy to měli zaplacené. Oni rozhodně nebyli zlí jen to co se stalo jim docházelo strašně pomalu.
Přímo na té chatě když jsem spala na vedlejší posteli vedle jsem je v duchu nazývala vrahy a trochu se bála a chtěla podávat trestní oznámení sama. Teď po půl roce to vnímám jinak. Některým z nich nejspíš došlo co se stalo už při zvuku laviny jen si to nechtěli připustit. Stejně by mu nepomohli, zemřel nejspíš na zlomený vaz hned po pádu. Prostě dědkové nechali toho nešťastného udělat blbost a mezi neochráněním a vraždou je fakt velký rozdíl.
Celé to tady píšu hlavně jako ukázku toho, že když se lidé po smrti blízkého chovají divně tak to neznamená že za tu smrt můžou. Kdyby odjížděli dřív tak by místo přemýšlení nad tím co se stalo museli řešit nové jízdenky a vysvětlovat svým manželkám proč přijeli dřív, prostě dělat náročné věci místo toho mít čas pro sebe a zpracovat to. Zůstali tam taky pro to aby se připravili na to jak řeknou ženě toho nešťastného že je vdova.
@mili84 píše:
Ohrožovalo mě na životě, i když žilo… nejsou jen formy potratu jaké znáš ty… jsou i takové, ať už jde o GEU, nebo třeba o hyperemesis gravidarum, takže bych neházeli všechny do jednoho pytle.. to by podle vás byli na tom oddělení sami vrazi
založte si diskuzi na tohle téma to sem nepatří
@Loki01 píše:
Takže ti Dr lhal, ze je to mimodelozni? Zajimave. Špatně jsi se vyjádřila v daném kontextu.
Nevyjádřila-byl to dvakrát regulérní potrat-tubulární abort je úplně stejný jako ten nitroděložní… Jen vy tady máte omezené rozhledy… Podruhé-jestli lhal-těžko soudit-dodneška jsou to jen spekulace, kde to opravdu bylo… Histologie nepotvrdila ani jedno-vychází se jen z hodnot HCG a dalších nepřímých ukazatelů, které ale na 100% GEU nevyloučí… to je jedno-tahle diskuze má jiné téma
Chtěla jsem jen upozornit na to, že se sice někteří tatínka zastávají, „kopou“ do ostatních, ale dokáží soudit úplně stejně…
No zase na druhou stranu, jak říkal, že byl na tom co se tyče zdravotních potíží mnohem hůře, je potvrzené, že muži prožívají jakékoliv nemoc daleko hůře než ženy, třeba to tak cítil kdo ví ![]()
Diskuzi jsem nečetla, jen úvodní příspěvek. Ale tuším, kterým směrem to tady letí…
Spekulace o tom, kdo jim vzal život, mně ani nikomu jinému nepřísluší.
A upřímně asi ani nechci vědět, kdo je ta zrůda. To těm dvěma chuděrám už život nevrátí
.
Je mi z toho smutno…
Keď mali rozleptane žaludky, tak to museli mať príšerné bolesti, vnútorné krvácanie, možno ak by vôbec vracali, tak krv. Nech mi nikto netvrdí, že toto si dotyčný pomýlil s prujmem z podchladených čriev. Nehľadal pomoc, nijakú im neposkytol, musel vidieť, že trpia inak, omnohoh viac než by mali a nepohol prstom…Určite si neľahli do postele a tíško neumreli, aby tatinka nerušili a toto z neho robí nie podozrivého, ale pre mňa viac než jasného páchateľa.
@ikyki píše:
založte si diskuzi na tohle téma to sem nepatří
Já vím že ne, šak už jsem to psala, že to sem nepatří, chtěla jsem tím jen upozornit na to, že se sice někteří tatínka zastávají, „kopou“ do ostatních, ale dokáží soudit úplně stejně…
@mili84 píše:
Nevyjádřila-byl to dvakrát regulérní potrat-tubulární abort je úplně stejný jako ten nitroděložní… Jen vy tady máte omezené rozhledy… Podruhé-jestli lhal-těžko soudit-dodneška jsou to jen spekulace, kde to opravdu bylo… Histologie nepotvrdila ani jedno-vychází se jen z hodnot HCG a dalších nepřímých ukazatelů, které ale na 100% GEU nevyloučí… to je jedno-tahle diskuze má jiné témaChtěla jsem jen upozornit na to, že se sice někteří tatínka zastávají, „kopou“ do ostatních, ale dokáží soudit úplně stejně…
Přečti si to ještě jednou. Úmyslně jsi špatně vyjadřovala aby se tady Timinka chytala za nos. Jsi manipulant. Dal se o tom už nehodlám bavit.
…každopádně to co se stalo, je tragédie. Já jen mohu říci, že až tak idylický vztah neměli. Často se doma hádali, protože manželka měla ráda pozornost mužů
Pravdu se nejspíš nikdo nedozví ![]()
@Tanule23 píše: …každopádně to co se stalo, je tragédie. Já jen mohu říci, že až tak idylický vztah neměli. Často se doma hádali, protože manželka měla ráda pozornost mužůPravdu se nejspíš nikdo nedozví
Jak to víš? ![]()
Holky, ted jsem četla, že ta Klárka nebyla jeho, že jí vyženil. To já vůbec nevěděla
.četla jsem to na jedný diskuzi pod článkem. Vy to někdo víte?
@Tanule23 píše: …každopádně to co se stalo, je tragédie. Já jen mohu říci, že až tak idylický vztah neměli. Často se doma hádali, protože manželka měla ráda pozornost mužůPravdu se nejspíš nikdo nedozví
A to máš jako potvrzené od koho?
Šlo-při těhle hladinách to ani gynekolog jinak nenazve, i když bylo srdíčko…